.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Град
    Долината На Идиотщината

Някой да ми каже адреса на Hip Hop Wear в София Plz

значи трябва ми спешно адреса на hip hop wear в София спешно,разправят ми че той е най-евтиния магазин за такива дрехи и аксесоари в София...а ако може да ми кажете и къде другаде има по-евтини неща ще е супер...ако темата не е за тука,администраторите да я преместят... :P

Вчера отвори врати в София и първият български магазин за истински оригинален хип-хоп wear - Urban Wear Shop. Той е собственост на Лицето и предлага доста добра гама от оригинални дрехи и маратонки произведени от известни световни фирми за хип-хоп wear. На откриването присъстваха голяма част от известните имена в бг хип-хоп-а Pikasso, Васко Теслата, Боби от Светците, Stealt, Dizel и други.
    Адресът на Urban Wear Shop е София ул.Праскова №12

Използвай GOOGLE преди да пускаш теми

Град
    sofiq o.k
    улица праскова ама тва кои квартал аз знам 1 улица праскова тя се намира в красно село но нз дали е тя кажете кой квартал плс
    Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!

Град
    София
    тва за което питаш...ако е същия...е на раковска....тръгваш от славейков нагоре по раковска...пресичаш патриарха покрай френксата гимназия и на същата улица по нагоре....от страната на гимназията...
    то от едната страна е метълл...от другата хип хоп...доста странно...дано този се казва така..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си