- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ИЗПОВЕДАНИЕ..подкепете ме ;[[
Като за начало здравейте![]()
Така просто искам да споделя как се чувствам и ако някой може да ми каже как да се справя с болката си ......Такам ..Харесвам си момче от 2 години и вече почнахме да се отпускаме той ме прегращаше писахме си и така наречени свалки (но явно са бил само приятелски) .. моя приятелка го избазика без да знае че го харесвам и той вечерта ме попита дали е истина или се шегува и аз ...казах че не е и той ми каза че просто си харесва друга без да знае колко значеше за мен .. Той поиска всичко да е както преди и аз казах мн тажно "еми ок ти си решаваш" и така спря са си пишем през вечерта .. Сега гледам в училището да не се засичаме и да се опитам да го забравя но все пак 2 години не са малко време
и тай исках само разбиране от вас и ако може да ми споделите как да го забравя ..
или да го накарам по някакав начин да е всичко както преди
![]()
Ммммм.. момчета... Имах подобен проблем... Сега с момчето не се поздравяваме по улицата дори... Той много се промени.. стана много груб... вобще сичко се прецака.. са сеедно не се познаваме а аз го обичам още.... надявам ссе някой ден да го забравя... надявам се...Първоначално написано от pasii_sladuranata
mila az imah su6tiq slu4ai i edinstvenoto ne6ty koeto lekuva e vremeto ni6to dr ne pomaga moje da ti e mn trudno no triabva da se spravi6{}
Ne e vajno,4e za celiq svqt ti si prosto edin 4ovek,vajnoto e,4e za edni 4ovek ti si celiq svqt =]
аве пуснимусе и 6те го тресне6 успех![]()
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
Времето, какво друго може да те излекува...Успех...
Животът е адът описан в Библията!
времето ... хм ... незнам.друго момче съм по съгласна
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Всеки с мнението си. Според мен тва с другото момче е лош варянт, защото след като си влюбен/а в друг/а и ти е някак си мъчително да целуваш и да прегръщаш някой който не ти е на сърцето. Не знам, всеки мисли различно все пак...Първоначално написано от BaBy_bS
![]()
Животът е адът описан в Библията!
ог тъпи сапунерски истории "надявам се някой ден да го забравя... "
Я се оправете малко е! Мн латино =-американски филми гледате! Вземете си поука!
Първоначално написано от Say It Right
да,и ти си права,няма да ти го споря,но и да си седи в тях и да плаче и да се депресира и т.н. и т.н.-по-добре ли ще еПървоначално написано от MiMcHeToOo
![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Първоначално написано от BaBy_bS
i v 2ta sly4aq e kofti![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Единственото, което помага в случая са приятелите. Излизай повече навън, разнообразявай времето си и се старай да не мислиш много за него. Общувай с др момчета и така току виж някой ден се влюбиш пак... но и времето си казва думата. Общо взето не се затваряй у вас... така само ще се депресираш![]()
Именно,и ако се срещате възможно най-рядко-идеално-тъкмо по-бързо ще го забравишПървоначално написано от MoHuTo
Аз така забравих един бивш по който бях просто луда..
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Това, което не се лекува с време, се лекува с много време.
Сваля те, прегръща те, имате по-близки отношения? А нали харесва друга. Тогава защо се държи така и с теб?
Мацка,а не можеш ли да предположиш и вариянта,че след като ти си му казала,че нямаш нищо към него и той е решил така да ти каже,за да не се изложи???![]()
Smile!?
Сваля те, прегръща те, имате по-близки отношения? А нали харесва друга. Тогава защо се държи така и с теб?
Мацка,а не можеш ли да предположиш и вариянта,че след като ти си му казала,че нямаш нищо към него и той е решил така да ти каже,за да не се изложи??? Smile
ам ... дедазнам а разбрах че наистина си я харесва ама нещо май от кратно ..а не разбра че сам си губила времето по него цели 2 години ...а времето ако лекува мамкаму ...колко време още ще ми трябва ..!! като ние се виждаме всеки сен в у-ще и понякога излизаме заедно ...
ох госпот защо наказва така едни хора незнам ,чувствам се ужасно а на приятелките ми ако кажа ще му кажат щото излизаме заедно и с повечето са гаджета затова реших да се изплача на вас ..
съжелявам ако съм банална ама незнам как да го забравя когато е всичко за мен
![]()
![]()
emi mili4ka parvo zapomni 4e takova ne6ty kato "prosto predi" nqma tova e zabluda. kazvam ti go ot opit za tebe 6te e mnogo trydno da gleda6 na nego samo kato na priqtel za napred no vse pak opitai i gledai da go zabravi6 moje da obarne6 vnimanie na drug ogledai se sigorno ima mnogo sladuri okolo tebe prosto do sega ne si gi zabelqzvala![]()
JIVOTA E RISUVANE BEZ GUMA ZA TRIENE
em moje no vse pak mnogo shte mi e trudnoa da se opitam da haresam nqkoi drug shte e mnogo trudno zashtoto proto e strasho tudno no ve4e naistina razbiram che vremeto lekuva
![]()
blagodarq mnogo na si4ki koito odeliha vreme da napishat po ne6to v temata![]()
![]()
![]()
Кво толко му се впрягаш?Най-много да тръгнат и до седмица-две са скъсали!