.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

Град
    Сахара

Само какво прави любовта...

19 години...От 19 години знам това място...Роденсъм в този град и абсолютно всяка година съм минавал през това кътче,но днес беше различно...Водните колела в езерото бяха завързани,водата беше гладка и спокойна като лед...Само патките оставяха красиви следи в нея,докато гонеха разни насекоми...Беше топло,за този сезон, тихо, спокойно, чуваха се звуците,които издаваха жабите,птиците,щурци и тиха ретро музика идваща от барчето над езерото...Седях с приятел на една от пейките...Гледах целия този Рай и не можех да осъзная,как така досега не съм забелязал цялата тази картина...Защо онези моменти не те доведох тук,ами стояхме в онези шумни заведения... Защо когато намерих,място където можем да бъдем истински щастливи макар и за един миг,тебе те няма...Стоях и си задавах всичките тези въпроси...Влюбих се в нея преди месеци,днес се влюбих в природата,във всичко което ме заобикаля...Как е възможно,защо Съдбата е така жестока...Затворих очи и вдишах аромата на цъфналите дървета и храсти...Усетих полъха на топлия южен вятър, който ми напомни на лятото,в което се запознахме...Усетих тишината и спокойствието,трепета,какт о в онази лятна нощ,когато заспах за първи път в прегръдките й...Отворих очи,погледнах реалността и си казах:"Защо са тези спомени,защо е тази любов,след като от всичкото това само боли...Та тя дори не знае,че в мене гори този огън...Не знае,че все още я обичам,че за миг не съм спрял да мисля за нея..."
    Всъщност се запознахме лятото...Не беше от моя град...Стана така,че се влюбих,нещатата се разрастнаха в нещо наистина силно и голямо... Лятото свърши и тя замина...Чувахме се постоянно...Докато нещата не се объркаха дотолкова,че да й кажа да не ме търси повече... Реших се и намерих името й в телефонния си указател...Знаех,че поемам голям риск,защото не знаех какво ще стане...А само,че каквото и да е то при всяко положение ще ме заболи...Натиснах зелената слушалка... Вгледах се в нежните светлинини,които се смисваха и получилите се нюанси минаваха през клоните на зелените дървета...Усетих как очите ми се насълзяват,започнаха да парят,корема се сви,кожата настръхна...Сигналът,който чух бе същия,който чувах винаги,когато тя говореше с приятеля си...Даваше "Заето"..."Ех...Съдба...!" си казах и погледнах приятеля ми,който стоеше далече на пейката,но наведе глава безпомощно,пред гледката на разочарованието ми...Но шанс... Набрах другия й номер..."Ако съдбата реши сега ще отговори!"Знам,че може да е водила,важен разговор и не може да го прекрати,или че не може да говори по два,но не е ли съдба,че и на втория номер не отговори...Боли...Месец и няколко дена не съм чувал гласа й,освен на записа,който тя ми прати и в който казва колко ме обича...И сега съдбата реши да не го чуя...
    Дали някога ще отидеш там....Дали днес,утре,след месец или години...Дали с нови или стари приятели...Дали с деца или сама...Дали ще усетиш това което ти оставих тази вечер на това Райско кътче...
    Може би ако бях сам в този момент,щях да седна на мостчето над водата и щях да осъмна на него...Щях да потъна в нощния мрак, звуковете на природата щяха да заглушат мислите ми,вятърът щеше да отнесе сълзите ми в езерото...Водата щеше да стане горчива... Горчива като живота,горчива,като съдбата...Но и малко сладка...Като любовта...
    Обичам те мила...Обичам те...
    Pero nadie, nadie pudo amarte como yo!!!

Lubovta zapo4va s pogled,deistva sus celuvka i zavur6va sus sulzi
    Ne e vajno,4e za celiq svqt ti si prosto edin 4ovek,vajnoto e,4e za edni 4ovek ti si celiq svqt =]

Град
    Ha MopeTo (sun)
    това е много добре написано,може да и го изпратиш на мейла
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Трогна ме ,дано трогнеш и нея.Успех

Повече от фен Аватара на xercu
    Град
    Варна
    Романтична натура ... Звънни й пак !!!
    I am not an artist I am a fucking work of art!

Супер фен
    Град
    Панацея
    човек тва ся ли го измисли, или го копи-пейстна
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Цитирай Първоначално написано от comics
    Ако го е написал сега значи наистина е супер романтичен.
    Трогнах се,много е добро!
    Just haters make me famous! εĭз

Град
    Сахара
    vsi4kite raboti gi kopiram 4ovek...vsi4kite,daje tozi otgovor koito ti pi6a sq go kopirah ot edin specialen site...

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Чела съм и предишни постове на автора и съм сигурна, че всичко идва от сърцето му, а не от някой измислен сайт...
    Във всяка една дума се съдържа толкова болка и разочарование, тъга и меланхолия, че трябва да си от камък, за да не се трогнеш...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Много е красиво
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Фен Аватара на beautiful_f
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от CuRly Doll
    Ако го е написал сега значи наистина е супер романтичен.
    Трогнах се,много е добро!
    +1

Много е добро

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Град
    Сахара
    Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    Чела съм и предишни постове на автора и съм сигурна, че всичко идва от сърцето му, а не от някой измислен сайт...
    Във всяка една дума се съдържа толкова болка и разочарование, тъга и меланхолия, че трябва да си от камък, за да не се трогнеш...
    чудно...чак гадно ми става,защото аз като прочета нещо такова,чуждо и ддз...просто не може да ме пречупи...а не искам да е така...чувствам се егоист...не знам що така се получават...

да не си от варна бе?
    I love the way you love, but I hate the way I'm supposed to love you back.

Град
    Сахара
    xaxaxa ti pyk... :P 6to e?

водните колела ми навяха спомен споко
    I love the way you love, but I hate the way I'm supposed to love you back.

Град
    Сахара
    споко съм...и то тия водни колела на всички навяват някакви спомени сигурен съм...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си