Приятелката ми замина на лагер там с училището за една седмица.Аз я помолих да не ходи,защото там ще и бившия и приятел,който тя много е обичала.Знам,че ме обича и ми го е доказвала и показвала милион пъти,но просто не съм сигурен дали мога да и вярвам.Тя каза,че ще ходи в последния момент а дори не ме викна с нея.Защото можеше да викнеш,който си искаш,но тя не ме викна..Скарахме се много преди да замине и сега не си дига телефона,получих само един смс преди 2 дни,че много ме обичала и че съм и липсвал.Само това беше ;( .. ами ако е с него ако ми изневери ;(.Не съм обичал толкова силно,по точно никога не съм влагал толкова много в една връзка,нейните приятелки хич не ме харесваха защото казваха,че съм женкар,курвар и да бях такъв докато не се появи тя в живота ми.Сега немога да си представя какво ще стане ако я загубя .. ;( Направо неспирам да мисля за нея а пък тя сигурно сега е с бившия си а аз немога да направя нищо..Много ми е зле незнам как да постъпя,немога да кажа на приятелите си,че си го мисля това защото ще видят колко съм се влюбил щом я ревнувам,защото аз не съм ревнив освен ако не съм влюбен ;( .. Страх ме е да не я загубя .. а пък тя знае колко я обичам и ако разбера,че ми е изневерила сигурно ще и простя ;( ..