.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Супер фен
    kato tragne6 da q pipa6 dolu 6te te spre ili nai-lesniq variant pitai q.nqma ni6to po-hubavo v 1 vrazka ot tova da se govori svobodno i otkroveno za vs
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....

Re: как да разбера дали е в цикъл?

Цитирай Първоначално написано от nerubz
    малко тъп е въпроса но айде... от скоро сме с моята и искам да правим секс, предполагам и тя го иска не сме лапета но не знам как да я питам/как да разбера дали е в цикъл, или кога й е цикъла, защото не искам да прецакам всичко На по 17 сме, би трябвало да й е редовен вече от това което съм прочел и кажете какви знаци да търся, как да разбера дали е в цикъл? Мерси предварително!
    izpolzvai rucete si i sam 6te razbere6 dali e v cikul

малко тъп е въпроса но айде... от скоро сме с моята и искам да правим секс, предполагам и тя го иска не сме лапета но не знам как да я питам/как да разбера дали е в цикъл, или кога й е цикъла, защото не искам да прецакам всичко На по 17 сме, би трябвало да й е редовен вече от това което съм прочел и кажете какви знаци да търся, как да разбера дали е в цикъл? Мерси предварително!

ем...що по добре не я питаш така ще е най лесно немислиш ли ?
    Lubovta e 4uvstvoto,koeto 4uvstva6,kogato si po4uvstval,4e 4uvstva6 4uvstvoto,koeto nikoga dosega ne si 4uvstval!

Питай я бе, тая уста за к'во ти е Нали казващ, че не си пишлеме и си на 17 ?! Ако искаш аз да дойда да я питам, а ?

Вземете се стегнете малко ей хора, стига сте се излагали с тъпи въпроси...
    |rTm|RaZgRaD.TeAm.#AwP_MaS7eR#PsIhO-MaN

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    Цитирай Първоначално написано от darla_f
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Ами питай я бе, човек...
    дарла_ф, а ако просто не е настроена за секс? Или трябва да й се прави всеки път, когато не е в цикъл?
    ne be,ma nali kato e nerazpolojena i kato mu otkaje sex vse 6te kaje"milo,ne sega,za6toto mi doide" ili ne6to takova....mn e blizko do centralniq!!!!!!!!
    То близко, ама ти не схвана.
    И аз не съм съгласен с теб.
    Той говореше ако НЕ е в цикъл и той да почне да я натиска.. и кво по твоите думи тя ще му пусне щото не е в цикъл. И точно затова ти кааха, че ами ако момичето не е в цикъл и не е преразположена за секс, кво прайм? Излагаме се..

Най-добре сам да се усети.
    pak si praw- kakto winagi-nn hubawi i pylni mneniq. BRAVO

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Питай бе човек...вие ходите ли или кво, толко ли те е срам ли... кво ли да я питаш
    FreAk_oN_A_leAsH

na 17 godini si,nali?sigoren si,che ne si na 12?

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Ox za kvo 6te ya pita6 ,tya nyama da ti pozvoli da prodylji6 na tatyk ako e v cikal ,dokato ste se osamotili :#

Град
    ... Some happy place ...
    Awe nali ti e priqtelka ... ne si li govorite
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

Питаш и ти отговаря.
    Но не виждам защо пък да не правите секс по време на цикъл (лично мнение).

EnriqueIglesias, много добър въпрос междувпрочем

Тука докато спорите на момичето ще и свърши цикъла

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си