- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Най-странното място, където сте мастурбирали?
Какво ли не прави този нагон. Сварва те там където не си и очаквал.
Опишете интересни места на които сте мастурбирали ?
Много ученици ще кажат, че са лъскали на последния чин в класната стая.Има и по-откачени места от това.
Очаквам вашия дългогодишен експериментаторски опит.
![]()
Веднъж си направих чекия докато се спусках с велосипеда по едно достатъчно дълго надолнище. Хубавото беше, че минаха само две колии не ме прекъсваха.
![]()
![]()
Животът е едно въртящо се колело, което ни увлича в своите движения. Поглеждайки през него, ние разбираме смисъла на нашето съществуване. За съжаление не всеки успява да интерпретира правилно видяното, което е отражение на самия него.
az nqmam takiva prejivelici, a i osobenno v daskalo mnogo typo mi se vijda kato ima6 jelanie ima toaletnaПървоначално написано от 1000RR
Рано или късно всички си отиваме от този свят
Добър си.Да не си акробат?Първоначално написано от 1000RR
В един басейн в Сандански![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
на морето в хотела със 7 човека, коитъо спяха около менеаз съм тихичко момиче
![]()
На плажа!
Под лампата в стаята,с балончета около мен.
Пред приятеля ми ... е странно си е за мен ...![]()
na 1 metar ot sestrata ama tq nishty ne vidq![]()
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
На зъболекарския стол докато чаках да дойде зъболекарката, яка мадама с червена коса.Ама тогава бях малък и можех направо в гащите да го правя.
![]()
![]()
Животът е едно въртящо се колело, което ни увлича в своите движения. Поглеждайки през него, ние разбираме смисъла на нашето съществуване. За съжаление не всеки успява да интерпретира правилно видяното, което е отражение на самия него.
на бара в едно кафене ама беше тъмно и не ме безпокояха![]()
![]()
![]()
Нещо много филми вкарвашПървоначално написано от 1000RR
Нали!Първоначално написано от NoGivinUp
![]()
![]()
Аз ли?
Еми:
1. Преди около 5-6 години , нямах собствена стая и в хола имаше компютър , който се използваше от баща ми. И там преди да заспя , мастурбирах , докато той е там.![]()
2. В Германия пак преди около 5-6 години , в тоалетната в училището!(честно!)
3. В апартамента на гаджето ми!!!
Ахам, давам ти съвет по-добре отиди да научиш нещо от учебниците.Първоначално написано от 1000RR
![]()
![]()
говори ми човек, който мрази матурите.
Ако спориш с идиот, вероятно точно същото прави и той.
вкъщи на леглото![]()
I'm not great, I'm whole
http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876
http://gorata.net/f.php?f=Tayga
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
az ne masturbiram (4esto) ama edin sau4enik go prai v 4as po biologiq ne na posledniq 4in....edna say4eni4ka go vidq i kaza na cqloto daskalo
![]()
На работа.
![]()
Робинята на Quench
В един автобус....
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
В Банята![]()
![]()
Базикам се .. по принцип съм в банята , но иначе никаде другаде не съм мастурбирала![]()
![]()
Първоначално написано от jotitu
Е от тия 7 човека не се ли намери някои ,който да свърши тая работа вместо теб![]()
Моите странни места не са нищо особено - през терасата, в училищната тоалетна и понякога по разни тъмни местенца вечер ...![]()
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...
На градската гара![]()
на работа тамън няколко пъти![]()