- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Най-странното място, където сте мастурбирали?
В Градската градина в Пловдив,в даскало/учителската стая/,на 10 м. от брат ми,който добре,че не ме забеляза![]()
В даскало, повреме на контролно по история, мяле как се бях превъзбудил и щях да полудея, а пред мене една хубава съученичка, която на не казвам къде си беше скрила пищова :P![]()
![]()
![]()
Епъ ко и туй чуду подпись?
откъде пък знаеш ,че не те е забелязал ..мъжете са много силни психически и могат да направят така все едно нищо не се е случило ,а в същото време да наблюдават хитро хитро![]()
Никога не мисли за бъдещето То идва достатъчно бързо
Ми пролича си след твавсе още бях жива,щото ако ме беше видял просто щеше да ме убие.Нали съм неговата малка сестра
![]()
zad edna lulka na beb4e kogato ima6e mnogo gosti ama ne me vidqha i bqh malka![]()
Първоначално написано от Anabel
Ах тиималка малка ама опасна
.
Та това си е класика в жанра, моя такъв опит беше преди няколконайсет години още...Първоначално написано от 1000RR
В банята![]()
rock more... roll more... fuck more !~!
аз работя събота и неделя по пътищата и имаме голямо растояния с колегите и утидах до 1 точка която беше на 250м-300м и по пътя :>> ама имаше много голям вятър и нестана нещо![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
.. незнам дали баните по корабите спадат към странните места ^_^ ..
хахахахаПървоначално написано от besnicataa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ми аз съм го правил в компютърна зала
щото тя беше една мноо малка и имаше 5 компа от които 4 бяха в една редица и един беше на обратно и мене ме сложиха на него да играя и като се опразни залата...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И аз такаПървоначално написано от Ch0c0la73
Don't worry, be happy!
В кухнята, в стая, в която има още двама души(будни, ама не видяха де), в един автобус, в един спале чувал на открито
,да не говорим като съм била на гости у разни хора с преспиване. Пред гаджето, това странно ли е?
Боже господи срам ме е от себе си![]()
![]()
We are all dead people in vacation, but still we dance
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Първоначално написано от besnicataa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
moeto nai stranno mqsto be6e to4no v4era dokato si merex edni danki v sablekalnqta i mi se nadarvi i ........ a vednaj daje se bqx izxvarlil na maika mi na boty6ite.![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210 --- влезте няма да сбъркате
Амм като бях по-малка и оставах в бабини ми .. спим в една стая .. баба и дядо на едното легло .. аз на другото![]()
Като съм оставаала в приятелки ..
Под един мост ..
В тоалетната на една дискотека ..
и по време на работа ..![]()
![]()
![]()
![]()
Ми ние с баща ми заедно си лъскаме
ААА не ти ме уби, аххахаххахаххахаха. Това не съм го правил ощеПървоначално написано от BulgariaZaBulgarite
![]()
![]()
![]()
![]()
Иначе моето... ами доста ме е срам, ама какво да се прави... като бях 4ти - 5ти клас така се случи, че баща ми го нямаше и спах при майка на 1 легло и докато спеше...![]()
Ахахахах като се сетя колко ми е бил акъла хахахаха
може би в самолет да е най-странното...
Баси яката тема!
![]()
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮