- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Аз и...
Здравейте Тийнове,
моля за вашето компететно и опитно (или не чак толкова) мнение.
Седя аз в час (1вият ми час за деня в 7:30 когато съм в мн добро настроение ако ме разбирате) и идва едно момиче което аз харесвам адски много, и след нея кого да видя, нейното гадже, и от там се почна... всичко което той кажеше биваше последвано от смехът на момичето, и всичко което направеше беше одобрявано от нея... а на всичкото отгоре и това момче си беше ама момче като момче, и аз се направо комплексирах в дън земя, като си казах че нямам шанс пред такъв човек
![]()
![]()
![]()
Моля ви кажете мнението си по въпроса, и какво да права![]()
Емиии,ако тя те харесва трябва да го показала,поне малко...А ако искаш ти направи първата крачка няма лошо...![]()
I've seen love die
Way too many times
When it deserved to be alive...
Първоначално написано от Miss_Perfekt
права си![]()
It doesn't really matter ....because in the end it all hurts just the same ;((
Гадно усещане.
Казвам го, защото и при мен се е случвало и все още се случва. Винаги има някой "по" в едно или друго отношение. Обаче номера е да се научиш да работиш с това, което имаш, а всеки има една или повече силни страни и всеки е уникален по свой собствен начин. Сигурен съм, че и ти си такъв.
Не бъди ревнив. Тя за това е с него. Приеми го и продължи напред вместо да потъваш в безмислена завист. Движи се в свои води и ще видиш, че хората сами ще те наобикалят.
И нещо друго. Не показвай слабост, като демонстрираш завист особено пред нея. Даже напротив. Одобравай приятелят й. Покажи й, че оценяваш другите хора без да изпитваш злоба и може би тя ще започна да гледа на теб с друго око.
He who runs with aggression walks with no dignity
Emi nishto ne moje da se napravi sry mnogo....Otkaji se nai-dobre.
![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Може да одрежеш топките на най-големия си враг и да и ги дадеш. Това ще я спечели.
Първоначално написано от Crafter
Откровенно ти казвам че ми помагаш мн, но има една малка подробност, тя не знае че я харесвам, а и съм толкова сдухано момче че ако някой ме накара да изредя качествата си аз просто написвам на едно листче нещо, гръмвам се и на бе;ежката пише: "не преча на никой..", аз като цяло имам авторитет ,пред който и да било, на пълен задръстеняк но никой не разбира че всъщност съм претърпял много и за това съм усамотен и необщителен
ми виж....тоз може да е супер як ама и ти сигурно си имаш + страни....така че не комплексирай а просто се отпусни и бъди себе си...тва е адски важно![]()
Под действието на алкохола човек забравя и губи паметта си. Така той може да се самоубие вечерта, а на сутринта нищо да не си спомня
1. Какво толкова ти е казало гаджето й? Под какъв предлог е говорило с теб? На каква тема? Като цяло темата ти е малко неясна... Естествено, че най- добре ще е да потърсиш друго момиче...
Разбираемо е да ти е кофти, но за съжаление няма какво да правиш и е по-добре нищо да не правиш . Защо не и каза нещо /ако не си, де/ още преди да си е хванала гадже?
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Kill him!!!Първоначално написано от drakar
Не и казах нищо защото тя е с него от както се познаваме, а защо не я оставям, ми казват че тревата в чуждия двор винаги ще е 10 пати по зелена от тази в твоя, а в моя двор са минали 10 косачки на най-касо подкосяване
ти пък и ти със заети се занимаваш тцтц
Първоначално написано от Say It Right
Vig, shtom vigdash, che e s gadje , shtom mislish, che teb ne te haresva, kakvo tursish s neq.. Nqma smisul. Budi kakuvto si i koito te haresva istinski, shte te haresa taka. Ostavi q neq, shtom nqma da se poluchi, rano ili kusno shte se poqvi nqkoe hubavo momiche, koeto da spodelq chuvstvata ti i da ste edin za drug. Haresvai se takuv, kakuvto si. uspeh![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
изобщо няма какво да мислиш за нея...момичето очевидно много го харесва![]()
someone else...
съгласнаПървоначално написано от Co0kIe
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Ъ? Момче като момче? А ти какво си? Момче като момиче? Я обесни, че не разбрах...
Животът е адът описан в Библията!
Демек... че е готин, мъжествен и като цяло (не мога да повярвам че го казвам) перфектен.... а защо се занимавам... ми защото адски много ми харесва... а и да питам.... тъй като всичките ми надежди умряха... дали е възможно да съм нормален приятел с нея?Първоначално написано от MiMcHeToOo
Забрави за нея. Не мисля, че ще се получат нещата при тези обстоятелства.Тя си има приятел и не мисля, че е редно да се мешаш в работите им. И също така-едва ли ще те възпириема като приятел-доколкото разбрах вече си и казал какво чувстваш.
Dude,има едно нещо нарича се несподелена любов,през тва минаваш ти.Може да ти е кофти,ама такъв е живота.Я се усмихни може би има момиче,на което пък му е гадно,че ти се занимаваш с заетото момиче.Успех
![]()
има и други момичета,тъй че по-добре се откажи,като чета тва дето си написал нямаш големи шансове,sory![]()
kefi6 me ne moga da ti pomogna