.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Тема: Аз и...

Аз и...

Здравейте Тийнове,
    моля за вашето компететно и опитно (или не чак толкова) мнение.
    Седя аз в час (1вият ми час за деня в 7:30 когато съм в мн добро настроение ако ме разбирате ) и идва едно момиче което аз харесвам адски много, и след нея кого да видя, нейното гадже, и от там се почна... всичко което той кажеше биваше последвано от смехът на момичето, и всичко което направеше беше одобрявано от нея... а на всичкото отгоре и това момче си беше ама момче като момче, и аз се направо комплексирах в дън земя, като си казах че нямам шанс пред такъв човек
    Моля ви кажете мнението си по въпроса, и какво да права

Град
    В АдА
    Ми нищо неможеш да направиш

Емиии,ако тя те харесва трябва да го показала,поне малко...А ако искаш ти направи първата крачка няма лошо...
    I've seen love die
    Way too many times
    When it deserved to be alive...

Цитирай Първоначално написано от Miss_Perfekt
    Ми нищо неможеш да направиш

права си
    It doesn't really matter ....because in the end it all hurts just the same ;((

Повече от фен Аватара на Crafter
    Град
    Sofia
    Гадно усещане.
    Казвам го, защото и при мен се е случвало и все още се случва. Винаги има някой "по" в едно или друго отношение. Обаче номера е да се научиш да работиш с това, което имаш, а всеки има една или повече силни страни и всеки е уникален по свой собствен начин. Сигурен съм, че и ти си такъв.

Не бъди ревнив. Тя за това е с него. Приеми го и продължи напред вместо да потъваш в безмислена завист. Движи се в свои води и ще видиш, че хората сами ще те наобикалят.

И нещо друго. Не показвай слабост, като демонстрираш завист особено пред нея. Даже напротив. Одобравай приятелят й. Покажи й, че оценяваш другите хора без да изпитваш злоба и може би тя ще започна да гледа на теб с друго око.
    He who runs with aggression walks with no dignity

Град
    Shumen
    Emi nishto ne moje da se napravi sry mnogo ....Otkaji se nai-dobre.
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Може да одрежеш топките на най-големия си враг и да и ги дадеш. Това ще я спечели.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Цитирай Първоначално написано от Crafter
    Гадно усещане.
    Казвам го, защото и при мен се е случвало и все още се случва. Винаги има някой "по" в едно или друго отношение. Обаче номера е да се научиш да работиш с това, което имаш, а всеки има една или повече силни страни и всеки е уникален по свой собствен начин. Сигурен съм, че и ти си такъв.

Не бъди ревнив. Тя за това е с него. Приеми го и продължи напред вместо да потъваш в безмислена завист. Движи се в свои води и ще видиш, че хората сами ще те наобикалят.

И нещо друго. Не показвай слабост, като демонстрираш завист особено пред нея. Даже напротив. Одобравай приятелят й. Покажи й, че оценяваш другите хора без да изпитваш злоба и може би тя ще започна да гледа на теб с друго око.

Откровенно ти казвам че ми помагаш мн, но има една малка подробност, тя не знае че я харесвам, а и съм толкова сдухано момче че ако някой ме накара да изредя качествата си аз просто написвам на едно листче нещо, гръмвам се и на бе;ежката пише: "не преча на никой..", аз като цяло имам авторитет ,пред който и да било, на пълен задръстеняк но никой не разбира че всъщност съм претърпял много и за това съм усамотен и необщителен

Фен Аватара на beautiful_f
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ^Game_Master_F^
    Emi nishto ne moje da se napravi sry mnogo ....Otkaji se nai-dobre.
    +1

ми виж....тоз може да е супер як ама и ти сигурно си имаш + страни....така че не комплексирай а просто се отпусни и бъди себе си...тва е адски важно
    Под действието на алкохола човек забравя и губи паметта си. Така той може да се самоубие вечерта, а на сутринта нищо да не си спомня

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    1. Какво толкова ти е казало гаджето й? Под какъв предлог е говорило с теб? На каква тема? Като цяло темата ти е малко неясна... Естествено, че най- добре ще е да потърсиш друго момиче...

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Разбираемо е да ти е кофти, но за съжаление няма какво да правиш и е по-добре нищо да не правиш . Защо не и каза нещо /ако не си, де/ още преди да си е хванала гадже?
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Re: Аз и...

Цитирай Първоначално написано от drakar
    Здравейте Тийнове,
    моля за вашето компететно и опитно (или не чак толкова) мнение.
    Седя аз в час (1вият ми час за деня в 7:30 когато съм в мн добро настроение ако ме разбирате ) и идва едно момиче което аз харесвам адски много, и след нея кого да видя, нейното гадже, и от там се почна... всичко което той кажеше биваше последвано от смехът на момичето, и всичко което направеше беше одобрявано от нея... а на всичкото отгоре и това момче си беше ама момче като момче, и аз се направо комплексирах в дън земя, като си казах че нямам шанс пред такъв човек
    Моля ви кажете мнението си по въпроса, и какво да права
    Kill him!!!

Не и казах нищо защото тя е с него от както се познаваме, а защо не я оставям, ми казват че тревата в чуждия двор винаги ще е 10 пати по зелена от тази в твоя, а в моя двор са минали 10 косачки на най-касо подкосяване

Супер фен
    Град
    Панацея
    ти пък и ти със заети се занимаваш тцтц
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Vig, shtom vigdash, che e s gadje , shtom mislish, che teb ne te haresva, kakvo tursish s neq.. Nqma smisul. Budi kakuvto si i koito te haresva istinski, shte te haresa taka. Ostavi q neq, shtom nqma da se poluchi, rano ili kusno shte se poqvi nqkoe hubavo momiche, koeto da spodelq chuvstvata ti i da ste edin za drug. Haresvai se takuv, kakuvto si. uspeh
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Град
    In Devil's Castle
    изобщо няма какво да мислиш за нея...момичето очевидно много го харесва
    someone else...

Ъъ.. тя си има гадже.... Остави я

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Цитирай Първоначално написано от Co0kIe
    Ъъ.. тя си има гадже.... Остави я
    съгласна
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Ъ? Момче като момче? А ти какво си? Момче като момиче? Я обесни, че не разбрах...

Животът е адът описан в Библията!

Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Ъ? Момче като момче? А ти какво си? Момче като момиче? Я обесни, че не разбрах...
    Демек... че е готин, мъжествен и като цяло (не мога да повярвам че го казвам) перфектен.... а защо се занимавам... ми защото адски много ми харесва... а и да питам.... тъй като всичките ми надежди умряха... дали е възможно да съм нормален приятел с нея?

Забрави за нея. Не мисля, че ще се получат нещата при тези обстоятелства. Тя си има приятел и не мисля, че е редно да се мешаш в работите им. И също така-едва ли ще те възпириема като приятел-доколкото разбрах вече си и казал какво чувстваш.

Dude,има едно нещо нарича се несподелена любов,през тва минаваш ти.Може да ти е кофти,ама такъв е живота.Я се усмихни може би има момиче,на което пък му е гадно,че ти се занимаваш с заетото момиче .Успех

има и други момичета,тъй че по-добре се откажи,като чета тва дето си написал нямаш големи шансове,sory

Супер фен
    kefi6 me ne moga da ti pomogna

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си