Мамка му има едно момиче което познавам вече от 10 месеца и е уникална бе .. толкова красива,мила и супер е.Бях влюбен в нея тя го знаеше даже ама ми каза,че нищо няма да стане и да сме само приятели и аз еми добре и сме приятели уж.. само че на мен още ми пука за нея и я искам не само като приятел.Но нищо няма да стане аз си ходя с други момичета,тя с други момчета и нищо,но винаги съм бил до нея през последните месеци и съм я подкрепял,милиони пъти съм оставял момичето с което ходя примерно за да отида да се видя с нея,защото не е добре и е тъжна.Сега скъсала с гаджето в което беше много влюбена,защото пича искал секс а пък тя е дествена ( на 16 е) и му е казала не и са се скарали много и тя сега ми реве и мен ми е много гадно и тя вика какво да права и аз незнам какво да и кажа неискам да и кажа остави го не те заслужава,защото той може и да я обича от една страна се радвам,че няма да е с него и аз може би ще имам шанс,но като знам колко го харесвше а пък той е някакъв женкар и няма да я оцени .. Обичам я и ми пука за нея,имам си приятелка,но просто незнам как да постъпя с това момиче ;(