.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Как да кажа на наще?

Малеееее имам една тройка по математика и ей сега преди малко разбрах че имам и още една по български език.... Какво да правя хараааа.... Майка ми е даскалка по бългаски а баща ми е маниак по тема математика... страх ме е да им кажа щото незнам дали ще оживея... Малееее 2 години нема да се докопам до компааа ПЛС хораа кажете ми как да кажа на наще та да е по - лекичкоо.... Лелееее УЖАС [!]

ми според мен е да не им казваш , аз като имам слаба оценка не казвам , а и я нямам в бележника

Цитирай Първоначално написано от pepi_090
    ми според мен е да не им казваш , аз като имам слаба оценка не казвам , а и я нямам в бележника
    i az taka si misleh da napraa ama teq tapanari m iska belejnika i taq po matematika ve4e zapla6i 4e 6te zvani na na6te 4e ne si nosa belejnika a po BEL ... klasniq mi e po BEL

еми в тоя случай незнам ..... казвай им направо и кажи , че ще ги поправиш и после научаваш и като ти пишат 6 и готоо ..... друго незнам

Град
    варна
    На мама кажи за тройката по математика,а на тате за тройката по БЕЛ

Сега сериозно.Кажи им след като ги поправиш с една голяма шестица и двете.Или им кажи веднага,но разбира се с обещания за поправка на оценките и наистина ги поправи

A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.

Според мен им кажи! Все пак това са тройки а не двойки и ще ги поправиш аз съм сигурна Просто им кажи какво се е случило и готово не вярвам да ти се карат чак толкова може да има викане и крещене но ще го приживееш
    РоДил Се ДявОл В ноЩа коВаРна,НадвеСил Се нАд мЕн С ЧернИ пиПалА и КазАл С глАс На беЗпоЩада:"НещАстНа Ти БъДи В люБовТа!"ИзреКъл теЗи дУми СтРашни ЗаклАтиЛ тоЙ коВарнАта глАвА ,УсмиХнаЛ Се С Зла УсмивКа и пОжЕлал Да нЯмаМ никоЙ нА свеТа!!

Град
    Русе
    преди нашите когато ми се поскарваха за слаби оценки..И какво правех..
    диалог..
    аз:мамооо..татеее имам две ниски оценки (показвам тъжна физиономия..виновна)
    родителите: колко имаш
    аз:еми две тройки ама недейте ми се кара при първа възможност ще ги оправя бъдете сигурни
    ии после каквото кажат..ест гледам да не са ядосани че тогава какво ще ми чуят ушите
    понякога правех някои неща вместо тях - сипвах за вечеря миех чиниите ходех до магазина и тогава майка ми заподузираше нещо и ме питаше какво има ...там е работата че те са пекани хора и ми влизат в полужението пък и добре знаят че не бих допуснала да завърша с по-ниска оценка от 4 на предмет ..Жалко е че вече няма да мине тка номера да правя неща вместо тях защото това ми е ежедневие..Все пак се старая да нямам слаби оценки
    Незнам как е при теб.. Пожелавам ти успех дано не те накажат да не стоиш на пс или нещо такова
    Ta какво да кажа..Сички са еднакви :P

Съвпадение- и моята майка е учителка по БЕЛ, а тати е маниак по математика. Вчера аз имах една 2-ка. За първи път ми е. Много се притесних. Отидох си вкъщи и се разплаках веднага и казах... "Мамооо, ще ти кажа нещо, няма да ти хареса, но това е положението" Тя ме погледна очудено и уплашено и аз и казах. Дадох й и теста, който правихме по БЕЛ, и другите класове (след началните) го правиха теста-абсолютно всички -2-ки.... И даже мислим да се оплачем на инспектората, ама тва е друг въпрос.(извинете, че се отвлякох ). Та кажи им, поплачи си пред тях, направи се на притеснена(ако всъщност не си) и нещо такова, аз така оправям положението. Все пак зависи от родителите ти... Айде-успехчета.
    Защо се ровиш в пепелта?
    Там няма да откриеш огън....
    Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
    щом някой,някога ти каже сбогом!

mersi xora mn ste pekani.... oxx striskaite palci.... 6oto maika mi ne6to naposledak mn nervna... iii... off dano mine po-leki4ko

може да им кажеш, че не разбираш нещата и за следващия път ще ги помолиш да ти ги обеснят и така ще си оправиш оценките.
    може също да се оправдаеш (дали е така или не), че половината сте с тройки

не знам дали ще стане при тебе, ама при мене почти винаги се получава
    късмет

извади си дубликат на бележника и кажи ,че си го загубила стария и във стария после си пишеш 6 7 8 6ци а новия сама си го подписвай :]]

Цитирай Първоначално написано от _siNNer_
    извади си дубликат на бележника и кажи ,че си го загубила стария и във стария после си пишеш 6 7 8 6ци а новия сама си го подписвай :]]
    и това е идея за която едва ли се бих сетила

Цитирай Първоначално написано от hrisence
    Миналата година го правих тфа и накрая ме хванаха в даскалото , забелязаха че аз го подписвам и сега съм с последно предупреждение за преместване..ама иначе е супер идея .. или пък вместо нов бележник да пишеш си вземи един и си сменяй страницата по средата .. на едната фалшивите оценки за пред майка ти и баща ти,а на другата истинските за пред даскалите .. успех!
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

Цитирай Първоначално написано от Gabriela_
    Цитирай Първоначално написано от hrisence
    Миналата година го правих тфа и накрая ме хванаха в даскалото , забелязаха че аз го подписвам и сега съм с последно предупреждение за преместване..ама иначе е супер идея .. или пък вместо нов бележник да пишеш си вземи един и си сменяй страницата по средата .. на едната фалшивите оценки за пред майка ти и баща ти,а на другата истинските за пред даскалите .. успех!
    Дааа това го знам... ама не съм го направила защото класния прави почти (вече) всяка седм родителска... знаете ли какво ми еееее....

Е от тва се пазете!
    Да се карате на децата си за некви тъпи тройки и те да изпадат в паника как да ви го кажат

Деа знам как да им го кажеш...
    Като знам някой родители кви изтезания прилагат над децата си като чуят за някоя слаба оценка

Оф,начина е един:
    Мамо,тате имам две тройки..
    и слушаш кво ще ти кажат
    Къв е смисъла толкова време да се чудиш да кажеш нещо толко просто?

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P
    Има един номер ..
    Наскоро Моето Слънце ми го припомни :P

"Ами .. имам тройка по .... , но пък имам 6 по Физкултура!"

Обаче става .. при мен преди помагаше , а сега от доста време не ми се знаят оценките ..
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

Град
    София
    Аз минавах с номера,че почти целия клас има ниски оценки,било е ужасно контролното и тн Давали са неща,които още не сме взели. Или пък е дала контролно изненадващо на трудни задачи и не съм била достатъчно добре подготвена. Или пък е дала контролното за много малко време и не съм успяла да си напиша всичко,а само главните неща,за да нямам все пак 2..
    Smile!?

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Оффф питаш ли ме нашите като разбраха че имам пет двойки по математика и по още 1-2 по почти всички предмети + 14 отсъствия и около 15-20 бележки.Те хората щяха да се побъркат .Споко най-много след 1 седмица ще им мине

Общо взето ra4ence ти даде класически извинения.Използвай тях, първите 10 пъти минават !
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Цитирай Първоначално написано от krisi_bep
    На мама кажи за тройката по математика,а на тате за тройката по БЕЛ

Сега сериозно.Кажи им след като ги поправиш с една голяма шестица и двете.Или им кажи веднага,но разбира се с обещания за поправка на оценките и наистина ги поправи
    +1000
    Крисе,вземи ми думите от устата

Am shte kajesh 4e nqkaksi si se precakala....znam li..
    Entombed For live

1vo im kaji nqkoq po lo6a novina... sled tova i taq i nema da se qdosat tolkova na ocnkite.... ;]

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Mi ne im davai belejnika dokato v nego ne vleze po edna 6ca i ot dvata predmeta

Кажи им, но го поднеси със някоя добра новина. например че имаш 6 по нещо

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    имаш кофти родители които няма да те разберат поне аз така виждам нещата кажи им! :> (ако ти стиска :Д )
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си