- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как да кажа на наще?
Бая си се спекла обаче. Спокс, не е краят на света. Колкото си знаела, толкова, друг път, като искаш висока оценка, научи си добре уроците. А и едва ли за оценки ще имаш толкова огромни проблеми. Два варианта:
- казваш им, обещаваш, че ще я поправиш
- поправяш, а след това показваш
И все пак, не виждам какъв е проблемът. Оценките се поправят.![]()
ПхАХах хора не толкова лесно![]()
наще не ги знаете кфи гадняри са
![]()
хора... те за петица се спукват да ми се карат.... и ме наказват.... аре кажете ми са какво да направя...
![]()
Като знам че за петица 2 седмици без компютър да пипна а пипна ли + 1 месец .. нямате си напредстава колко ми е гадно..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мене ме е страх от наще... ЛелЕе....
А ако кажа че не съм била подготвена за часа или са ми били трудни задачите следва....
"Нали всеки път си учиш уроците бе момичее как може да си толкова тъпа е смотана че да отидеш на училище без да си се подготвилаа... Когато сме били на твойта възраст винаги сме си учели уроцитее... ... а ако кажа че не ги разбирам... ама може ли да си толкова тъпаа.. как другите от твоя клас имат и по-високи оценки момиче не си толкова тъпа че да не можеш да ги научиш.... за тебе компютър ЗАБРАВИ ... тав неща вече за теб не съществува......" и още много неща... ае кажете ми сега... Да се фърлям ли през някой прозорец...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ааа... аз ако им кажа примерно:
"мамо , тате имам шестици по математика.. български или по който и да е предмет и както и да им го кажа те ще кажат едно тъпо - Добре ... " а за по слаба оценка...- адът слиза на земята пред мене![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами майка ми никога не ми е правила проблеми за оценките и винаги ми е казвала колкото толкова обаче никога няма да забравя като за първи път получих двойка(беше на диктовка по немски а аз бях в Германия 3 месеца и си знаех че няма да се справя добре).Прибрах се в нас и още от вратата почнах да рева ама не можеш да си представиш! Не можех да си поема въздух да кажа какво е станало и мама си изкара акълите(беше ми за първи път и за тва така се разтроих не че очаквах да ми се скара...сега вече не ми пука).
Та според мен ако и ти го направиш(е не знам колко добра актриса си но предполагам че при мисълта за всички наказания все ще успееш да пуснеш някоя сълза а като добавиш и хлипания ще стане правдоподобно) 100% ще им изкараш ангелите и може и да не реагират толкова остро като видят колко разтроена и разочарована от себе си си(може и да повтаряш как може да си толкова глупава и как не можеш да повярваш че си го допуснала и че няма да седнеш на компютъра докато не си я поправиш и всичко тва през сълзи)
Това е решениетоПървоначално написано от slun4ice
Аз преди, когато имах кофти оценка се прибирах и се правех на ядосана, че света ми е крив. И като ме питаха какво ми е започвах на дълго и на широко да си показвам уменията на критик или към себе си или към учителя, който толкова гадно се е проявил с ужасно трудното контролно или нечестното изпитване или лошото настроение на дадения преподавател. Вече обаче са свикнали да имам само 4-ки по химия и мателатика. Аз разбира се имам най-вече 3-ки, но не си ги пиша и те изобщо не разбират за това. Дай Боже винаги да минава номера
Явно наистина има защо д асе притесняваш от реакцията на вашите ;( А на колко години си? Не ми изглеждаш малка, че да се искат да те наказват и ощетяват по този начин.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...