- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За децата в Могилино
Преди малко го написах..кратко, но мисля достатъчно смислено!!!![]()
Колко мъчно е всичко това
Каква тъга и каква болка е да гледаш тъжния и празен поглед на едно дете.Какъв звяр трябва да си, за да не обърнеш внимание на детските сълзи и молби.И един ден разбираш, че имаш всичко...Има хора до теб!!!Колко тъжно е че люлките са празни,а мечтите не чути...Тъгата в детските лица и в празните ръце...Тъгата, която се усеща дори и във въздишките им!!!Всичко е толкова тъжно,всичко е толкова празно и жалко...
Има толкона печал в действията и делата на тези деца...Това са деца,отраснали в нищото.Децата на България, които са достойни за любов и разбиране, а получават само съжаление и състрадание.
Ама се сетихте за тях едва, когато британците си направиха филма нали?
Аз дори за Могилино не бях чувала преди...хаха..Първоначално написано от w0sh
аа и никой дотогава не беше говорил за този проблем!!!![]()
Пълно е с мангали там
И трябва някой да ви каже за проблемите,за да се заинтересуваш. Държавата в момента е затънала до шия в лайна, а вие и подавате тоалетна хартия.Първоначално написано от cappy123
Не е истина колко такива домове има, ама се сетихте след филма... пф
Аз например много пъти съм давала разни дрехи, играчки на един дом тук, в Плевен. Ходила съм да се занимавам с децата.
И темите във форуми, изпълнени с възмущение, нищо няма да променят. Всеки може да седи и да мрънка - това не е наред, онова не е наред. Еми, като не е - направи нещо!
Котето на Canis
Loyalty & Submission
ОмГ и аз съм ходила в различни домове да дарявам дрехи и играчки!!!Но не се хваля!!! ... Все пак какво може да направим точно НИЕ децата
![]()
А и пуснах темата за това,което съм написала!!!![]()
Първоначално написано от cappy123
Защо го възприемаш като хвалба? Лошо ли е да кажа, че съм направила нещо хубаво и полезно вместо просто да драскам тук? Както и да е, радвам се, че се сетила да го направиш.
Котето на Canis
Loyalty & Submission
Сори за офтопика ама сега се сетих да те питам...Къде са учили ваще? Щото може да се познават с майка ми ако са около 43-44 и са отраснали в Плевен..Първоначално написано от Felis_Dirus
![]()
Иначе капи123 мисля че ако искаш мнения и критики за това което си написала трябва да го пуснеш в правилния раздел а именно "Култура, изкуство и лично творчество"![]()
Такива деца някак не могат да събудят особено съчувствие в мен.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
СъгласенПървоначално написано от пор
![]()
Първоначално написано от slun4ice
Нашите не са от тук.![]()
Котето на Canis
Loyalty & Submission
На децата от домовете в България им помагат шоутата...
Трябва да плача ли? През чурката ми е за тея деца!
Аман!
Аз се отказах от благотворителната си дейност и вече не е*а сирачета безплатно. Което иска - да си плаща!
Grumpy old madman
Aaaa , извинявайте, но не мога да знам за всички домове в страната нали????
Сетили сме се били след филма!
Ами да , вие да не би по-отрано да сте чували за Могилино.
Мои приятелки също помагат на децата от домовете близко до нашия град.
Не е ли по-важно , че все пак се разбра и за тези деца.
Винаио се търси кусура, вечно нещо да е не както трябва.
Важното е , че се разбра за децата , помогнаха им се , сега повечетео от тях водят що годе нормален живот ( до колкото могат). На това трябва да се обърне внимание - Не вечно да сте контра.
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Ха-ха!Първоначално написано от bboy_bunker
Съмнява ме , че твоите проблеми са равностойни на техните.....
^Асолютно.. Хах то така е много лесно да се каже "те с техните проблеми.." все едно това ни дава право да игнорираме ситуацията и да си затваряма очите? За това децата в такива домове живеят във такива усовия, а да не говориме и за по-възрастните, защото всеки си вика "просто са си техните проблеми.."
Като и да е най-накрая накой да пусне тази тема.. аз го гледах преди няколко седмици тук в Канада..да сега се излъчва и във цяла Северна Америка, не само в Европа.
Ако някой не го е гледал..
http://video.google.ca/videoplay?doc...arch&plindex=0
А на сайта на ББС и други, каква отзиви на чужденци има да не говоря, но са си прави и за много от нас беше като шок да го гледаме този документален филм..
I am the substance and the one who has no substance.
А защо трябва да сравняваш едни проблеми с други?! Казвам, че всеки си има грижи на главата ! Аз ако изпадна в нужда и нямам пари, да не би да дойде някоя фондация да ми дари ?Първоначално написано от Jeuelle
Я не се излагай.
Проблемите на едно средностатистическо "хлапе" се изразяват в това , че не може да си намери така желаните дрехи, че се е скарало с техните или с приятелите, че се е свършил любимия чипс , че днес няма да излъчват сериала или че главната героиня я е блъсала кола и в следващия епизод може и да пукне , че някоя даскала пак му е изпила нервите... и тн.....
Като гледам, можеш да пишеш , имаш компютър , покрив над главата си , не оставаш гладен , имаш приятели , имаш къде да спиш ..... Е???????
Това ли са единствените проблеми на човек, които изреди? Значи ако имам покрив над главата, трябва да съм на върха на щастието си? Може би имам по-големи амбиции ?
И не ми минавай с думите "средностатистическият тийнейджър"....