.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: 56

56

Здрасти,значи 8 клас съм и искам да влизам в 56 та въпрос ми е - имали някой от там и лично той какво мисли за това даскало , добро ли и т.н... ще съм ви благодарна ако ме светнете малко

az sam bila tam-zna4i,vseki si pravi kakvoto si iska,ocenki se izkarvat lesno,mn svobodni 4asove i izkufqli u4iteli

Град
    Непостоянно

Re: 56

Цитирай Първоначално написано от pepi_090
    Здрасти,значи 8 клас съм и искам да влизам в 56 та въпрос ми е - имали някой от там и лично той какво мисли за това даскало , добро ли и т.н... ще съм ви благодарна ако ме светнете малко
    от кога е 56 ТА едно от най-изпадналите училища е тва
    .!.

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    В никакъв случай! НЕ ходи там, ужасно е. Познавам маса народ от това ужасно "училище", всичките са ужасно прости, пълно е с побойници и чалгари, не ти трябва да се замесваш. Ако то ти е наблизко, мисля, че 33-то е по-добър избор. А иначе - бягай от Люлин...

аз сега съм в 33 тогава препоръчайте някое хубаво даскало след 8 клас , да е без изпит

Голям фен Аватара на ice_cream_f
    Az bqh do 5ti klas tam ne pravi tazi gre6ka tam da se zapisva6 prosto ne si zaslujava
    Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Eee aide sa ne pla6ete momi4eto moje da iska da si propilee godinkite za u4ene i da si jivee jivota

mon4eto
    Eee aide sa ne pla6ete momi4eto moje da iska da si propilee godinkite za u4ene i da si jivee jivota Very Happy
    __________________________________________________ ______

xaxa emi da ne mi se u4i mnogo

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си