- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- да отида ли на съмнителна среща?
то какъв би бил проблема да вземе приятел и да ги нападнат и двете момичета,ако става въпрос за нещо друго....аз казвам,излез,но на централно място и в никакъв случай не се отдалечавай много![]()
someone else...
Хмм според мен прекалено странно е да ти откаже да вземеш приятелка..хм нзз... според мен не трябва да бързаш с излизането. Помъчи се да го опознаеш повече, доколкото е възможно по интернет![]()
blagodarq mnogo za syvetite no vse ote se kolebaq 6te vidq kakvo 6te pravq , az po princip ne sym hodila na 4at sre6ti vinagi sym se zapoznavala s priqtelite si bilo to mom4eta ili momi4e po drug na4in ne po neta
ne pozvolqvai na straha da provali jivota ti
Ами принципно не е правилно така да ходиш по срещи, защото не познаваш добре човека с който ще излезеш /да не кажа въобще/ понеже хората по тези сайтове и скайпове не са напълно искрени. Може да те е излъгал за годините си , а може и да не е. Ако си решила да ходиш на тази среща, гледай да е някъде където ходят много хора... Не давай да те изпраща до вас... Все пак .. не го познаваш!
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Не мога да разбера защо плашите толкова излишно момичето при положение че точно вие сте регнати в аха.бг и до седмица излизате на срещи за кафе. Пак повтарям няма място за притеснение. Ако искаш ми копни част от разговора ви на лично и ще ти направя цял анализ, но аз просто го виждам че си е нормално момче което е далече от мъж. Давай иди на срещата !
Ако аз бях на твое място,нямаше да отида.Не си заслужава да рискуваш толкова много за нещо,което и без това няма да трае дълго.
Да не говорим,че ти на практика отиваш да се видиш с истинския човек,а не с този от нета,т.е. 100 % ще ти се стори различен,странен,ако се основаш на това,което ти е писал.
Рискът е за твоя сметка и ти си решаваш.Но ако излезнете,то по-добре всеки някой със себе си,ако е възрастен ще е най-добре.
Абе човека само с чат не може да го опознаеш, пък и само за 3 дена.
Първия ми съвет е да си поговориш с него по микрофона (надявам се, че имаш и той има). Така по-добре ще знаеш с кого си имаш работа и веднага ще разбереш ако е някой чичко с 10-20 години по-стар. Също мисля, че ще разбереш и колко отворено е момчето, дали е общителен или е срамежлив (може заради това да не иска да доведете приятели, сигурно не може да се отпусне когато има повече от 1 непознат човек, а и приятелят му е там).
Вторият ми съвет е да изчакаш повече време - поне 1-2 седмици.
Третият ми съвет е да му поискаш много снимки, защото ако не е този, за когото се представя, може би няма да има повече от 1-2 снимки.
Е това са съветите ми. И като решиш да излезнеш с него, гледай да е по светло, да не е 23 часа, когато са изнасилили онова момиче, дето го пишеше в статията, и да е на оживено място.
И не се връзвай на нещо от сорта - ела ей сега ще те запозная с него и да ходиш по някви затънтени места.
2-3 puti sum xodila na takiwa sre6ti nai-lo6oto koeto se sly4i be6e 4e ednoto mom4e be6e po-nisko ot men
![]()
![]()
ina4e si4ko si be6e nared tuka 4e spox .. ni6to nqma ti naprawi pi4a
![]()
Винаги печеля,освен когато губя,но това не се брои!
Подозрително.![]()
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥