- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девствена или с опит?
Какви момичета предпочитате-девствени ,или не девствени,т.е. такива дето не са правили секс,или такива дето имат опит
т.7
krem4et0
Такива каквито са правили секс много ясно.
Секса е удоволствие което от девствено момиче трудно ще получиш.![]()
![]()
![]()
Животът е едно въртящо се колело, което ни увлича в своите движения. Поглеждайки през него, ние разбираме смисъла на нашето съществуване. За съжаление не всеки успява да интерпретира правилно видяното, което е отражение на самия него.
А ако е за сериозна връзка
Питаш за да разбереш дали момчето с което искаш да ходиш обича девствени ли? Ми питай го. Щом става въпрос за сериозни връзки значи става дума и за любов тогава няма значение кви са хората.![]()
![]()
![]()
Животът е едно въртящо се колело, което ни увлича в своите движения. Поглеждайки през него, ние разбираме смисъла на нашето съществуване. За съжаление не всеки успява да интерпретира правилно видяното, което е отражение на самия него.
spored mn ako e samo za sexa mn qsno 4e s opitna,no kogato vrazkata e seriozna i dvamata sa vlubeni mislq 4e nqma zna4enie
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
+1Първоначално написано от 1000RR
+2Първоначално написано от LeVski_fen
Обичам кратко, целувам сладко,
без подпис, без дата- направо в устата!!!
Доколкото имам наблюдения за да не е девственна трябва да е на 11.За жените е така.Вече първо се пускат а после пискат,че са невинни.Как им викате на такива бе мъжеПървоначално написано от Sexy_girl_
![]()
the cool is here
Девствена курва?Първоначално написано от Blink182 the real
\
/
аз предпочитам девствена..искам да си хвана девствено и красиво гадже :P :P![]()
А недевствените без гадже ли да стоят![]()
Истината е жестокаПървоначално написано от Sexy_girl_
![]()
![]()
за мен няма значение само 1 път са девствени след тфа не са![]()
Такова животно нямаПървоначално написано от erotix
the cool is here
хахах... ми кво няма лошоПървоначално написано от Blink182 the real
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I NEVER STOP!
http://www.impulse.bg/Fate
Предпочитам опитни... но и с девствените е интересно![]()
rock more... roll more... fuck more !~!
Vsqkakvi jeni li sa 6e se opraim![]()
qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq
ами чесно да ти кажа неизлизам с момичетата заради секса ами просто онова чуство което испитва всеки човек любовта но съм такъв човек които не си разкрива чуствата поне не много лесно затова и в момента си нямам гадже на 17 съм
Mnogo - da ne sa devstveni !!!!Kade 6e gi otvarqm ? Vnas da si capam divana![]()
![]()
![]()
Няма значение за мен! Важното е да няма чуства!
Не искам гадже ,при мен всичко е за бройка!
П.П. Ще дойде ден ще се замисля за семейство ,но чесно да ви кажа тогава ще му мисля !![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm