- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Моля ми погнете!!!!!
zdraveite! az sam mnogo pretesnena, za6oto v4era otkrih ne6tu atski nogo pretisnitelno!!!mislq, 4e imam treta dupka.... tam dolo!!!!! i vaprosa mi dali e normalno i taq dupka z akvo sluji!!! pls VAjnU e!!! AtSki NOGO VAJNO!!!!!!
MaLiNa - ThE DaRk AnGeL fRom HeLl
колебах се между 5 и нито една![]()
az sa6toПървоначално написано от the_hottie
!!!
to biva biva ligotiq i prostotiq ama va6to ve4eeeee........
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Ми сигурно пикаеш през тази трета дупка и аз не знам прати снимки![]()
![]()
Ако откриеш нещо ново обаждай се.
![]()
Животът е едно въртящо се колело, което ни увлича в своите движения. Поглеждайки през него, ние разбираме смисъла на нашето съществуване. За съжаление не всеки успява да интерпретира правилно видяното, което е отражение на самия него.
razbira se, be sladak... sa 6a sa snimam, da ti pratq na LSПървоначално написано от 1000RR
MaLiNa - ThE DaRk AnGeL fRom HeLl
MI MISLA 4E VSEKU MUMI4E IMA PO 4 ZA TEB NEZNAM
Съчувствам ти...никой няма да те хареса с 3 дупки или пък като се замисля ще прайш 4ка![]()
...
Първоначално написано от marina star
Дилема...кое ли да избера?
+1Първоначално написано от marina star
е то са и остаа да кажеш че си на решетка отдолу и направо не знам!!!![]()
![]()
![]()
Обичам кратко, целувам сладко,
без подпис, без дата- направо в устата!!!
има6 дупка в клавата патка такава![]()
![]()
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
Айде ключ!!!
Горещо се надявам някой съвестен модератор да ни освободи от това зло в близките няколко часа![]()
~Lo6aTa_PrInCeSkA~~95~
![]()
![]()
Знай че си привилегирована вече с тази 3-та дупка
Първоначално написано от WarlocK
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
dobre do6li v 4asa po matematika!
dneska6niq urok - "kak da si prebroim dupkite?"
podzaglavie - "awe adjeba kolko dupki imam we da go eva?!"
Първоначално написано от Riot
Първоначално написано от WarlocK
xaxaxa i az mn mislih i nakraq ne glasyvah .....tctc kakvi hora ima samo
![]()
Толкова време съм учила биология и да не знам че трябвало да имаме по повече от 2 дупки. Току що открих че не съм в ред щото си има само две. Плс кажете ми какво да правяСега никой няма да ме харесва такава бездупчеста
![]()
![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
probii si tretaПървоначално написано от aniezina
![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Бе нали са на мода са 5-те дупки беее.... Още 3 тряяПървоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
![]()
![]()
![]()
Абе... момичето 95-ти набор... Таман и растът цици... Как си мислите че ще знае колко дупки има отдоло...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
На тебе ти е смешно ти нали си имаш, ами аз...само с двеПървоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
![]()
![]()
![]()
![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Бе само две са бе.... ЛелЕее.... Абе я вървене на генеколок... Та да ви обясни....Първоначално написано от aniezina
![]()
Абе вие от ден на ден изпростявате все повече и повече![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Имам чувството, че всяко поколение, дошло с година по-късно от онова преди него, сякаш продължава да дълбае и простее все повече и повече... Не искам да знам накъде отива светът.![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"