.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Град
    Jamaica

Отговорности

Здравейте ,Всички!!!
    Имам проблем и дано вие да ме разберете и да ме посъветвате.

Значи , проблема е следния.
    Преди около месец и половина се закачахме с едно момиче в училище но аз явно съм прекалил и тя сега е влюбена в мен от около месец.Тя (не я познавах добре ,нито тя мене) ми предложи и аз и казах да.Като на 1ва среща тя се намъкна с 20 момичета (добре!То това е закон),но ми направи впечатление че тя слуша чалга ... (аз мразя чалгата) ... и т.н (но не я харесах). И така ---- после се видяхме няколко пъти и всичко бе същото и тя и аз.. (отново не ми допадна).Тя ми отнема от времето адски много да сме ходили на кафета и такива глупости. И така де вчера сутринтатя ми се разплака как нищо нямало да стане и т.н. , а аз идиота я успокоих като и казах че това зависи само от нас КАК МОЖАХ ..

Искам да ми помогнете или да ми подскажете - как да скъсам по най-добрия начин за нея ?????? Без много да църа
    Don't let them fool ya,

Or even try to school ya!

We've got a mind of our own,

So go to hell if what you're thinking is not right!

Love would never leave us alone,

Мега фен

Re: Отговорности

Цитирай Първоначално написано от Jah
    Здравейте ,Всички!!!
    Имам проблем и дано вие да ме разберете и да ме посъветвате.

Значи , проблема е следния.
    Преди около месец и половина се закачахме с едно момиче в училище но аз явно съм прекалил и тя сега е влюбена в мен от около месец.Тя (не я познавах добре ,нито тя мене) ми предложи и аз и казах да.Като на 1ва среща тя се намъкна с 20 момичета (добре!То това е закон),но ми направи впечатление че тя слуша чалга ... (аз мразя чалгата) ... и т.н (но не я харесах). И така ---- после се видяхме няколко пъти и всичко бе същото и тя и аз.. (отново не ми допадна).Тя ми отнема от времето адски много да сме ходили на кафета и такива глупости. И така де вчера сутринтатя ми се разплака как нищо нямало да стане и т.н. , а аз идиота я успокоих като и казах че това зависи само от нас КАК МОЖАХ ..

Искам да ми помогнете или да ми подскажете - как да скъсам по най-добрия начин за нея ?????? Без много да църа
    ''Без много да църа'' такаа...еми да тъпо си постъпил, като си тръгнал да я убеждаваш там разни неща ама ти тва си го знаеш. кажи й че мн ти допада, но я чувстваш по- скоро като фр или че сега не си готов за връзка... ми използвай типичните мъжки оправдания, не си ли знаете номерата обаче да знаеш, че ако тя те харесва, няма безболезнен начин,по който да й кажеш че не искаш да си с нея. късмет и да кажеш кво е станало

tapo si postapil no pakl prosto se otdrapni leko poleka ot neq i tq skoro 6te razbere sama nz v takav sly4ai kato toziii no ne i go kazvai direktno trqbva da si mil kogato skasate a da ne si grub

Град
    Ин Дъ Клуб
    Утиаш и й викаш 'Маце, сорри но късаме.. и да не ревеш!' Ама като нищо да ти лопне една тупалка

Град
    Непостоянно
    Цитирай Първоначално написано от Mu7k0
    Утиаш и й викаш 'Маце, сорри но късаме.. и да не ревеш!' Ама като нищо да ти лопне една тупалка
    баууу
    .!.

Град
    Ин Дъ Клуб
    Цитирай Първоначално написано от woshia_style
    баууу
    вАЛЕ мЪ, не ми чети идиощинити

Вярно е, че си постъпил идиотски като си я успокоявал, но това не пречи пак да скъсате. Отдръпни се. Знаеш, че съществува думичката "не", употребявай я по-често и следващия път като ти каже, че нищо няма да излезе се съгласи. Успех!
    Обстоятелствата не правят човека, те само го разкриват.

Град
    Jamaica
    Цитирай Първоначално написано от dar4enceto92
    Вярно е, че си постъпил идиотски като си я успокоявал, но това не пречи пак да скъсате. Отдръпни се. Знаеш, че съществува думичката "не", употребявай я по-често и следващия път като ти каже, че нищо няма да излезе се съгласи. Успех!
    Ама успокоих я защото бяхме излезли тя и 100 нейни приятелки и тя изведнъш ревна и сега ко да прая
    Don't let them fool ya,

Град
    Jamaica
    'Маце, сорри но късаме.. и да не ревеш!'

Don't let them fool ya,

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от dar4enceto92
    Ама успокоих я защото бяхме излезли тя и 100 нейни приятелки и тя изведнъш ревна и сега ко да прая
    оо ясно, като има и приятелки, намесени във връзката ви, става лошо що веднъж не я помолиш да излезете само 2-мата без цялата й мафия приятелки да се намъква с вас? все пак си гадже с нея, а не с приятелките й ( надявам се )

Град
    In Devil's Castle
    ти толкова много надежди си й дал и сега ще отидеш при нея и ще и кажеш "ами нещата не се получават.край " и тя ще страда по твоя вина....
    someone else...

Град
    Jamaica
    адцки много се дразня като сме сички там и и кажа айде до някъде да поговорим и то голямо гледане голям смях пада еи значи.ХИЕНИ.много мразя така
    Don't let them fool ya,

Град
    Dreamland Varna
    Spored men po-dobre e da zapochnesh da se darjish mn hladno kam neia i da ne ia tarsish, ili prosto i obiasni kakto ni napisa i na nas sega.

Vse shte go prejivee!

sry za latinicata
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

адцки много се дразня като сме сички там и и кажа айде до някъде да поговорим и то голямо гледане голям смях пада еи значи.ХИЕНИ.много мразя така
    xaxaxxa то с ремаркета е мн весело... ами помоли я да излезете някога сами, виж дали ще ти хареса тогава и ако не - кажи и по най-деликатния начин, че няма да стане нищо , че не е тя виновна(ЗАДЪЛЖИТЕЛНО наблегни на това,ако е по-малка, че ....) и така......айде успех, и др път внимавай
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Град
    Ин Дъ Клуб
    С тир да ги возиш

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..

Re: Отговорности

Без много да църа
    ХАХАХххахааххахахахах ей тука ме размаза.
    The Spark

както и да и го кажеш все си мисля че ще "църа" ако толкова много те харесва .. така че "искам да скъсаме" както и да го кажеш все си е "искам да скъсаме .."

Град
    Jamaica
    значи
    мразя така да става-неписах и 1 СМС (мразя така - обичам директно но сега няма как )

Don't let them fool ya,

Град
    Jamaica
    ignore ОТ СЕГА
    Don't let them fool ya,

мислех да ти помогна ама като прочетох това без много да църа и се отказах тотално
    И все пак понеже съм добра ще ти кажа няма тактичен начин особено като е чалгарка ми е ясно че много ще църа и се ще слуша баладите на фолкбомбите та по същество кажи си какво мислиш и съвет хвани си следващият път металистка щото тва е музиката (rock)
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Град
    Jamaica
    Цитирай Първоначално написано от MonSitY
    мислех да ти помогна ама като прочетох това без много да църа и се отказах тотално
    И все пак понеже съм добра ще ти кажа няма тактичен начин особено като е чалгарка ми е ясно че много ще църа и се ще слуша баладите на фолкбомбите та по същество кажи си какво мислиш и съвет хвани си следващият път металистка щото тва е музиката (rock)
    някой Реге шси хвана
    Don't let them fool ya,

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си