- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Отговорности
Здравейте ,Всички!!!
Имам проблем и дано вие да ме разберете и да ме посъветвате.
Значи , проблема е следния.
Преди около месец и половина се закачахме с едно момиче в училище но аз явно съм прекалил и тя сега е влюбена в мен от около месец.Тя (не я познавах добре ,нито тя мене) ми предложи и аз и казах да.Като на 1ва среща тя се намъкна с 20 момичета (добре!То това е закон),но ми направи впечатление че тя слуша чалга ... (аз мразя чалгата) ... и т.н (но не я харесах). И така ---- после се видяхме няколко пъти и всичко бе същото и тя и аз.. (отново не ми допадна).Тя ми отнема от времето адски много да сме ходили на кафета и такива глупости. И така де вчера сутринтатя ми се разплака как нищо нямало да стане и т.н. , а аз идиота я успокоих като и казах че това зависи само от насКАК МОЖАХ ..
Искам да ми помогнете или да ми подскажете - как да скъсам по най-добрия начин за нея ?????? Без много да църа![]()
![]()
![]()
Don't let them fool ya,
Or even try to school ya!
We've got a mind of our own,
So go to hell if what you're thinking is not right!
Love would never leave us alone,
''Без много да църа''Първоначално написано от Jah
такаа...еми да тъпо си постъпил, като си тръгнал да я убеждаваш там разни неща ама ти тва си го знаеш. кажи й че мн ти допада, но я чувстваш по- скоро като фр или че сега не си готов за връзка... ми използвай типичните мъжки оправдания, не си ли знаете номерата
обаче да знаеш, че ако тя те харесва, няма безболезнен начин,по който да й кажеш че не искаш да си с нея. късмет и да кажеш кво е станало
![]()
tapo si postapil no pakl prosto se otdrapni leko poleka ot neq i tq skoro 6te razbere sama nz v takav sly4ai kato toziii![]()
![]()
![]()
no ne i go kazvai direktno
trqbva da si mil kogato skasate a da ne si grub
![]()
![]()
Утиаш и й викаш 'Маце, сорри но късаме.. и да не ревеш!'Ама като нищо да ти лопне една тупалка
![]()
вАЛЕ мЪ, не ми чети идиощинитиПървоначално написано от woshia_style
![]()
Вярно е, че си постъпил идиотски като си я успокоявал, но това не пречи пак да скъсате. Отдръпни се. Знаеш, че съществува думичката "не", употребявай я по-често и следващия път като ти каже, че нищо няма да излезе се съгласи. Успех!
Обстоятелствата не правят човека, те само го разкриват.
Ама успокоих я защото бяхме излезли тя и 100 нейни приятелки и тя изведнъш ревна и сега ко да праяПървоначално написано от dar4enceto92
![]()
Don't let them fool ya,
Първоначално написано от Mu7k0
![]()
![]()
Don't let them fool ya,
оо ясно, като има и приятелки, намесени във връзката ви, става лошоПървоначално написано от Jah
що веднъж не я помолиш да излезете само 2-мата без цялата й мафия приятелки да се намъква с вас? все пак си гадже с нея, а не с приятелките й ( надявам се
)
ти толкова много надежди си й дал и сега ще отидеш при нея и ще и кажеш "ами нещата не се получават.край " и тя ще страда по твоя вина....
someone else...
адцки много се дразня като сме сички там и и кажа айде до някъде да поговорим и то голямо гледане голям смях пада еи значи.ХИЕНИ.много мразя така![]()
Don't let them fool ya,
Spored men po-dobre e da zapochnesh da se darjish mn hladno kam neia i da ne ia tarsish, ili prosto i obiasni kakto ni napisa i na nas sega.
Vse shte go prejivee!![]()
sry za latinicata
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
xaxaxxa то с ремаркета е мн весело...Първоначално написано от Jah
![]()
ами помоли я да излезете някога сами, виж дали ще ти хареса тогава и ако не - кажи и по най-деликатния начин, че няма да стане нищо , че не е тя виновна(ЗАДЪЛЖИТЕЛНО наблегни на това,ако е по-малка, че ....) и така......айде успех, и др път внимавай
![]()
![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
С тир да ги возиш![]()
ХАХАХххахааххахахахах ей тука ме размаза.Първоначално написано от Jah
The Spark
както и да и го кажеш все си мисля че ще "църа" ако толкова много те харесва.. така че "искам да скъсаме" както и да го кажеш все си е "искам да скъсаме .."
![]()
значи
мразя така да става-неписах и 1 СМС (мразя така - обичам директно но сега няма как )
![]()
Don't let them fool ya,
ignore ОТ СЕГА![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Don't let them fool ya,
мислех да ти помогна ама като прочетох това без много да църа и се отказах тотално![]()
И все пак понеже съм добра ще ти кажа няма тактичен начин особено като е чалгарка ми е ясно че много ще църа и се ще слуша баладите на фолкбомбите та по същество кажи си какво мислиш и съвет хвани си следващият път металистка щото тва е музиката (rock)
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
някой Реге шси хванаПървоначално написано от MonSitY
![]()
![]()
Don't let them fool ya,