- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Страх ме е да кажа "Обичам Те" ...
Страх ме е да разкривам чувствата си .... Страх ме е да кажа "Обичам ТЕ".Винаги когато искам да кажа Обичам Те нещо ме спира .... Изпълвам се с Въпроси : Дали няма да се изсмее в лицето ми / дали няма да ми каже че той не изпитва същото.... А в това време аз знам че той ме обича... Кажете ми как да се справя с това .......![]()
Ако той не ти го е казвал, недей ти... тоест недей първаЩом нещо те спира, значи си има причина.
Това не е лесно за казване .. щом не си сигурна и те е страх по-добре недей![]()
just a kid۵
Когато се почувстваш сигурна ще го кажеш без проблем. На сила хубост не става![]()
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
Kogato naistina go 4ustva6 go kaji![]()
![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
Явно не изпитваш толкова силни чувства към даденият човек,защото ако наистина обичаш някого няма да те спре нищо да му го кажеш,но само ако наистина го чувстваш.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Кажи го,когато ти самата го разбереш,че трябва да го кажеш.Не се страхувай,да кажеш "обичам те".
ами внимавай на кои го казва6
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
репетираи пред огледалото и му го кажи ако са ти искрени чувствата![]()
![]()
![]()
Щом не си сигурна, не се насилвай. Ще му дойде времето![]()
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
WTF?Първоначално написано от ХодещСъвет
Ако наистина го обичаш и му кажеш "обичам те" ще "подсилиш" връзката си с него .. не е много желателно да го казваш постоянно .. по-добре е рядко, за да може да изглежда по-истински и да не писва ;} няма нищо, от което да се притесняваш .. просто се "прибори" и това е ..
Ако наистина го чувстваш и ти идва отвътре да го кажеш го направи.
Аз го казах и ми се изсмяха в лицето така че внимавай за такива реакци
Който не рискува не печели сори ще трябва да потърпите и някой друг смях или да умрете с 19те си котки на 98 години девствени...
ami i az sam takaprosto mu go kaji nqma ot kakvo da se straxyva6
![]()
![]()
![]()
![]()
Слушай сърцето си, то е най-добрия помощник при такива ситуации.. А и сигурна ли си че го обичаш, защо е нужно да му го казваш насила.. Ако искаше да му го кажеш, ще му го кажеш дори с жест:P
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Първоначално написано от Moon Angel
![]()
TWILIGHT :* :* :* H. POTTER :* :* :*
[=
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=211342 http://www.priqtelstvo.hit.bg
Ще намериш всичко ,което искаш да научиш за някого,в погледа му! Smile
love..JB..love..Joe..love
kaji mu go nqma smisal da krie6 4uvstvata si![]()
И аз бях така преди....но с времето ми мина този страх и след това всичко си дойде на местотоопитай се да го казваш колкото се може повече
![]()
Toda mi vida habia sonado alguien como tu....
хич да не ти дреме..Първоначално написано от van4eto14
![]()
Милата...Аз съм в същото положение,но си мълча,защото изобщо не съм сигурна,че той ми споделя чувствата
Понякога наистина мълчанието е злато
![]()
Който обича,той не забравя!Който забравя,той не обича!Който обича,a после забравя,той е забравил как се обича!!! ;]