.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

При случайното....

Предполагам,на повечето момичета тук им се е случвало да се притесняват станал ли е гафа по време на секс. Е,и аз се притеснявам дали случайно не се е изпуснал/еякулирал в мен,макар че го извади,разбира се. Искам да се информирам при едно такова случайно и евентуално изпускане,възможно ли е да се стигне до оплождане на яйцеклетка,при условие че на мен ми е 7ми ден откакто ми започна последното менструално кървене/което свърши вчера/ и до овулацията ми остават между 5 и 8 дни. Знам,че бихте ме посъветвали да използвам презервативи,което си е правилно,но си имам основателна причина да не го правя.Съзнавам рисковете от неизползването на кондоми и ,мисля,съм достатъчно голяма да си ги преценя. Благодаря за отделеното внимание и ще съм много благодарна,ако някой отговори на въпроса ми.
    Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Ако си сигурна, че не е свършил в теб вероятността за бременност е минимална, почти нулева. Този метод с изчисляване на овулацията на мен лично не ми вдъхва никакво доверие. Пък и не виждам каква толкова основателна причина може да имате, за да не ползвате презерватив
    Все пак ако толкова се притесняваш, направи си тестче.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на maybelline
    Ако не си в овулация, не можеш да забременееш. Обикновено овулацията е на 13-15 ден след началото на последния ти мензис. Въпросът е, че не можеш да си сигурна кога точно е овулацията ти (освен, разбира се, ако си си правила тест за овулация). Проблемът е, че овулацията при младите момичета може да е почти по всяко време. В редки случаи можеш да си в овулация дори по време на мензиса, а можеш и във другите дни. Ето защо е желателно да се използват презервативи. Не знам коя причина е достатъчно основателна да рискуваш да забременееш (ако детето ще е нежелано), но дано не е нещо от рода на "За да не ги видят нашите и да разберат че правя секс", а най-малкото някаква алергия от латекс. И при такива случаи се използват противозачатъчни (нискохормонални, ако много се притесняваш за здравето си, макар че никак не е по-здравословно да забременееш и да абортираш в тийнейджърска възраст - един вид, противозачатъчните няма да навредят повече от бременността).
    Ако си била в овулация, но приятелят ти не е свършил в теб, има много малка вероятност да забременееш (има я, но наистина е малка, няма да се лъжем сега). Съветвам те да помислиш за друг вид предпазване, ако основателната причина не ти позволява да използваш презервативи. Безразсъдно е да правиш секс без предпазни средства (ако не искаш бебе), а в аптеките е пълно с вариянти. Отидете в някоя клиника за семейно планиране - там ще ви препоръчат друг подходящ метод.

Не съм в овулация,наистина не съм си правила тест,но в дните на овулация влагалишният ми секрет е изключително течен и разтеглив,така че си знам/допитвала съм се/ кога е,и то като се има впредвид че имам цикъл от 6 години е редовен. Близко си до алергията за латекса,Мейбълин. При използване на презерватив/които междувпрочем държа вкъщи до бельото си / съм буквално подута и се чувствам като разранена дни наред.и знам,че съм си безотговорна. Колкото до противозачатъчните...ами,им ам проблеми с други хормони,по-специално с щитовидната жлеза,така че засега и това не е вариант. А аз самата не мога да съм сигърна даи той се е изпуснал дори мъничко в мен,не усетих нещо такова,но и досега не съм го усещала така че не знам какво трябва да е точно. Той самият е малко притеснен,защото свърши 1-2 секунди след като го извади/а ми и иде да го убия,че ме е разранил леко,но това е отделен въпрос/. Но аз лично исках да разбера каква е възможността,когато се случи нещо такова в деня след края на цикъла,когато НЕ съм в овулация. Бих се радвала ако Хоти и Кремчето ми дадат някакъв отговор,те са доста образовани,доколкото чета постовете им. А на тези,които ми отговориха,благодаря от сърце за съветите и,че ми напомниха,че съм много безотговорна.Не подобава на 18 годишна да се държи така,а...
    Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?

Град
    sofiq o.k
    аве 4естито близнаци
    Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!

Как пък не........

Град
    Хасково

Re: При случайното....

Цитирай Първоначално написано от Slun4evko
    Предполагам,на повечето момичета тук им се е случвало да се притесняват станал ли е гафа по време на секс. Е,и аз се притеснявам дали случайно не се е изпуснал/еякулирал в мен,макар че го извади,разбира се. Искам да се информирам при едно такова случайно и евентуално изпускане,възможно ли е да се стигне до оплождане на яйцеклетка,при условие че на мен ми е 7ми ден откакто ми започна последното менструално кървене/което свърши вчера/ и до овулацията ми остават между 5 и 8 дни. Знам,че бихте ме посъветвали да използвам презервативи,което си е правилно,но си имам основателна причина да не го правя.Съзнавам рисковете от неизползването на кондоми и ,мисля,съм достатъчно голяма да си ги преценя. Благодаря за отделеното внимание и ще съм много благодарна,ако някой отговори на въпроса ми.
    Дотук дето те разбрах питаш дали си бременна или не? Абе пиши по-елементарно бе.Ми има 2 изхода,или си или не си.
    И без да е свършил в теб по време на секса пак се отделя сперма.Следователно вероятността е голяма.Ако е така те оправят повеечко кинти и аборт.Ако не си продължавай в същия дух и си измисляй приччини да не слагате презерватив.Макар,че такива няма.
    the cool is here

Голям фен Аватара на suitable
    Град
    Бургас
    В такива моменти не ти трябва много за да се изплашиш .. затова по-добре попитай на ЛС някой, който е по-компетентен, като например тези, които изброи сама, вместо да чакаш отговори от хора, които не ги е грижа за чуждите проблеми и гледат как да те накарат да се чувстваш ужасно .. но за едно са прави: не трябва да съществуват оправдания за избягване употребата на кондоми ( ти си знаеш ;} ) .. вярно е, че по време на секс се отделя нещо, но това не е въпросната течност, от която се притесняваш .. навярно сама знаеш това .. шансовете да забременееш от нея са минимални ..

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    mi kato si tolkova uverena za vs i si ima6 svoite "osnovatelni pri4ini" za6to vyob6te ni pita6?
    6te ti kajem:
    1vo vzimai protivoza4aty4ni
    2ro napravi si test
    3to kakva pri4ina? obqsni! 6toto samo s prezervativ 6te se opazi6 ot bolesti!
    ama vse pak koq sym az da ti kaja? ti si "dostaty4no golqma" i vs si znae6...
    no vse pak ne se pravi na mn vajna i gledai da se pazi6... ot vreme na vreme, ei taka za sporta!
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Я ги виж ти,миличките,как веднага ме захапаха. Човек иска да прояви малко самоирония, а те... Както и да е,помислете малко,форумът е анонимен,ако нямах причина нямаше да тръгна да си измислям такава,понеже никой тук не ме познава.А, и за тестовете-тест може да се направи 10 дни след рисковия полов акт,за да има реален резултат,а толкова дни не са минали,така че това не е опция за момента. И,който не е имал такива проблеми,нека не се прави на 'отворен',защото някой ден и на него ще му дойде на главата,макар че не му го пожелавам. Благодаря!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си