.
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 131

Град
    Хасково

Изневерявате ли?

Сигурен съм,че е имало такава тема ама защо да няма пак!?!
    Кога изневерявате?Защо?По колко пъти?
    Аз няма да си кривя душата.Винаги когато мога,защото мога,и по колкото мога.
    the cool is here

Цитирай Първоначално написано от Blink182 the real
    : още една курва :
    Животът е едно въртящо се колело, което ни увлича в своите движения. Поглеждайки през него, ние разбираме смисъла на нашето съществуване. За съжаление не всеки успява да интерпретира правилно видяното, което е отражение на самия него.

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    ti sig na meso strelq6?
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Град
    Хасково
    Цитирай Първоначално написано от 1000RR
    Ти пък за какво ревеш?Важно е да си правиш кефааа
    the cool is here

Голям фен Аватара на suitable
    Град
    Бургас
    .. правилно е, че е важно да ти е кеф, но на мен лично не ми е кеф дори да се заглеждам по други мацки, когато си имам моя .. твърде много се привързвам към момичетата, с които ходя и незнам какво става, че забравям другите около мен ..

Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia
    poprincip sum protiv tova,zashtoto ako razberesh e mnogo gadno,no naposleduk go pravq..ne polu4avam tova ot koeto imam nujda ot gadjeto mi,durji se super tupo i prosto ne izdurjah v 1 moment..
    moq nevinnost i greh.....

Цитирай Първоначално написано от suitable
    .. правилно е, че е важно да ти е кеф, но на мен лично не ми е кеф дори да се заглеждам по други мацки, когато си имам моя .. твърде много се привързвам към момичетата, с които ходя и незнам какво става, че забравям другите около мен ..
    +1 и аз така Не съм изневерявал!

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    aum tvurdo protiv iznevqrata,za6toto sum ineverqvala n aedin i su6ti 4ovek nqkolko puti i znam kolko go naranqvah....a vseki put,kogato mi pro6tava6e,se 4uvstv ah o6t epo golqm bokluk ot kolkoto bih se 4uvstvala ako me razkara!Slava bogu na men ne sa mi izneverqvali,no i az ne bih go napravila nikoga.Za men specialno iznevqrata i pri muja i pri jenata e svurzana s 4uvstva,a 6tom izpitam 4uvstva kum drug,to togava nqma smisal da prodaljavam s nastoq6tiq partnior i da naranqvam i nego i sebe si,tupo e.ako zapo4vam nov flirt ili vruzka,priklu4vam starata.ako puk si ostavam s moq-sum samo s nego!!!tva e li4no moe mnenie,ne sum za poligamiqta!!!

Град
    Хасково
    Цитирай Първоначално написано от darla_f
    aum tvurdo protiv iznevqrata,za6toto sum ineverqvala n aedin i su6ti 4ovek nqkolko puti i znam kolko go naranqvah....a vseki put,kogato mi pro6tava6e,se 4uvstv ah o6t epo golqm bokluk ot kolkoto bih se 4uvstvala ako me razkara!Slava bogu na men ne sa mi izneverqvali,no i az ne bih go napravila nikoga.Za men specialno iznevqrata i pri muja i pri jenata e svurzana s 4uvstva,a 6tom izpitam 4uvstva kum drug,to togava nqma smisal da prodaljavam s nastoq6tiq partnior i da naranqvam i nego i sebe si,tupo e.ako zapo4vam nov flirt ili vruzka,priklu4vam starata.ako puk si ostavam s moq-sum samo s nego!!!tva e li4no moe mnenie,ne sum za poligamiqta!!!
    Споко той е глупака,че ти е прощавал а не ти.
    the cool is here

Против изневярата съм,но съм изневерявала един път и беше страшно неприятно и гадно след тфа ... изневерявали са ми и на мен и не мога да ви опиша колко гадно е чувството.
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    aum tvurdo protiv iznevqrataquote
    +1!
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Споко той е глупака,че ти е прощавал а не ти.
    be az ne go priemam kato glupak za6toto sega mi e mn dobar fr,no stava vapros 4e se pou4ih ot sobstvenite si gre6ki i znam 4e ako na men nqkoi mi pri4ini tova,koeto az sum pravila kato po-malak i naivna,bi mi bilo adski gadno za tova ne bih povtorila gre6kata si!

Изневярата е гадно и ненужно нещо, поне до сега в живота ми е било такова. Не намирам логиката просто... Важно било да ти е кеф. Ок, не споря, но едно е да си караш с много и различни партньори за кратко време, а съвсем друго е да си с 1 постоянен и други... второстепенни. Обяснението с любовта не е на място тук, защото обичаш ли някой -> не му причиняваш болка умишлено. Щом толкова ви липсва разнообразие си карайте с така наречените one-night stands или сменяйте често (като си знаете рисковете ест), а не да наранявате на поразия!
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

hottie
    Guest
    Ами аз съм изневерявала на всичките ми мивши,даже любовник съм имала, но не се гордея с това. Иначе те никога не са разбирали.Обяснявам си го с това, че не съм била влюбена и не са ми давали това, от което имам нужда. Мислила съм си , че ги обичам , но като срещнах истинската любов веднага видях разликата.
    В сегашната ми връзка не съм изневеряла и никога няма да го направя,каквото и да се случи.

Голям фен Аватара на dami666

Re: Изневерява те ли?

+1 As much as i can
    Believe in yourself.

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Принципно не съм много за изневярата ... ама така да се каже рядко отказвам
    С мен са изневерявали също и съм го знаел дори и сега една си изневерява на мъжа си с мен ...
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Град
    до твоята звезда :)
    Да - изневерявала съм. Съжелявам ли - не. Кефя ли се - не.

Това е много относително...
    Обмисляш го дали ще ти е КЕФ и дали имаш МЕРАК за това нещо...
    С какъв човек ще го направиш... и разни ми ти такива неща...
    И за няма и 1 мин. трябва да знаеш дали го правиш или не...

Правил съм го, било ми е тъпо
    Правил съм го, било ми е и яко

Когато гаджето ми не ми пуска или я карам насила или й изневерявам. Не само тогава де , когато съм на купони , партита и има готини момичета пак изневерявам . За мен секса си е секс , а любовта си е любов. Това , че чукам други не означава че не обичам гаджето ми .
    qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Не съм изневерявал. Възможно е да случи само с едно момиче, но това също не е 100% сигурно.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Супер фен
    Не, не мисля, че е редно!

Град
    Под зелените смокини
    според мен ако човек е силен характер и може да си сложи прегради сам на себе си няма да изневери,ако е обратното рано или късно ще го направи,правете си изводи
    Нищо не внушава такова презрение към успеха, както мисълта за това, с какви средства е постигнат.
    http://www.teenproblem.net/teenid/dark0s

Супер фен
    AZ SA6TO SAM PROTIV IZNEVQRATA,KOGATO 4OVEKAT DO TEB TI DAVA VS OT KOETO IMA6 NUJDA,NO AKO NE GO POLU4AVA6 E RAZBIRAEMO DO NQKAKVA STEPEN
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от BaTe_Martoo
    Когато гаджето ми не ми пуска или я карам насила или й изневерявам. Не само тогава де , когато съм на купони , партита и има готини момичета пак изневерявам . За мен секса си е секс , а любовта си е любов. Това , че чукам други не означава че не обичам гаджето ми .
    otvart! ne se ubijdai ama ot takiva kato tebe mi se draifa...ama dano i tq pone se 4uka s kuco-kioravo i sakato ta da i e vse taq....ma 6tom kazva6 4e q obi4a6

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Не изневерява-ме.

И преди съм писала по този въпрос: това, че си с някого, значи си поел отговорност към него да си честен. С изневярвата предаваш доверието му. Както и се показваш като безотговорен келеш, който не може да си седне на д-то, когато се налага. Като толкова не те свърта на едно място, защо се захващаш с връзка?!
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си