.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 131
    Ми кЪ
    Мъж за много жени съм, не само за 1

Имах 7 месечна връзка и между 3 и 4ти месец се целунах с друго момче но... Аз лично обвинявам алкохола и това че нещо се бях ядосала и само толкова, повече не съм повтаряла изневери
    [img][/img]

Град
    Хасково
    Цитирай Първоначално написано от darla_f
    Цитирай Първоначално написано от BaTe_Martoo
    Когато гаджето ми не ми пуска или я карам насила или й изневерявам. Не само тогава де , когато съм на купони , партита и има готини момичета пак изневерявам . За мен секса си е секс , а любовта си е любов. Това , че чукам други не означава че не обичам гаджето ми .
    otvart! ne se ubijdai ama ot takiva kato tebe mi se draifa...ama dano i tq pone se 4uka s kuco-kioravo i sakato ta da i e vse taq....ma 6tom kazva6 4e q obi4a6
    Е,че КУЦО-КЬОРАВО И САКАТО не са ли хора.Те секс не трябва ли да правят.Човека мисли със перспектива
    the cool is here

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    До сега не сам изневерявал на нито едно мое гадже не мисля и да го правя. Иначе на мен са ми изневерявали .Аз съм на тоя принцип Не прощавам на изневяра и не очаквам на мен да ми се прости ако изневеря....

Мега фен
    Град
    SF
    Изневерявала съм, да. Но тогава бях с 4овек, когото не оби4ах ве4е и съответно не ми пукаше. Натоварваше ме да бъда с него, не ми даваше това, от което имах нужда. И бях влюбена в този, с когото изневерявах. Знам 4е не е хубаво, не се гордея с постъпката си, но не се и съдя прекалено строго, понеже развалих връзка, която така или ина4е нямаше бъдеще. Дори гузно не ми беше. Както и да е...
    И не, така и не разбраха, 4е съм изневерявала..

Робинята на Quench

Град
    В АдА
    Да правила съм го но не съжалявам защото никой незнае какво отношение търпях

ненужна простотия...

Изневярата е най-подлата селска изява... никога небих си позволил да изневерявам,защото освен че неискам и няма смисъл се виждам с приятелката си редовно и изобщо не си помислям за изневяра
    А тези, които изневеряват и умишлено се стремят да изневеряват незнам защо го правявт като само нараняват хората и не печелят нищо...
    ...They say learning to love yourself is the first step
    that you take when you want to be real.
    Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel
    ...

Повече от фен
    az ne praq takviz neshta , za da se hvana s nqkoi trqaaa sum mnoo luda po nego v smisul nikoi da ne poglejdam , kogat doide denq da sum gotova mu izneverqvam prosto veche qvno ne mi puka ili neshtu gadno e napravil i go reja tva e

Повече от фен Аватара на zay4e
    Град
    Ямбол (v momenta sym v 4ujbina)
    Цитирай Първоначално написано от suitable
    .. правилно е, че е важно да ти е кеф, но на мен лично не ми е кеф дори да се заглеждам по други мацки, когато си имам моя .. твърде много се привързвам към момичетата, с които ходя и незнам какво става, че забравям другите около мен ..

Bravo i az mislq taka

Izneverqvala sum,govorq za segashnata mi vruzka,no osuznah gre6kata si i kolko mnogo go razocharovah,tova e tochnata duma,tui kato i dvamata bqhme prejiveli razdqli i bqhme mnogo naraneni i si kazahme,che nqma da se naranqvame vzaimno....Tolkova glupavo se chustvam sega...Ne iskam da povtarqm tazi greshka,nito toi da me naranqva poveche!Iskam edna spokoina i rozova vruzka(v ramkite na normalnoto)!

Re: Изневерявате ли?

ne sym izneverqvala i sym protiv tova

mne, ne iznewerqwam
    the_hottie,mislq si,che ste konkurenciq s nikoletata za mrusnica na foruma)

Цитирай Първоначално написано от zay4e
    .. правилно е, че е важно да ти е кеф, но на мен лично не ми е кеф дори да се заглеждам по други мацки, когато си имам моя .. твърде много се привързвам към момичетата, с които ходя и незнам какво става, че забравям другите около мен ..

Bravo i az mislq taka
    mai sa malko mom4etata kato vas

Град
    Испания

;]

nikoga ne sum go pravila i nikoga nqma da go napravq...

Цитирай Първоначално написано от pencho1991
    +1 и аз така Не съм изневерявал!
    +1 . Koga sum kazal che e tq, drugite nqmat znachenie !

Xaxa ,nqma na koi
    ~Remember,remember...25th of November~

Голям фен Аватара на &ILoveU2
    Град
    Varna
    Еми за сега не съм по простата причина, че сериозна връзка не съм имала. Но с едно момче нещата можеха да се получат, но преди въобще да става дума за ходене (тъкмо се бяхме запознали, се награбихме и прекарахме цял ден заедно) се обадих на един да се изчукам с него за последно, защото не исках да спя с друг ако тръгна с това момче. В момента се чудя още дали бих изневерила ако се получеха нещата.
    Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.

Град
    РЮАР
    Да... сега на скоро... Преспах с една девойка, докато приятелката ми беше в Велико Търново.. и приятелите ми знаят... и ме питат как мога да се д1ржа толко хладнокр1во когато с1м с нея, все едно не е станало... ма какво да се пра'й... бях пиян

Супер фен
    Да, изневерявала съм.
    Правила съм го, защото не съм държала толкова много на човека до себе си, връзката е била към своя край, както и по други причини.

Цитирай Първоначално написано от pencho1991
    +1 и аз така Не съм изневерявал!
    Браво на вас! Такива момчета да има!Света стана по-добър като прочетох какво сте писали!Супер!

Обичкам си моето момче и не съм, не искам и няма да му изневеря :P докато си имам него.. си имам всичко [!]
    Всички сме направени от едно тесто, разликата е в това колко сме печени!

Мега фен Аватара на amatorium
    Do sega ne sum.
    Eating isn't cheating - Arnold

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си