.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 131
    Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не, не съм. По-скоро ще си одрежа 2-те ръце, отколкото да пипна нещо чуждо.

Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    Да... сега на скоро... Преспах с една девойка, докато приятелката ми беше в Велико Търново.. и приятелите ми знаят... и ме питат как мога да се д1ржа толко хладнокр1во когато с1м с нея, все едно не е станало... ма какво да се пра'й... бях пиян
    twa,che si piqn ne mi zwuchi kato oprawdanie?e moje ot men da e problema probwai s priqtelkata ti za neq moje da e takowa)nai-loshoto e, che go kazwash s gordost

Град
    At home...
    Направих го веднъж (макар че аз не го смятам за изневяра, но както и да е...), беше много гадно и не бих го направила повече.Най вече защото му признах и оттогава всичко е различно...Кофти работа е

Не, и чесно казано не разбирам тези, които изневеряват. Изневярата показва от една страна, че не държиш достатъчно на човека до себе си, а от друга - че не го уважаваш. При липсата на тези две неща, за каква връзка изобщо говорим!?
    "МаЛцИнА зАсЛуЖаВаТ СъЛзИтЕ тИ, а ТеЗи, КоИтО
    гИ ЗаСлУжАвАт, нЕ тЕ кАрАт дА
    пЛаЧеШ."

Голям фен Аватара на &ILoveU2
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от Wicked_Kid
    Направих го веднъж (макар че аз не го смятам за изневяра, но както и да е...), беше много гадно и не бих го направила повече.Най вече защото му признах и оттогава всичко е различно...Кофти работа е
    В друга тема видях, че си написала, че си била само с едно момче. За каква изневяра говориш - само целувка ли
    Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.

Няма лошо ти да изневериш.. но ако гаджето ти изневери е много кофти.. ЩЕ ГО ПОДПУКАМ НА МИГА аз лично съм изневерявала 1 път и то не се стигна до секс даже.. аа какво разбирате вие под изневяра?! защото за мене най малката зарибявка е изневяра, а да не говорим за секс..

Цитирай Първоначално написано от Wicked_Kid
    ne e nikak malko,che ti e prostil-az ne bih

Цитирай Първоначално написано от i hate you but i love you
    Няма лошо ти да изневериш.. но ако гаджето ти изневери е много кофти.. ЩЕ ГО ПОДПУКАМ НА МИГА аз лично съм изневерявала 1 път и то не се стигна до секс даже.. аа какво разбирате вие под изневяра?! защото за мене най малката зарибявка е изневяра, а да не говорим за секс..
    widq li kakwo napisa izobshto?nqma LOSHO da iznewerish?kolko stranno.. na men mi se struwa,che go ima w desette Boji zapowedi..qwno sym se obyrkal?i shto za glypost e towa'gotino e da iznewerish,no ne e hubawo da ti iznewerqt'towa pokazwa spored men samo kolko zabludena si i se radwam,che nqmam nikakwi simpatii kym momicheta kato teb

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    твърдо против! и не съм и не искам приятеля ми да ми изневерява,ако слу4айно види тази тема :милооо а си ми изневерил,а съм те скъсала...от бой!
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от suitable
    .. правилно е, че е важно да ти е кеф, но на мен лично не ми е кеф дори да се заглеждам по други мацки, когато си имам моя .. твърде много се привързвам към момичетата, с които ходя и незнам какво става, че забравям другите около мен ..
    Да, и аз съм така. Никога не съм изневерявал и не искам да го правя. Напълно против изневярата съм. Тя показва липса на чувства и уважение към човека до теб. Какъв е тогава смисълът да си с него? Нито има смисъл, нито е честно. Ако не обичаш този човек, не трябва да бъдеш с него.
    I am the hope of the universe! I am the answer to all living things that cry out for peace! I am protector of the innocent! I am the light in the darkness! I am truth... Ally to good, nightmare to you!

Guest

...

е добре заслужава ли си за единият му кеф после да съжаляваш цял живот.... аз съм против изневярата....

винаги, защото така ми харесва, по много

Мега фен Аватара на Hilary_
    не... тва е адски тъпо....ако е некой просто ей така може да се изневери...но ако познаваш човека...обичаш го за кво да го правиш...

само веднъж и после съжелявах много...и от тогава внимавам кога с коя глава мисля, но когато си с подходящия човек други няма
    Ako Nqma Kyde Da Otide6 Ela Na Sebe Si !!!

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Не. Тъпо е :P
    >>> House Music <<<

Супер фен
    Град
    Bourgas
    има ли възможност изневерявам все пак един живот живея е вече когато намеря истинската любов (ако има изобщо такава,защото силно почвам да се съмнявам) тогава няма да изневерявам
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

не съм изневерявала и не бих изневерила на сегашното ми гадже! занапред не знам

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф

...

абе колкото и да си размишляваме за изневярата сега, в един момент човек попада в някаква ситуация и важното е тогава да вземе правилното решение - една изневяра може да се окаже края на някоя дълга и западнала връзка и началото на нова по-добра, или просто една грешка ..
    Do you speak Salsa? .......

Цитирай Първоначално написано от darla_f
    aum tvurdo protiv iznevqrata,za6toto sum ineverqvala n aedin i su6ti 4ovek nqkolko puti i znam kolko go naranqvah....a vseki put,kogato mi pro6tava6e,se 4uvstv ah o6t epo golqm bokluk ot kolkoto bih se 4uvstvala ako me razkara!Slava bogu na men ne sa mi izneverqvali,no i az ne bih go napravila nikoga.Za men specialno iznevqrata i pri muja i pri jenata e svurzana s 4uvstva,a 6tom izpitam 4uvstva kum drug,to togava nqma smisal da prodaljavam s nastoq6tiq partnior i da naranqvam i nego i sebe si,tupo e.ako zapo4vam nov flirt ili vruzka,priklu4vam starata.ako puk si ostavam s moq-sum samo s nego!!!tva e li4no moe mnenie,ne sum za poligamiqta!!!
    +1.. аз никога не съм изневерявал на мойта приятелка неиска и няма да го напрая.. тя ми дава това от което имам нужда .. ехх сега я няма
    но 1 месец без секс.. няма да умра.. се пак преди да *** за 1ви път сум чакал доста време ОБИЧАМ СИ МОМИЧЕТО!
    НЕДЕЙТЕ ИЗНЕВЕРЯВА... БОЛИ !
    След усилено едномесечно търсене намерили в храсталак мъртъв световният шампион по криеница...

nqmam seriozna vraska i nqma na kogo da izneverqvam i nesam go pravila po tazi pri4ina,no ako kazva6,4e obi4a6 nqkoi to togava nemislq ,4e trqbva da ima iznevqra,za sega moga da pravq s koito si iskam kvoto si iskam i nqmam 4yvstva kam nikoi sega

nikoga ne sum izneverqvala!!!vinagi sum vqrna i otdadena do krai!nikoga nqma da izneverq!
    Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...

Град
    Амстердам
    Не.Никога няма да го направя.

Град
    Между краката на майка ти
    Не съм и не смятам. Моногамен съм!!
    За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!

Цитирай Първоначално написано от suitable
    .. правилно е, че е важно да ти е кеф, но на мен лично не ми е кеф дори да се заглеждам по други мацки, когато си имам моя .. твърде много се привързвам към момичетата, с които ходя и незнам какво става, че забравям другите около мен ..
    Е ти значи, си перфектното гадже.. :Р
    Аз лично не знам.. не съм имала кой знае колко сериозни връзки, за да изпадна в някаква ситуаци. Мился, че все пак зависи от човека с когото си, от това какво е отношението му към теб... и разни други фактори...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си