- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Изневерявате ли?
Не, не съм. По-скоро ще си одрежа 2-те ръце, отколкото да пипна нещо чуждо.
twa,che si piqn ne mi zwuchi kato oprawdanie?e moje ot men da e problema probwai s priqtelkata ti za neq moje da e takowaПървоначално написано от gPa3HuTeJl
)nai-loshoto e, che go kazwash s gordost
Направих го веднъж (макар че аз не го смятам за изневяра, но както и да е...), беше много гадно и не бих го направила повече.Най вече защото му признах и оттогава всичко е различно...Кофти работа е![]()
Не, и чесно казано не разбирам тези, които изневеряват. Изневярата показва от една страна, че не държиш достатъчно на човека до себе си, а от друга - че не го уважаваш. При липсата на тези две неща, за каква връзка изобщо говорим!?
"МаЛцИнА зАсЛуЖаВаТ СъЛзИтЕ тИ, а ТеЗи, КоИтО
гИ ЗаСлУжАвАт, нЕ тЕ кАрАт дА
пЛаЧеШ."
В друга тема видях, че си написала, че си била само с едно момче. За каква изневяра говориш - само целувка лиПървоначално написано от Wicked_Kid
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
Няма лошо ти да изневериш.. но ако гаджето ти изневери е много кофти.. ЩЕ ГО ПОДПУКАМ НА МИГАаз лично съм изневерявала 1 път и то не се стигна до секс даже.. аа какво разбирате вие под изневяра?! защото за мене най малката зарибявка е изневяра, а да не говорим за секс..
![]()
ne e nikak malko,che ti e prostil-az ne bihПървоначално написано от Wicked_Kid
widq li kakwo napisa izobshto?nqma LOSHO da iznewerish?kolko stranno.. na men mi se struwa,che go ima w desette Boji zapowedi..qwno sym se obyrkal?i shto za glypost e towa'gotino e da iznewerish,no ne e hubawo da ti iznewerqt'towa pokazwa spored men samo kolko zabludena si i se radwam,che nqmam nikakwi simpatii kym momicheta kato tebПървоначално написано от i hate you but i love you
твърдо против! и не съм и не искам приятеля ми да ми изневерява,ако слу4айно види тази тема :милооо а си ми изневерил,а съм те скъсала...от бой!
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Да, и аз съм така. Никога не съм изневерявал и не искам да го правя. Напълно против изневярата съм. Тя показва липса на чувства и уважение към човека до теб. Какъв е тогава смисълът да си с него? Нито има смисъл, нито е честно. Ако не обичаш този човек, не трябва да бъдеш с него.Първоначално написано от suitable
I am the hope of the universe! I am the answer to all living things that cry out for peace! I am protector of the innocent! I am the light in the darkness! I am truth... Ally to good, nightmare to you!
е добре заслужава ли си за единият му кеф после да съжаляваш цял живот.... аз съм против изневярата....
не...![]()
![]()
тва е адски тъпо....ако е некой просто ей така може да се изневери...но ако познаваш човека...обичаш го за кво да го правиш...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
само веднъж и после съжелявах много...и от тогава внимавам кога с коя глава мисля, но когато си с подходящия човек други няма![]()
Ako Nqma Kyde Da Otide6 Ela Na Sebe Si !!!
има ли възможност изневерявам все пак един живот живея![]()
е вече когато намеря истинската любов (ако има изобщо такава,защото силно почвам да се съмнявам) тогава няма да изневерявам
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
da![]()
абе колкото и да си размишляваме за изневярата сега, в един момент човек попада в някаква ситуация и важното е тогава да вземе правилното решение - една изневяра може да се окаже края на някоя дълга и западнала връзка и началото на нова по-добра, или просто една грешка ..
Do you speak Salsa? .......
+1.. аз никога не съм изневерявал на мойта приятелка неиска и няма да го напрая.. тя ми дава това от което имам нужда .. ехх сега я нямаПървоначално написано от darla_f
но 1 месец без секс.. няма да умра.. се пак преди да *** за 1ви път сум чакал доста време![]()
ОБИЧАМ СИ МОМИЧЕТО!
НЕДЕЙТЕ ИЗНЕВЕРЯВА... БОЛИ !
След усилено едномесечно търсене намерили в храсталак мъртъв световният шампион по криеница...
nqmam seriozna vraska i nqma na kogo da izneverqvam i nesam go pravila po tazi pri4ina,no ako kazva6,4e obi4a6 nqkoi to togava nemislq ,4e trqbva da ima iznevqra,za sega moga da pravq s koito si iskam kvoto si iskam i nqmam 4yvstva kam nikoi sega![]()
nikoga ne sum izneverqvala!!!vinagi sum vqrna i otdadena do krai!nikoga nqma da izneverq!
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
Не съм и не смятам. Моногамен съм!!
За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!
Е ти значи, си перфектното гадже.. :РПървоначално написано от suitable
Аз лично не знам.. не съм имала кой знае колко сериозни връзки, за да изпадна в някаква ситуаци. Мился, че все пак зависи от човека с когото си, от това какво е отношението му към теб... и разни други фактори...
![]()