- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Изневерявате ли?
ето такова момче като тебе ми трябваПървоначално написано от suitable
![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Izneverqvala sum...v na4aloto na sega6nata mi vruzka su6to!No ve4e osuznah,4e naistina durja na tozi 4ovek,osuznah 4e ne iskam da go zagubq zaradi malovajni i kratkotraini flirtove..s edna duma osuznah,4e pove4e nqma da izneverqvam :P
Никога![]()
![]()
![]()
Ne sum. V obshti linii stigne li se do tam, vruzkata e prikluchila.
Eating isn't cheating - Arnold
Не са ми изневерявали, обаче аз изневерих на бившия си приятел със сегашния 1 ден преди да се разделя с него.. и сега съм много щастлива,макар да ми е малко гузно.защото съм принципно примерна приятелка![]()
наскоро бях на екскурзия и имах поне 5 пъти възможността да му изневеря,но просто не мога..искам си само него! а в4ера стана малък гаф..нашия най-добър приятел нали целуваме се с милото и той идва и вика искам и аз
и се вкл уж така просто без език..ама си изкара езика и ест го пусна в моята уста(леле как прозву4а) и аз се дръпнах ама ми стана адски криво,но пък милото каза,4е не съм била виновна,ама мене пак си ми е криво....така 4е не!
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
От всичко прочетено излиза че повече изневеряват момичетата, от колкото момчетата! После не сте били курви![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
nikoga ne sum izneverqvala.
http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!
нееееееееееееееееее, нИКОГА !
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Изневерявала съм само 1 път и ми беше мноогооо гузно.. А на сегашният ми приятел нямам никакви намерения да му изневерявам
![]()
..Why can't I be innocent..
На дясната с лявата, може би
По темата - заглеждам се, но това е само защото ценя женската красота като я видя... Инак нищо повече.
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
Heeeeeeee
tva e ne6toto koeto ne bih prostila nikoga... :P
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
nikoga ne sam izneverqvala i nqmam namerenie da go pravq
някой разбира ли за какво става въпрос .. това е сблъсъка на века .. тука е пълно със светци и светици основно .. а в същото време момичетата стават все по курветини .. .. има някаква конспирация тук .... е няма такова нещо като моногамия в животинския свят .. има оцеляване .. и стремежа да посееш е непреодолим на моменти ..
моя бивш съквартирант от австралия има свободен брак със жена си и взаимна уговорка че докато той е потенциално години в странство тя/той може да си имат връзки защото са хора и си имат нужди .. и по принцип хората имат разбирането че всеки си има лично пространство .. което е така .. и то не бива да бъде нарушавано .. за да има някакво разбирателство .. просто има човек със специално значение в живота ти които е един и е опората ти .. морална псичическа и т.н. .. но човек има и и чисто физически нужди на които някои се поддават ..
аз лично съм от светците![]()
Секса мръсен ли е ?
Само ако се прави както трябва!
о да с кой да изневерявам с другата ръка ли ...![]()
GTA Stunting
Какъв е смисъла, ако обичаш човека до себе си и си щастлив с него? Ако не е така, еми пак нямаш оправдание да го нараняваш, вместо да седнете и да поговорите, всеки си прави каквото си иска, но за съжаление това е живота или поне живота на сегашната генерация. Лично аз не съм го правил и не мисля, че е изобщо нужно тъй като съм невероятно щастлив с момичето, което е до мен вмомента и което също така ми взе девствеността, и въпреки, че ми изневери 2 пъти аз съм доволен, че и простих и че и дадох доста шансове чиито брой ме е срам да кажа, но сега виждам, че всичко си е заслужавало.
Отдруга страна, на мен са ми изневерявали и знам колко е кофти и как се чувстваш като боклук след това и си объркан тотално, затова и не мисля да го правя. Щом едно момиче може да ме накара да забравя, че съществуват други, значи не си струва да го наранявам, а и да се загледам по някоя, то е само, защото както каза някой по-нагоре оценявам труда, който е положила за външния си вид, но в края на крайщата не точа лиги на всяка по-атрактивна мацка както беше с примерно предишните ми гаджета или когато нямах гадже изобщо. Тя найстина ме промени, обичам те мило![]()
Не изневерявам.
Преди да намеря точния човек изневерявах много, просто защото тръпката е много яка и не ми пукаше...
Но откакто съм с настоящия ми приятел не съм му изневерявала и нямам такова намерение![]()
![]()
![]()
ами изневерявам .. не съм намерила точния човек тези с които съм не могат да ми дадат това откоето се нуждая![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx