.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 131
    аз съм зъл ;/
    I'm the ripper, the angel of death
    The brutalenforcer of all divine laws
    With a mystic voice in my head
    I'm the ripper, the bringer of death
    So you better never meet me
    Because then you'll take your final breath

edin pat i mnogo sajelqvah sled tova i ot togava ne go pravq
    Ne e vajnoto da si qk vajnoto e da si maniQk!!!

ne nqma nujda da izneverqvam :P

Голям фен Аватара на GerYy
    Цитирай Първоначално написано от Ivs Jonas
    според мен е тъпо
    +1

do sega nikoga i ne iskam da go pravq .tva e edno ot nai-gadnite ne6ta

Re: Изневерявате ли?

Цитирай Първоначално написано от Blink182 the real
    Сигурен съм,че е имало такава тема ама защо да няма пак!?!
    Кога изневерявате?Защо?По колко пъти?
    Аз няма да си кривя душата.Винаги когато мога,защото мога,и по колкото мога.
    щом изневеряваш значи нямаш никакво уважение към момичето до теб замисли се над това, правиш я на глупачка, а тя ти вярва би ли се почувствал добре ако разбереш че гаджето ти се е натискало с друг???????????????????
    НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!

Цитирай Първоначално написано от Swingswing
    Какъв е смисъла, ако обичаш човека до себе си и си щастлив с него? Ако не е така, еми пак нямаш оправдание да го нараняваш, вместо да седнете и да поговорите, всеки си прави каквото си иска, но за съжаление това е живота или поне живота на сегашната генерация. Лично аз не съм го правил и не мисля, че е изобщо нужно тъй като съм невероятно щастлив с момичето, което е до мен вмомента и което също така ми взе девствеността, и въпреки, че ми изневери 2 пъти аз съм доволен, че и простих и че и дадох доста шансове чиито брой ме е срам да кажа, но сега виждам, че всичко си е заслужавало.
    Отдруга страна, на мен са ми изневерявали и знам колко е кофти и как се чувстваш като боклук след това и си объркан тотално, затова и не мисля да го правя. Щом едно момиче може да ме накара да забравя, че съществуват други, значи не си струва да го наранявам, а и да се загледам по някоя, то е само, защото както каза някой по-нагоре оценявам труда, който е положила за външния си вид, но в края на крайщата не точа лиги на всяка по-атрактивна мацка както беше с примерно предишните ми гаджета или когато нямах гадже изобщо. Тя найстина ме промени, обичам те мило

Братле .. яко те е brainwash-нала твойта .. щом те е срам да кажеш броя на шансовете които си и дал .. а си толко щастливо влюбен и позитивно променен ....

що не си направят една секта такива жени и не оставят нормалните хора на мира незнам ..
    Секса мръсен ли е ?
    Само ако се прави както трябва!

Оф веднъж на деснислава с левислава, ама деснислава нямаше нищо против и направихме тройка после :P
    псс кат са гледам кви простотии пиша, лошо ми става

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Цитирай Първоначално написано от suitable
    .. правилно е, че е важно да ти е кеф, но на мен лично не ми е кеф дори да се заглеждам по други мацки, когато си имам моя .. твърде много се привързвам към момичетата, с които ходя и незнам какво става, че забравям другите около мен ..
    леле,твойто момиче е ужасна късметлийка...защо няма повече момчета като тебе
    Think.Believe.Dream.DARE[!!!]

Мда.. 2 пъти... Не се гордея с тва...никак даже ама нали тряя да сме искренни : )

Не съм изневерявала на приятеля ми. Иначе миналата година имах едно гадже, ама не го понасях последния месец , и имах някакви забивки с други...Ама ме тресеше по-здраво хормона.Пък и си имах причина.
    Вече съм много против изневерите,може би, защото съм много влюбена , и не мога да мисля за друг, не знам...
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Град
    in youR dReams (mm)
    Еми като се сетя май досега не съм имала връзка без да изневерявам. На сегашното ми гадже му изневерих само веднъж в началото на нашата връзка защото не очаквах че ще стане нещо нещо сериозно в края на краищата.
    Някои хора минават набързо през живота ни!Други спират за миг и оставят диря в сърцата ни и после ние никога не можем да бъдем същите.

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Не е като да не съм
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

Град
    В сърЦето мУ
    ми аз по принцип съм против изневярата но понякога нямам избор приятелят ми не е в града и понякога имам нужда от някой и изневерявам ...
    Обичам т3!!!

ne iznewerqwam dokat0 nqma s koi kogato ima udoben slu4ei sam na liniq ina4e nikoi ne e razbiral za hilqdite mi izneweri ne si spomnqm daje da sam imala fr na koito ne sam izneverila pone vednaj

Изневерявала съм, но осъзнавам, че го правя само с хора към които съм имала нещо преди... ( има и изключеня де )

Град
    София
    изневерявал съм и са ми изневерявали

Зависи с коя съм, ако момичето с което съм ми дава всичко и ми е хубаво с нея защо да и изневерявам само проблеми да си правя

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Против изневярата съм !!!
    Не смятам, че човека до мен го заслужава.Но мисля, че хората изневеряват, защото нещо им липсва и си го търсят от др.
    А ако ми се случи да ми лиспва нещо, предпочитам първо да отида и да си изпрося от приятеля си, ако не го получа ще го заплаша с изневяра, но няма да изневяря.

Град
    V. TARNOVO
    НЕ ! но ако ми изневерят просто си тръгвам
    Мъдрецът сочи луната, а глупакът гледа в пръста му.

Ако не държа на човека се е случвало,но когато съм с някой който обичам както в момента не бих го наранила с каквато и да било постъпка от моя страна, а не ми се и занимава с други - той ми е напълно достатъчен

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Изневерявала съм.. (: рядко и вече когато ми стане тъпо с дадения човек и търся разнообразие

mi az li4no ne sam izneverqvala nqkoga na kogoto i da e bilo tui 4e.... ma ne e kusno..

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    Изневерявала съм.. (: рядко и вече когато ми стане тъпо с дадения човек и търся разнообразие
    нищо лично но когато ти стане тъпо с даден човек-късате и после си търси разнообразие при който искаш....поне аз съм на това мнение

Аз не съм изневерявала...

не , мразя да изневерявам за това и не го правя [!]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си