- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Изневерявате ли?
аз съм зъл ;/
I'm the ripper, the angel of death
The brutalenforcer of all divine laws
With a mystic voice in my head
I'm the ripper, the bringer of death
So you better never meet me
Because then you'll take your final breath
edin pat i mnogo sajelqvah sled tova i ot togava ne go pravq
Ne e vajnoto da si qk vajnoto e da si maniQk!!!
ne nqma nujda da izneverqvam :P
щом изневеряваш значи нямаш никакво уважение към момичето до теб замисли се над това, правиш я на глупачка, а тя ти вярва би ли се почувствал добре ако разбереш че гаджето ти се е натискало с друг???????????????????Първоначално написано от Blink182 the real
![]()
НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!
Първоначално написано от Swingswing
Братле .. яко те е brainwash-нала твойта .. щом те е срам да кажеш броя на шансовете които си и дал .. а си толко щастливо влюбен и позитивно променен ....![]()
що не си направят една секта такива жени и не оставят нормалните хора на мира незнам ..![]()
Секса мръсен ли е ?
Само ако се прави както трябва!
Оф веднъж на деснислава с левислава, ама деснислава нямаше нищо против и направихме тройка после :P
псс кат са гледам кви простотии пиша, лошо ми става![]()
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
леле,твойто момиче е ужасна късметлийка...защо няма повече момчета като тебеПървоначално написано от suitable
![]()
Think.Believe.Dream.DARE[!!!]
Мда.. 2 пъти... Не се гордея с тва...никак даже ама нали тряя да сме искренни : )
Не съм изневерявала на приятеля ми. Иначе миналата година имах едно гадже, ама не го понасях последния месец , и имах някакви забивки с други...Ама ме тресеше по-здраво хормона.Пък и си имах причина.
Вече съм много против изневерите,може би, защото съм много влюбена , и не мога да мисля за друг, не знам...
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Еми като се сетя май досега не съм имала връзка без да изневерявам. На сегашното ми гадже му изневерих само веднъж в началото на нашата връзка защото не очаквах че ще стане нещо нещо сериозно в края на краищата.
Някои хора минават набързо през живота ни!Други спират за миг и оставят диря в сърцата ни и после ние никога не можем да бъдем същите.
Не е като да не съм![]()
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
ми аз по принцип съм против изневярата но понякога нямам избор приятелят ми не е в града и понякога имам нужда от някой и изневерявам ...
Обичам т3!!!
ne iznewerqwam dokat0 nqma s koi kogato ima udoben slu4ei sam na liniqina4e nikoi ne e razbiral za hilqdite mi izneweri ne si spomnqm daje da sam imala fr na koito ne sam izneverila pone vednaj
![]()
![]()
Изневерявала съм, но осъзнавам, че го правя само с хора към които съм имала нещо преди... ( има и изключеня де)
Зависи с коя съм, ако момичето с което съм ми дава всичко и ми е хубаво с нея защо да и изневерявам само проблеми да си правя![]()
Против изневярата съм !!!
Не смятам, че човека до мен го заслужава.Но мисля, че хората изневеряват, защото нещо им липсва и си го търсят от др.
А ако ми се случи да ми лиспва нещо, предпочитам първо да отида и да си изпрося от приятеля си, ако не го получа ще го заплаша с изневяра, но няма да изневяря.
НЕ ! но ако ми изневерят просто си тръгвам
Мъдрецът сочи луната, а глупакът гледа в пръста му.
Ако не държа на човека се е случвало,но когато съм с някой който обичам както в момента не бих го наранила с каквато и да било постъпка от моя страна, а не ми се и занимава с други - той ми е напълно достатъчен![]()
Изневерявала съм.. (: рядко и вече когато ми стане тъпо с дадения човек и търся разнообразие
mi az li4no ne sam izneverqvala nqkoga na kogoto i da e bilo tui 4e.... ma ne e kusno..![]()
![]()
нищо лично но когато ти стане тъпо с даден човек-късате и после си търси разнообразие при който искаш....поне аз съм на това мнениеПървоначално написано от Rofl4e
Аз не съм изневерявала...
не , мразя да изневерявам за това и не го правя [!]