- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Изневерявате ли?
Щом мразиш, значи си пробвал(а) :PПървоначално написано от \m/(^_^)\m/ woo
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
пробвах веднъж миналата година /и аз нз защо просто ми беше интересно какво ще стане/ накрая се оказа че е адски тъпо и безсмислено зарязах единия след тфа и тоя дето му изневерих /така и не разбра човека кфо е станало , беше ми кофти за него/ след тфа си намерих друг и от тогава не съм изневерявалаПървоначално написано от vaseto0o
просто не ме кефи струва ми се тъпо да изневериш на някой който обичаш и за това не обичам да го правя ...
и аз си мислих че мога просто да си тръгна и да забравя ... да ама не...Първоначално написано от zizita_88
според мен причината за изневяра не е една за всички /например незадоволеност или просто искаш разнообразие/ а е индивидуална... и всеки човек може да стигне до там, но въпроса е кога ще спреш и дали...
всичките ми връзки с изневяра завършват без последната, но и тя мина през това...
вСяКа жЕнА тРяБвА дА оБиЧа нЕщО в кРаЕн сЛуЧаЙ тОвА мОжЕ дА бЪдЕ мЪж ...
не бих,но ако тя го направи със сигурност няма да пращам никакви шпиони,ЪнДърграуНд ФоТографи,монтьори,девойки или мизерни предавания,шъ действам с тея момчетаhttp://www.youtube.com/watch?v=UVz6rqpnMBY
или както казва човекът на 1:28...
'one of my favourite piece of kit' (егати чукъ)