.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

POrednata tema za sperma...

ХОра имам няколко вапроса.МОля ви отговаряите ,а не пи6ете глупости от сорта пак ли ти за6тото ще питам за парви пат.

1.НА 13 БЕЗ МЕСЕЦ САМ НА КОЛКО ГОДИНИ 6ТЕ МИ ДОИДЕ СПЕРМАТА(НЕ 4Е БАРЗАМ ПРОСТО ОТ ЛУБОПИТСТВО)?
    1.6ТЕ МИ ОТГОВОРИТЕ ЛИ ТВА е ж рамките на 6егата просто ми отгожорете за парвото.

ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ!!!!!!!!!!

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    на всеки е разли4но от 12 до 15 г/д
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

А НОРМАлно ли е да искам ве4е да имам?И 4икиите помагат ли за забарзване на процеса или тои си знае кога 6те излизе :P :P

ne se nasilvai kogato doide togava

Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от bebok
    ne se nasilvai kogato doide togava
    EveRything y0u think y0u kn0w baBy...iS wR0ng!And evEryThing y0u thInK y0u hAd bABy...iS g0nE!

Град
    Русе
    когато му дойде времето
    ...

Бате ти май не разбра колко си прост и не мога да разбера за кво толко искаш да ти дойде тая сперма,все 1 ще я използваш скоро

хора 10х за отговорите .ВАЖНО(ХОРА ДА ЗНАЕТЕ НЕ МИ СЕ САРДАТЕ АМА БАРКАМ V=Ж W=В).ВСЕ пак ми кажете горе долу колко смятате 4е 6те 4акам и спорта (6от тренирам тенис мн яко) забажя ли процеса.

само моля ви ми отговорете ми 4икиите помагат ли за по барзото разжитие на положите органи>

И моля ви ако не жи харесжа темата може да зжу4и ло6о но си дражте езика под забите.ТОВА е teenproblem.ВСЕ пак отговаряите

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Пич радвай се докато нямаш... че като ти дойде се чудиш каде да се изцвъкаш....
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    Пич радвай се докато нямаш... че като ти дойде се чудиш каде да се изцвъкаш....
    Животът е едно въртящо се колело, което ни увлича в своите движения. Поглеждайки през него, ние разбираме смисъла на нашето съществуване. За съжаление не всеки успява да интерпретира правилно видяното, което е отражение на самия него.

Супер фен
    vseki organizam e individualen i nikoi ne moje da ti kaje koga
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    С риск да получа забележка за спам...
    Научи се да пишеш грамотно! Не е голяма философия. Глупаво е още името си вярно да не можеш да напишеш, а да мислиш за такива "фундаментални" въпроси, каквито задаваш... (Чиито отговор и чичко Гугъл знае.)
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

a KОЛКО Е нормално да ти е голям като нямам сперма.тоест сам по малко рзвит.

извинете ако смятате 4е са тапи жапросите ми .ама google не ми дава отговорите които искам ,там е много об6то казано.СЕ пак ми оговаряите

Супер фен
    Град
    Панацея
    на колко ще ти дойде ? ти жена ли си ?
    Аз на 11 имах, ддз ти за к0 нямаш се 0ще.
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Град
    Мездра
    Спецялно на тебе дано никога ти недойде лапе смотано!

на първа пенсия

ДАно да се намери някои моедератор да ви каже на вас глупаци(говоря за последните два коментара).МАика жи кат не искате да отговаряте мал4ете ле.

АЗ за темата може ли някои да ми предостави по пулен отговор.

предваритлно Благодаря

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Цитирай Първоначално написано от неЗнаен
    А НОРМАлно ли е да искам ве4е да имам?И 4икиите помагат ли за забарзване на процеса или тои си знае кога 6те излизе :P :P
    По принцип мастурбирането се води за полезно защото развива половата система, но както и с всичко останало и това е полезно в определени граници. Относно спермата, семенниците започват да функционират между 12-тата и 15-тата година от пубертета. За желанието ти е напълно нормално, все пак вече си в пубертета ихормона те е треснал, а дали то си знае кога ще дойде-това е най-правилния отговор на въпроса "Кога?". Тялото ти най-добре си знае кое е правилно и полезно за него и кое не, както и кое как трябва да стане. Развититето ти в пубертета си е строго индивидуално за самия теб, и просто можеш да попиташ при другите как е било но никой не може да каже при теб как ще бъде
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

БЛАГОДаря за отговоря 10х.А само забрави да ми кайе6 процеса забурзжа ли се от 4икиите.

прочети пак поста :P
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Е има ли някои да отговори на в
    апроса по горе? (не 4е давам зор)

ot 13 do 15 godi6en mislq

ot 13 do 15 godi6en mislq

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си