- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Едно питане...
ve6ticite ne sa takiva kakvito si gi predstavqte ,nito hodqt s 4erni robi ili s vul6ebna pru4ka i ne letqt s metli izob6to ne prili4at na tezi ve6tici ot filmite
ve6tica/ve6ter moje da se nare4e 4ovek koito izpovqdva wicca ne koito ima paranormalni sposobnosti.....![]()
![]()
![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Оф се тая ! Не знам вещица или не ама няма да е зле да се прегледаш,че нещо тоя "Хари Потър" ти влияе зле!Първоначално написано от justme__
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
opitai se da pro4etesh otogovora mi o6te vednuj za6toto qvno ne6to ti ubqgva....Първоначално написано от lsd43
![]()
ve6tica/ve6ter moje da se nare4e 4ovek koito izpovqdva wicca ne koito ima paranormalni sposobnosti.....
kakvo ob6to ima tova s toq harry potter
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз призовавам духа на Хеви Метъла !![]()
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Първоначално написано от ^Miss_Independent^
0mg ami kato vika6 duh nai 4esto vika6 duha na drug 4ovek i stava lo6o![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
вСиЧкО е ВъПрОс нA вИжДаНе,аЗ ПеЧеЛя...Ти гУбИш...дОвИжДаНе...
Недей така. Чувала съм за хора, които се побъркйват, след като извикат духове. Бях чела някъде, че като извикаш един, ако не си проф. маг, оставаш отворен портал към нисшата астрала и идват много от тях и започват да те тормозят. Няма за какво да ти е духа - има начин да си го направиш с традиционните ни, нормални земни методи. Просто трябва да помислиш.Първоначално написано от ^Miss_Independent^
Memento moriendum esse!
Пробвай да станеш Джедай, може Силата да ти помогне! Или откърши някоя клонка от джанката в двора, препрочети Хари Потър, и превземи света!?
justme_ познавах една като тебе, беше на същото мнение за метлите, робите и т.н... пробва с прахосмукачка ама кабела беше къс с свърши лошо![]()
Не, сериозно..мислех че наркоманите тук са по-малко.![]()
"The body tell the mind to quit. The mind tells the body to shut up."