.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36
    Супер фен Аватара на maybelline

Приятелство между момче и момиче - възможно или нереално

Никой досега не е дам ясен отговор ДА или НЕ, поне според собствения си опит. Случвало ли ви се е да имате приятел от срещуположния пол, с който да сте много близки (като брат и сестра), да си споделяте всичко, да се грижите един за друг, изобщо да сте най-добри приятели, без единият от двамата да изпитва повече от приятелски чувства към другия? Възможно ли е изобщо приятелство между момче и момиче без единият (поне) да има желание приятелството да прерасне в нещо повече след време? Ако единият не се надява на по-дълбоки отношения, ще издържи ли дълго приятелството (и истинско приятелство ли ще е или просто добро познанство)?

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Невъзможно е.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Невъзможно е.
    +1
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    Полът няма значение за приятелството. Важното е просто да си допадате.. . Имам много добър приятел момче, той има гадже, аз имам, споделяме си и си имаме много доверие...

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Цитирай Първоначално написано от inSane_baby
    Полът няма значение за приятелството. Важното е просто да си допадате.. . Имам много добър приятел момче, той има гадже, аз имам, споделяме си и си имаме много доверие...
    Ти сигурно ли си,че той си няма твой олтар в шкафа и всяка вечер ти прави магия за любов?
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ
    Цитирай Първоначално написано от inSane_baby
    +1 .. имам 2 мн добри приятелки с които не сме правили нищо досега..
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

Град
    В АдА
    Може но винаги ще хвърчат искри или ще има поне малко привличане

Повече от фен Аватара на xercu
    Град
    Варна
    Хехе... Има си го приятелското чувство м/у момче и момиче , т.е. ДА ! Възможно е да има приятелство между 2та пола ...
    I am not an artist I am a fucking work of art!

Еми и аз до скоро мислех, че е невъзможно и както се си ходих с момичета напред - назад, съвсем случайно попаднах на три момчета, които те разбират супер добре, големи са пичове и не искат нищо в замяна хР
    ... за сега

Напълно е възможна.... Вмомента единственните ми най-добри фр на които винаги мога да разчитам и са ми го доказали са момчета

Рано или късно единия пожелава нещо повече

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Невъзможно е.
    +1
    vinagi ediniqt e taino vliben v drugiq (nai-4esto nespodeleno)
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Ми според мен няма или ако има е изключително рядко...При мен винаги се случва да се влюбят накрая в мене и става гадно...

„Приятелството между мъжа и жената значително отслабва с настъпването на нощта." - Ото фон Бисмарк.
    През деня има...

Супер фен
    Град
    Панацея
    пробвал съм неведнъж. Винаги 1ния се влюбва в другия рано или късно
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Преди няколко месеца се запознах със едно страхотно момиче.Нещата не потръгнаха и решихме да бъдем само приятели.Само че в последно време чувствата ми са повече от приятелски.Накратко НЕ

Напълно е възможно...аз се разбирам много по добре с момчетата отколкото с момичета в някои случеи...така че има!

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    С моя най-добър приятел стана следното : той се влюби в мен, аз не отвърнах на чувствата му и сега пак сме много добри приятели, като всичко е забравено
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Цитирай Първоначално написано от Vladkoy
    Рано или късно единия пожелава нещо повече
    Не винаге става така.... Аз си имам 2-ма фр и са ми като братчета :P

Има. Във възраст около 14-15 е малко трудно, но пак има.
    А едно приятелство ако е истинско няма да се повлияе от това, че единият си е паднал по другия.
    Аз например ако изключим сегашният ми приятел в мой приятел не съм се влюбвала никога, както и никога приятели не са се влюбвали в мен.
    Относно привличането - има разлика между привличане и любов. И ако двамата правят секс си е чисто задоволяване на сетивата, т.е. приятел в нужда се познава...
    И за пореден път ще кажа - за да е успешна една връзка, преди това трябва да е изградена приятелската такава и после любовната.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    у вас ;]
    Цитирай Първоначално написано от Yanichka
    Напълно е възможно...аз се разбирам много по добре с момчетата отколкото с момичета в някои случеи...така че има!
    да и аз съм така, и според мен едно приятелство между момче и момиче може да бъде много по силно и истински от приятелство между момиче и момиче.. но зависи от много работи..
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Имам такъв приятел - с него сме съученици и чувствата ни не са повече от приятелски, защото аз силно обичам момчето, с което съм, а моят съученик го знае добре. В същото време има още 1-2 момчета, които са минаистина близки като приятели - сякаш наистина ми е по-лесно да общувам с момчета, не с момичета. А и съм много скептична отновно женските екземпляри. Съгласна съм, че и аз съм такава, но не отричам нищо за себе си: момичетата са клюкарки, много често наистина нагли клюкарки, голям брой си мислят, че като им знае устата, изглеждат велики, а просто звучат смешно; смятат, че като могат да си позволяват много, са много самоуверени и интересни, без да се усещат, че понякога пристъпват излишно много в личното простанство на тези около тях... И ми е много по-лесно да се сприятеля тепърва с момче, не с момиче. Единствените ми приятелки, които имам, са 3-4 момичета, които познавам от 8-10 години - вече ми е трудно да се доверя на женско същество до толкова, че да мога да споделя едва ли не всичко с него...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

za men e napulno vuzmojno 1vo zashtoto absolutno vsichkite mi priqteli sa momcheta i vtoroto koeto durja da otbeleja e che vuzrustta nqma znachenie zashtoto nai dobriq mi priqtel e na 28 a az sum na 15
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Голям фен Аватара на ice_cream_f
    Napulno VUZMOJNO E S 2ma ot priqtelite mi mom4eta sme otrasnali ot mn malki zaedno i si se razbirame super.
    Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си