- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятелство между момче и момиче - възможно или нереално
Никой досега не е дам ясен отговор ДА или НЕ, поне според собствения си опит. Случвало ли ви се е да имате приятел от срещуположния пол, с който да сте много близки (като брат и сестра), да си споделяте всичко, да се грижите един за друг, изобщо да сте най-добри приятели, без единият от двамата да изпитва повече от приятелски чувства към другия? Възможно ли е изобщо приятелство между момче и момиче без единият (поне) да има желание приятелството да прерасне в нещо повече след време? Ако единият не се надява на по-дълбоки отношения, ще издържи ли дълго приятелството (и истинско приятелство ли ще е или просто добро познанство)?
Невъзможно е.
+1Първоначално написано от w0sh
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Полът няма значение за приятелството. Важното е просто да си допадате.. . Имам много добър приятел момче, той има гадже, аз имам, споделяме си и си имаме много доверие...
Ти сигурно ли си,че той си няма твой олтар в шкафа и всяка вечер ти прави магия за любов?Първоначално написано от inSane_baby
+1 .. имам 2 мн добри приятелки с които не сме правили нищо досега..Първоначално написано от inSane_baby
Първоначално написано от kombarka
Може но винаги ще хвърчат искри или ще има поне малко привличане
Хехе... Има си го приятелското чувство м/у момче и момиче , т.е. ДА ! Възможно е да има приятелство между 2та пола ...
I am not an artist I am a fucking work of art!
Еми и аз до скоро мислех, че е невъзможно и както се си ходих с момичета напред - назад, съвсем случайно попаднах на три момчета, които те разбират супер добре, големи са пичове и не искат нищо в замяна хР
... за сега![]()
Напълно е възможна.... Вмомента единственните ми най-добри фр на които винаги мога да разчитам и са ми го доказали са момчета![]()
Рано или късно единия пожелава нещо повече![]()
Първоначално написано от tuzaro
vinagi ediniqt e taino vliben v drugiq (nai-4esto nespodeleno)
![]()
Първоначално написано от Riot
Ми според мен няма или ако има е изключително рядко...При мен винаги се случва да се влюбят накрая в мене и става гадно...
„Приятелството между мъжа и жената значително отслабва с настъпването на нощта." - Ото фон Бисмарк.
През деня има...![]()
пробвал съм неведнъж. Винаги 1ния се влюбва в другия рано или късно
Първоначално написано от Say It Right
Преди няколко месеца се запознах със едно страхотно момиче.Нещата не потръгнаха и решихме да бъдем само приятели.Само че в последно време чувствата ми са повече от приятелски.Накратко НЕ![]()
Напълно е възможно...аз се разбирам много по добре с момчетата отколкото с момичета в някои случеи...така че има!
С моя най-добър приятел стана следното : той се влюби в мен, аз не отвърнах на чувствата му и сега пак сме много добри приятели, като всичко е забравено![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Не винаге става така.... Аз си имам 2-ма фр и са ми като братчета :PПървоначално написано от Vladkoy
Има. Във възраст около 14-15 е малко трудно, но пак има.
А едно приятелство ако е истинско няма да се повлияе от това, че единият си е паднал по другия.
Аз например ако изключим сегашният ми приятел в мой приятел не съм се влюбвала никога, както и никога приятели не са се влюбвали в мен.
Относно привличането - има разлика между привличане и любов. И ако двамата правят секс си е чисто задоволяване на сетивата, т.е. приятел в нужда се познава...
И за пореден път ще кажа - за да е успешна една връзка, преди това трябва да е изградена приятелската такава и после любовната.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
да и аз съм така, и според мен едно приятелство между момче и момиче може да бъде много по силно и истински от приятелство между момиче и момиче.. но зависи от много работи..Първоначално написано от Yanichka
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
Имам такъв приятел - с него сме съученици и чувствата ни не са повече от приятелски, защото аз силно обичам момчето, с което съм, а моят съученик го знае добре.В същото време има още 1-2 момчета, които са минаистина близки като приятели - сякаш наистина ми е по-лесно да общувам с момчета, не с момичета. А и съм много скептична отновно женските екземпляри. Съгласна съм, че и аз съм такава, но не отричам нищо за себе си: момичетата са клюкарки, много често наистина нагли клюкарки, голям брой си мислят, че като им знае устата, изглеждат велики, а просто звучат смешно; смятат, че като могат да си позволяват много, са много самоуверени и интересни, без да се усещат, че понякога пристъпват излишно много в личното простанство на тези около тях... И ми е много по-лесно да се сприятеля тепърва с момче, не с момиче. Единствените ми приятелки, които имам, са 3-4 момичета, които познавам от 8-10 години - вече ми е трудно да се доверя на женско същество до толкова, че да мога да споделя едва ли не всичко с него...
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
za men e napulno vuzmojno 1vo zashtoto absolutno vsichkite mi priqteli sa momcheta i vtoroto koeto durja da otbeleja e che vuzrustta nqma znachenie zashtoto nai dobriq mi priqtel e na 28 a az sum na 15![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Napulno VUZMOJNO ES 2ma ot priqtelite mi mom4eta sme otrasnali ot mn malki zaedno i si se razbirame super.
![]()
![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
:d
....