.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Цитирай Първоначално написано от ice_cream_f
    Napulno VUZMOJNO E S 2ma ot priqtelite mi mom4eta sme otrasnali ot mn malki zaedno i si se razbirame super.
    И аз така .... Напълно е възможно... това че на някои не се получава не значи че е невъзможно.... На света... Всичко е възможно :P

Град
    В АдА
    Туко що разбрах че един от най-добрите ми приятели е влюбен в мен

Град
    ..във един измислен свят..
    Ем да аз от личен опит казвам - имам такъв приятел .. има и друго момче .. обаче той ми е бивш и от моя страна си има някви чувства..тук е различно..

според мен има...трябва да може да има нали...най-добрият ми приятел е момче и винаги съм се разбирала с момчетата по-добре,може би,щото не са егоистични кучки А и дори да прерастне в нещо повече...след време минава и ако наистина държите на другия и сте наистина много добри приятели няма проблем.Зависи си от самите хора дали биха позволили такова нещо...дали моментното чувство е по-важно от дългогодишно приятелство.За мен лично приятелството е много по-важно.

Супер фен
    Твърдо ДА!Съществува.С едно момче съм от 1ви клас заедно.Като малки детски му работи .... уж се харесвахме ... ама това до 3ти клас отшумя,за коео много се радвам.После си поддържахме приятелски отношение през всичките години.И средата на 7-ми клас в един от часовете видях в очите му колко му е тъжно.Знаех,че трябва да сподели и го накарах да ми каже всичко,което го тревожи.След дълго отричане и мъчене да ме убеди,че нищо му няма ... няколко дена по късно той сам дойде и ми сподели всичко.От тогава до ден днешен не спираме да си споделяма какво ни тревожи.Обичаме се адски много и двамата,но НИЩО ПОВЕЧЕ от приятелски чувства.Убедена съм и в моите и в неговите чувства.И аз не съм вярвала до преди 2 години,че е възможно,но се убедих и в това.И както казват - Няма невъзможни неща.И в повечето случаи споделям с него,а не с приятелките ми,и той ми дава много по добри отговори на въпросите които ме тормозят.Приятелството м/у момче и момиче е нещо хубаво.Който не го е разбрал .... дано скоро разбере за какво говоря
    Обичам те <3 !!!

Повече от фен Аватара на Forester
    Разбира се ,че да ! Смея да кажа и ,че някои от тях са ми по-добри приятели дори от момичетата.Но не се обичаме като нещо повече,и така ми е по-добре ! Те са ми точно като братя.

Цитирай Първоначално написано от Ice_Diamond_F
    Разбира се ,че да ! Смея да кажа и ,че някои от тях са ми по-добри приятели дори от момичетата.Но не се обичаме като нещо повече,и така ми е по-добре ! Те са ми точно като братя.
    Напълно съм съгласна... възможно е
    Наркотиците ти дават всичко, което искаш и ти взимат всичко, от което имаш нужда.

Невъзможно е. Зад гърба ми седят редица провалени опити за приятелство с момче. Рано или късно единият се привързва към другия , след което неизбежно се появяват и чувства.
    You better run my darling
    it's fear
    it's now or never, nothing's real
    keep your hands away, it's mine all mine

Предполагам,че е възможно обаче винаги има и нещо друго (дори и след време да е ) .. Поне аз такъв случай не съм виждала да има толкова близко приятелство между момче и момиче без да има нещо повече.Аз имам приятели момчета ама не толкова близки
    just a kid۵

Град
    In Devil's Castle
    аз нещо се съмнявам в такова приятелство.най-добрият приятел на една приятелка е тайно влюбен в нея
    someone else...

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Не,определено това е мисията невъзможна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си