.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Не ми идва ..

Имам в предвит цикъла ... дойде ми 1 път и дотам ... на 13 съм и сега нз кво да прая

Град
    варна
    Съвсем нормално е.Може да то дойде чак след един месец отново.не се е нормализирал и няма да стане скоро време това,така че не се притеснявай

A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.

няколко месеца не ми е ивал ..

Леле с тея цикли се унасяте вече бе....ние кфо да напраиме като ти закъснява?! Enough!!!

спокойно и аз бях така дойде ми първия път и после пак чак след 9 месеца но всичко се оправи сега си е редовен

Град
    Sliven
    Nqma mqsto za pritesneniq...Parvata edna godina ot cikala ti shte e taka.Sled tova veche shte se opravi i shte stane redoven.

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Цитирай Първоначално написано от krisi_bep
    Съвсем нормално е.Може да то дойде чак след един месец отново.не се е нормализирал и няма да стане скоро време това,така че не се притеснявай

+1
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Случва се, няма нищо. Ще се нормализира, особено като ти е още в самото начало.
    Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.

Напълно нормално. Цикълът се регулира около 2 години. В началото е изключително нередовен, но с течение на времето става все по-добре и по-добре.

Повече от фен
    I az imah sy6tiq problem... za pyrvi pyt mi doide i posle 4 meseca mi zakysnq...posle na petiq mesec mi doide i sega pak mi zakysnqva s 3 meseca...i az sam na 13

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си