- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Bulgarski metul grupi
Koi sa vi lubimite BG metul grupi? Az li4no haresvam Vendetta i Overdawn![]()
Кълн и Габана
А иначе най-присърце са ми кроуфиш ама те не са метъл , а пънк по скоро![]()
само 4ерно никуф метал мам....![]()
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
Преди доста време мн се кефех на Некролог.Иначе метЪл не слушам!!!![]()
![]()
![]()
mai imashe edni Granulom /ne sum sigurna za imeto/ imaha stra6na vokalistka ama skoro ne sum gi slu6ala![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
ох![]()
обратен ефект са също толкова метъл,колкото и кроуфиш и вендета.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
100% BURNING HATE liubimite mi :P za drugi DEFENDER.....Uvigi....Death sentence Past redemption Nema labavo...i mnogo mnogo drugi![]()
Entombed For live
хипи, което казва, че Вендета са метъл...Първоначално написано от Far_away
ПОД НОЖА!
по темата: Suffer H!
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Ivory Twilight i Lake of Flames
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
чесно ли тея те кефят е ....Ivory Twilight ..пффф ...или може би само тях си слушала .. чесно ви каам от метъл не разбирам нищо ама тая група имах честа да я глеам 1 път ...и вокалистката е една ...."яка" ......Първоначално написано от justme__
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Za Vendetta - +1Първоначално написано от _SL_
Za Suffer H - -100...
Ina4e Anal Dissected Angel kyrtqt mnoo...Sy6to i Past Redemption...
Българскитем метъли, въпреки че са много не създават нищо, защото освен да рушат и да извършват детрадивна дейност в голямата си степен нищо друго не могат да свършат.
У нас като изключим Ер Малък, Ахат, Епизод и Artery (Артерия) за други сериозни метъл групи не се сещам. Не говоря за добри, а за сериозни метъл групи. Това значи група с поне един цял албум с добро качество на звука, а ако е възможно и повече.
Препоръчвам Artery. За мен те са единствената успяла в някаква степен съвременна българска метъл група. И правят найстина качествени работи. И да в началото не са метъл, но сега са. И надали има по-постоянна група от тях... създадени са 89-та и от 93-та насам имат цели 7 издадени албума, при това качествени.
преди да гофориш глупости....земи прочети малко.....Защото например една група като Паст Редемпшън имат не един албум зад гърба си...и нищо не рушат в момента в България метъл се развива с пълна сила....а тва че дрънкаш глупости си е друг въпрос..Първоначално написано от Мо6no
Entombed For live