- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво се случи леле
Лапешка му работа...разбирам да и залепите задника за стола,да я замеряте с нещо,ама да я приспите и после да й режете плитките...Зле сте...кой клас си впрочем
И ние сме правили гадости на даскалите,ама това е прекалено...горката женица
aбсолютно лапешки истории. сега ще си търпите наказанието, педагогически стаи и теп подобни...определено сте си го заслужили....ненормални деца....Първоначално написано от BiZk!T
![]()
![]()
АхахахАхХаХАхаахахахХАха.
Другият път пробвайте с нещо по-безопастно.
Ритайте кошчета?
Не се спираше пред нищо и имаше сърце от лед.
Не чувстваше ни радост, ни болка, нито мъка и тъга.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
shte pitat koi e winownika estestweno ....
i ako sa nqkolko bi trqbalo tqh da izkliu4at
4ak pyk celiq klas ne mi se wqrwa...se nqkoi 6te se obadi
Тва не е ли извънучилищно време?Първоначално написано от tqnko
![]()
![]()
ABE VIE IMATE LI V GLAVATA NE6TO KOETO SE NARI4A MOZUK ILI IMA SAMO PEPERYDI?? Mn sme6no nqma 6to! Moje da e alergi4na kum ne6to moje vsi4ko! Naistina nemoga da razbea kvo my e zabavnoto na tva da q prispite i da i otrejete plitkata! Gorkata jena...
![]()
![]()
![]()
The Prodigy = The legend!
+1 ! Много тъпо сте постъпили , макар че не ми се струва кой знае колко реалистично !Първоначално написано от GerSity
![]()
NA momenta vseki 6te go naprai, ama posle kato se zamisli..
When I’m on the floor….The music takes over…I go somewhere….Somewhere far from,everyone and everything This is where I need to be Sometimes I just wanna Break free and let of some steam...
Ега ти тъпите лапета. |-(
Заслужавате си голям бой и педагогическа стая.
Разбирам да лудувате, и ние си подритваме коша и палим бутилки в стаята, ама това ваш'то си е чиста психарщина!!!
абе вии прости лапета в главата си акъл имате ли.Ако бяхте убили жената щяха да ви сматкат гъзовете от бой.Вашият клас щом го е направил виновен невиновен сички ще бъдете наказани.И като ви зачервят задниците ще си помислите 100000000 пъти преди да напрайте нещо подобно
П.С Оправи си правописа !!!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
всички са правили луди неща ,амааааа луди а не безсмислици ! кфо целяхте с тфа ? признавам си .. хм даа и аз на ваше място нямаше да се замисля ,но тфа че само сте ГЛЕДАЛИ не ви прави невинните и съучасниците не убиват ама после ги осъждат нали
така чее вас ви праи виновни факта че сте били там и че не сте спряли другите
сега ще си носите последствията ..
просто няма начин .. но благодарете че е станало само това а не нещо по-лошо тогава вече яко щяхте да нагазите в лайната
ноо ако аз бях там щях да постъпя като вас.. деца сме .. неразумни и мислим когато направим нещо а не преди това..
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Пахахахаххахахахахахахаха![]()
![]()
Не знам кой клас сте, но по правиписа ти мисля, че евентуално сте максимум 5 клас
А и щом не сте помислили до какво може да доведе приспивателното... ясна работата... Ааа, госпожата ви къде си оставя водата?
![]()
еlsy![]()
Идиоти...
Поне кажи как е свършила историята де..
Step by step, heart to heart, left right left
We all fall down like toy soldiers
Bit by bit, torn apart, we never win
But the battle wages on for toy soldiers
i moq klas sa pravili prostotii,ama do tam 4ak ne se e stigalo.....no ne se u4udvam...stranno za6to li....te sega biqt u4itelite...zamqrat gi...otgovarqt im se...podigravat im se....ne mi se misli,4e tova pokolenie sled vreme 6te ni upravlqva..na kude e trugnal svetut....nikoi ne e 4uval nito za uvajenie...nito za respekt....a o6te po-malko sa vuzpitanite deca...i tezi hora 6te stanat zreli li4nosti...?????6te suzdadat semeistva????napravo ne e za vqrvane kakuv haos i kakva burkotiq cari v ob6testvoto ni!!!!
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
napulno sum suglasna s poslednoto mnenie, no kakvo moje da napravi edno dete v takava sreda...sreda, v koqto ako govori6 s u4itelite normalno a ne gi psuva6 obijda6 i tn,ima6 ocenki nad 4 ,ne si suglasen da pravi6 prostotii ot tozi vid drugite zapo4vat da te smqtat za nqkuf pulen zagubenqk ,zapo4vat da naso4vat cqlata tazi agresiq kum teb DECATA SA JESTOKI .... tova e fakt . na tazi u4itelka veroqtno i pla6tat okolo 5 lv na u4eben 4as ...za tolkova pari da trae prostotiiite na grupa razglezeni hlapeta ..da trae tormoz ,obidi ,unijenie i nai malkoto neuvajenie
P.S. az po4ti vseki den sum v tazi sreda i kato se ogledam vijdam samo kak prostotiqta pomita vsi4ko
Първоначално написано от scout4e94
az se protivopostavih i vqrno,4e vsi4ki se oburnaha sre6tu men,no ot togava otstoqvam pravoto si i tova,koeto mislq!prostotiqta e navsqkude,no az durja na sebe si....i vaob6te ne me interesuva koi kakvo govori ili si misli za men....taka 4e prizovavam vseki,koito e protiv terora nad u4itelite,protiv tova s gluposti da mu pre4at da razbere urocite si o6te v 4as....protiv huligan6tinata i vsepronikva6tata i razprostranqva6tata se prostotiq....prizovavam vseki ,koito e protiv tova....da ne si trae...a da zaqvi,4e e po-silen...dori i da si sam sre6tu pove4e....neka istinata i pravoto vednuj pobedqt!!!!!!!!
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
Чакайте малко,никой ли не скочи да ги спре?Ти защо само седя и гледа?Когато другият път ревеш за помощ,знай че и ти няма да заслужаваш да я получиш.![]()
вие не сте добре...Първоначално написано от GerSity
Оооо,ти някой ден ще станеш учител...мууухахаха (брутален смях)
Темата е от 2008. Ключ.
ФейспалмПървоначално написано от pomo6tplz
music is my life!
♪♫♪♫
Аз съм такава,каквато съм,
а не каквато искат другите! (:
Aз ся видях, че темата е била 2008Що още пишете? Мале, какво е било тогавашното поколение
![]()
в тяхната ключалка да си вкарам ключаПървоначално написано от Fiction7577