- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво се случи леле
Не прочетох всички коментари, но най - малкото се научи да пишеш !! А тук дори ти подчертава думите в червено, ако "случайно" объркаш някоя.. Тц тц тц, накъде отива светътПървоначално написано от pomo6tplz
![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Мхм, мерси че отдели толкова време за една еб*вка
АХАХАХ АХААХАХ ХА ХАХАХА ХАХ АХ![]()
![]()
![]()
![]()
Ех, деца, деца.... евала Ви на щурите идеи. Как пак ми се иска да съм 3-ти клас![]()
кой клас си,чичо?Първоначално написано от Lucho
вие имате ли сиво вещество? Съдейки по правописа и постъпката ви...В кое село се намира училището
DoKaTo pOgLedNe6 NaZaD,Ve4e Vsi4Ko E OtMinaLO...DokaTo NapRaVi6 PyRvaTa Kra4kA, Ve4e E VreMe Za PosLedNaTa...DokaTo Se NAy4i6 Da OBi4a6,LiuBovTa Ve4e Si E Oti6La...
4-ти клас съм, чичовото. Има ли някакъв проблем?Първоначално написано от CoNviCt
Не се мъчи с това училище,личи си,че нищо не си научил и ще пасеш добитъка за кУравия хляб.Първоначално написано от pomo6tplz
... Ебах т'ва неграмотно писане..
ОМГ.. никакво уважение към горката жена.. тя е там за да ви научи на нещо, а вие се правите на готини тарикати![]()
.. бтв един път изхвърлихме ябълката на г-жата през 3тия етаж
, след което ни стана гузно - слезнахме и я взехме и я оставихме на същото място където си беше първоначално
![]()
![]()
.. но все пак беше само ябълка
![]()
, пък ти като не си направил нищооо... не се притеснявай толкова камери в даскало нямате ли
![]()
Първо се научи да пишеш, след това ни разправяй за прекрасните ви случки с които само се излагаш по форумите.![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar