.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 63 от общо 63

Hybrid View

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia

Re: Какво се случи леле

Цитирай Първоначално написано от pomo6tplz
    Реших да споделя неска какво се лсучи във училище занчи в нашия клас децата решиха та пуснах априспивателно в чашата на госпожата по рисуване!!! та тя нали само си седи на бюрото и взе че заспа!!! Де да свърши всичко така та нали си мислихме че лесно ще се събуди и не се претеснихме а напротив 2 момчета и удрязаха плитката на косата та нлаи няма да разбере кои е бил защо да не го направили викаха.Но часът свърши а тя си спеше като бебе паникиосахме и незнаехме какво да правим като одидегоспожата по математика едва не ни оби като га видя заспала без плитка извикаха директорите барза помощ и ни писаха по 2 дена неизвинени казахе че ще свикат род среща и баси лудницата беше!!Как ни крещяха само после се обаждаха вечерта на родителите на целия клас та добре че маика неми се кара много много аз и без това само гледах отстрани.Та слуцвали ли са се такива шантави неща при вас?
    Не прочетох всички коментари, но най - малкото се научи да пишеш !! А тук дори ти подчертава думите в червено, ако "случайно" объркаш някоя.. Тц тц тц, накъде отива светът
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Повече от фен Аватара на Supernaturalfan
    Град
    Bulgaria
    Мхм, мерси че отдели толкова време за една еб*вка

Мега фен
    АХАХАХ АХААХАХ ХА ХАХАХА ХАХ АХ

Ех, деца, деца.... евала Ви на щурите идеи. Как пак ми се иска да съм 3-ти клас

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Цитирай Първоначално написано от Lucho

кой клас си,чичо?

вие имате ли сиво вещество? Съдейки по правописа и постъпката ви...В кое село се намира училището
    DoKaTo pOgLedNe6 NaZaD,Ve4e Vsi4Ko E OtMinaLO...DokaTo NapRaVi6 PyRvaTa Kra4kA, Ve4e E VreMe Za PosLedNaTa...DokaTo Se NAy4i6 Da OBi4a6,LiuBovTa Ve4e Si E Oti6La...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от CoNviCt

кой клас си,чичо?
    4-ти клас съм, чичовото. Има ли някакъв проблем?

Цитирай Първоначално написано от CoNviCt

кой клас си,чичо?
    4-ти клас съм, чичовото. Има ли някакъв проблем?
    Не е

Супер фен Аватара на HolyShit

Re: Какво се случи леле

Реших да споделя неска какво се лсучи във училище занчи в нашия клас децата решиха та пуснах априспивателно в чашата на госпожата по рисуване!!! та тя нали само си седи на бюрото и взе че заспа!!! Де да свърши всичко така та нали си мислихме че лесно ще се събуди и не се претеснихме а напротив 2 момчета и удрязаха плитката на косата та нлаи няма да разбере кои е бил защо да не го направили викаха.Но часът свърши а тя си спеше като бебе паникиосахме и незнаехме какво да правим като одидегоспожата по математика едва не ни оби като га видя заспала без плитка извикаха директорите барза помощ и ни писаха по 2 дена неизвинени казахе че ще свикат род среща и баси лудницата беше!!Как ни крещяха само после се обаждаха вечерта на родителите на целия клас та добре че маика неми се кара много много аз и без това само гледах отстрани.Та слуцвали ли са се такива шантави неща при вас?
    Не се мъчи с това училище,личи си,че нищо не си научил и ще пасеш добитъка за кУравия хляб.

... Ебах т'ва неграмотно писане..

ОМГ.. никакво уважение към горката жена.. тя е там за да ви научи на нещо, а вие се правите на готини тарикати .. бтв един път изхвърлихме ябълката на г-жата през 3тия етаж , след което ни стана гузно - слезнахме и я взехме и я оставихме на същото място където си беше първоначално .. но все пак беше само ябълка , пък ти като не си направил нищооо... не се притеснявай толкова камери в даскало нямате ли

Първо се научи да пишеш, след това ни разправяй за прекрасните ви случки с които само се излагаш по форумите.

Супер фен Аватара на fenasf
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Не е ебавка! Незнам какво ще се случи чак в понеделник сам на уцилище.А родителската е във вторник.Само дано да не изключат целия клас или нещо подобно да не преместиат в дръго узилище и тн аз само седях и се хилих де не сам направил нищо няма да е чесно
    Това, че си стоял отстрани, не те прави по-малко виновен. Знаел си какво ще правят и не си казал на никого. Все още мисля, че темата еб*вка
    Тук трябва да кажа нещо умно.

Не знам дали е е*авка, ама е от 2008

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си