- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво се случи леле
Реших да споделя неска какво се лсучи във училище занчи в нашия клас децата решиха та пуснах априспивателно в чашата на госпожата по рисуване!!! та тя нали само си седи на бюрото и взе че заспа!!! Де да свърши всичко така та нали си мислихме че лесно ще се събуди и не се претеснихме а напротив 2 момчета и удрязаха плитката на косата та нлаи няма да разбере кои е бил защо да не го направили викаха.Но часът свърши а тя си спеше като бебе паникиосахме и незнаехме какво да правим като одидегоспожата по математика едва не ни оби като га видя заспала без плитка извикаха директорите барза помощ и ни писаха по 2 дена неизвинени казахе че ще свикат род среща и баси лудницата беше!!Как ни крещяха само после се обаждаха вечерта на родителите на целия клас та добре че маика неми се кара много много аз и без това само гледах отстрани.Та слуцвали ли са се такива шантави неща при вас?
тцтц ся полиция, детска педагогическа стая и някои от вас ще ги направят педерасчета в някой затвор за малолетни
Първоначално написано от Say It Right
вии ненормални ли сте беееееее?!
ако не друго,то поне малко уважение към човеците(биле те и учители)!!!
вии как ще се почувствате на нейно място???...баси хората...![]()
браво пи4ове тва е истинска постъпка ебалооо![]()
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
охоххоо, тия дето ще идат в детска пефагогическа стая ще им ебат мамата... ще съжаляват цял живот.. ;д
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Нямате грам уважение към учителите(личи си и от приказния ти правопис).
Тъпи лапета.
Дано да ви пратят в педагогическа стая.
Да пукнете там!![]()
London Tipton
оффф и ние се правили прекалено много глупости,но чак до там не сме стигали.ти случайно да си учил/а биология и по някаква огромна случайност да знаеш,че всеки организъм е различен сам по себе си и от тези хапчета не се знае какво и как ще реагира.мислете преди да вършете нещо
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Не е ебавка! Незнам какво ще се случи чак в понеделник сам на уцилище.А родителската е във вторник.Само дано да не изключат целия клас или нещо подобно да не преместиат в дръго узилище и тн аз само седях и се хилих де не сам направил нищо няма да е чесно![]()
Малей ..Първоначално написано от pomo6tplz
Не прочетох внимателно първия пост , ама майче е Учителката по Български език тази която е заспала .. щот нещо ти куца правописа![]()
И запетайка не видях .. точки поне има , а на място ли са .. ?![]()
Оправяйте се ..
Да сте мислили ..![]()
Аз след малко ще пусна една интересна тема![]()
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
Ако съм на нейно място, ще ви съдя. Това,че нямате 18год няма значение.
Smile!?
Вие нормални ли сте бе?!Аз на нейно място сигурно всичките един по един щях да ви набия...малоумници
![]()
Колко правилно пишеш само леле.А за случката-браво на вас,хуу сте сторили.Нали треа се забавляваме се някак?
![]()
![]()
![]()
Тва ме разби, особено това за плитката.Ако е вярно евала.
Samo ne razbrah za kakwo sa wi pisali 2 dena neizvineni ocustviq
The Spark
Малее,вие сте луди.Можело е да е алергична към някоя съставка,най-добре си спасявай кожата и кажи кой го е направил това или по-точно кои,иначе целия клас ще натопят...После и порта да ти викат какво ти пука,най-добре ги изкажи,иначе лошо се пише на всички.Тцтц горката ви г-жа.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
se1 sam si v moq klas kakto mi govori6 taka![]()
![]()
bravo prodaljavaite taka !!! ako na tiq god ne si napraite kefa nqma koga ;]
1. ne moje6 da pi6e6 || 2 .teq,koito ti povqrvat trqbva da sa plitkoumni kato teb || 3. na praktika tova,koeto si napisal/a e nev1zmojno
Тъпа ебавка...Ако е истина МНОГО СТЕ ТЪПИ...И се научи да пишеш!!!
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
7ми клас 1 приятел ме вика да пиеме у тях с още момчета от класа ни (но аз съм спортист не пия/пуша/еба ^^) и не утидах та утишли те пили вино 3те мечки и бира 1ния от нашия клас е с 1 година по малак от нас и той утишал пил нищо му нямало на излизане, след това незнайно как го хванало и незнайно как го заебали до някаква кола или казан ще излажа, намерили го приеха го в болница опраи се детето, след това всички които са били на ПАРТИТО.. имаха наказание 2т. а Админа на ПАРТИТО 3т. и го изключиха а беше мн пекан.. след това тая история се говори в целия ни град.. ПЕДАЛОгически савети 1 др просто мн гадно..
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
на госпожата още в линеиката и са били нещо и се е събудила нищо лошо и няма още не се зане какво ще стане със детотто с хапчетата(казва че ги е купило с рецепта за баба си,и не то е дало идеята доколко е вярно незнам.аЗ само видях че не го сложи то в чашата ама им али значение то полоивата клас се наварташе там и беше замесено)Някои съученици викат че щели да изключат момичето с хапчетата момчето дето го е сложило и момчето дето одряза плитката(не докраи горе долу 1/4)
ebe vie v red li ste ...qko vi hlopa duskata mn vi e zabavno da se gavrite s horata po tozi na4in ako bqhte na neino mqsto vuobshte nqmashe da vi e zabavno i nqmashe da puskate temi ot truda "slojishme prespivatelno na daskalkata i tq zaspa sled tova i otrqzahme plitkata"ami shtqhte da pi6ete temi " slojiha mi prispivatelno i mi otrqzaha plitkata pomo6t kakvo da pravq ?!''
![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
![]()
Мм не сте постъпили правилноо..даже нз какво сте спечелили като сте я приспали..пфф
![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Ох, напомняте ми за моя клас!![]()
Пълни откачалки сте...Ама честно казано т'ва не е било много добра идея, защото различни хора различно реагират на лекарствата и трябва да се внимава. А сега ще ви съсипят от педагогически съвети, родителски срещи и тем подобни!![]()
I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!