.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 72
    Бръсна се навсякъде без ръцете(са мисля да видя дали ше ми отива) , тренирам футбол , правя си прическа с пяна за коса или гел , обличам се с хубави смея да кажа маркови дрехи и се държа естествено А вие па кфо викате на Фешо че е педал за тфа че се бръсне и че не ходи като чубака или заради тфа че ходи на фитнес ? А или може би затова че в момента доста се продават розови фланели (разходете се из магазините на TerraNova , Adidas , Puma , Replay и тн.) Хора осъзнайте се ТОВА НЕ Е ПЕДАЛСКО

^Е кво като се продават?Кво общо пък има тва.
    се едно са пуснали само розови фанели по магазините и няма абсолютно никви други и нямате друг избор освен да си купите такива?

Цитирай Първоначално написано от Sarabi*
    Да си пусне брада, да космяса по краката, да се осмърди и да заповяда . Възможно най - естественото ^^.
    Незнам има ли ирония в думите ти,но до някаде моя идеал е такъв,не упреквам никои за стила и за начина по които се подържа,но къде остана старият идеал за мъжественост???
    А в прочем по света т'ва масово обезкосяване не е никак мъжествено,въпреки че тук някви пишат " Че по света така правели"...........Не там дори и моделите маже имам косми под мишниците и на такива "подържащи" се им казват с една дума GAY!
    Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi

Голям фен Аватара на BluE_s
    Град
    Неизвестно...
    Цитирай Първоначално написано от extreme_
    Фешо,тва твойто си е чиста хомосекссуалност!
    .................
    Аз пък съм на страната на фешо, чрез подобни обиди някой избиват комплекси...и не само тфа...просто ако трябва да напиша това, което мисля, никой няма да се занимава да го чете, пък и на мен ще ми отнеме доста време...за тфа няма да се хабя, така или иначе после екстрийм пак ше се изцепи с нещо тъпо...

хах ела да видим дали съм педал грозен зависник деба и маумуната ше виим кои кого 6е ебе сме6ници комплексари

Versace,Gucci пазарувам,диаманти не сънуwам аs ги имам не се надуwам ;]
    winag! с усмиwka да wi дразня комплексариии ;d

:)

Аве хора..аз си махам космите навсякъде без на ръцете. Мисля,че няма лошо в това . Аз съм на 21 години след един месец ставам на 22 . Вие сте още малки , но да знаете ,че днешните момичета , които са минали 18-19 обръщат голямо значение на хигиената на един мъж. Аз ходя на маникюр ...почти всяко момиче с което съм излизал ми е казвало ,че рядко вижда мъж с подържани нокти и се впечатлява. За солариума е същото жените харесват по тъмни мъже , не за някфи мангали говоря за някакъв нормален тен. Тази тема може да послужи за всеки , който няма внимание откъм момичета и да почне да прави нещо и за себе си.
    Никога не мисли за бъдещето То идва достатъчно бързо

moite edinstveni iziskvania sa da e izbrusnat, da meri6e hubavo, i da sa mu 4isti drehite i ubuvkite

Град
    Bikini Bottom
    Цитирай Първоначално написано от BallFace
    емии бръснати крака,гланцче,спиралка...

може би и сенки...моливче... не знам
    Забрави червилото
    Не се гаврете с нежната полвина на мъжкия пол все пак и те са някъкав вид хора макар и сбъркани И още нещо

розова блузка
    фон дьо тен
    бръснати крака
    -----------------------------------------------------
    голям педал

фон дьо тен е прекалено..аз ти говоря за това ,че не харесвам космите нито пък да съм бял..защото аз съм изкючително бял .. .Това ,че на определн брой жени не им харесва не ми пука. Нали знаеш за всеки влак си има пътници...само да не са прекалено малко . За моя влак има все още и то доста затова не се безпокоя ,че вървя в грешна посока. А може да правя промени в себе си като например прическа и още нови дрехи.

П.П. Тези ,които обиждат са някфи пикливи малки лапенца с сиренясали пишлета , които не са виждали путка( с извинение) през живота си но си дават компетентното мнение, ЗАЩОТО те един ден ще ознаят предпочитанията на половинката си и заради това ,че са немърливи лайнарчета жените винаги ще ги напускат . ЗАЩОТО една жена няма да лапа сиренясали пишленца и да трае миризливия бай хуй да си смени бельото ПОНЕ тази седмица!

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от Stanislav_Ch
    фон дьо тен е прекалено..аз ти говоря за това ,че не харесвам космите нито пък да съм бял..защото аз съм изкючително бял .. .Това ,че на определн брой жени не им харесва не ми пука. Нали знаеш за всеки влак си има пътници...само да не са прекалено малко . За моя влак има все още и то доста затова не се безпокоя ,че вървя в грешна посока. А може да правя промени в себе си като например прическа и още нови дрехи.

П.П. Тези ,които обиждат са някфи пикливи малки лапенца с сиренясали пишлета , които не са виждали путка( с извинение) през живота си но си дават компетентното мнение, ЗАЩОТО те един ден ще ознаят предпочитанията на половинката си и заради това ,че са немърливи лайнарчета жените винаги ще ги напускат . ЗАЩОТО една жена няма да лапа сиренясали пишленца и да трае миризливия бай хуй да си смени бельото ПОНЕ тази седмица!
    +1 Ми аз съм на 15 и забелязвам че и на моята възраст момичетата харесват повече момчетата , които се подържат . А относно фон дьо тена не съм го опитвал честно казано даже не знам и къф му е ефекта . Са се чудя за ръцете дали да ги бръсна

Град
    Неизвестно...

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от Naskyyyyyyyyyy
    ...Са се чудя за ръцете дали да ги бръсна
    Ръцете бръсни само в случай че космите са много и/или са черни... лично аз, като видя момче или мъж с 2-3 сантиметра космена покривка по ръцете и то некфи чернии и ми се догажда...но пък ако не са чак толкова много и са руси, няма смисъл от бръснене щот' само ше стане по-зле...

Относно фон дьо тен-а според мен, не трябва да се "фукаш" че го използваш, така избягваш коментарите, няма лошо да го използвашза да заличиш пъпка или нещо моментно... ама да слагаш секи ден ... струва ми се прекалено...

Ръцете не е ли пък съвсем...то аз нямам такъв проблем де ама то всеки сам си решава

ама аз съм момиче

Цитирай Първоначално написано от BluE_s
    .................
    Аз пък съм на страната на фешо, чрез подобни обиди някой избиват комплекси...и не само тфа...просто ако трябва да напиша това, което мисля, никой няма да се занимава да го чете, пък и на мен ще ми отнеме доста време...за тфа няма да се хабя, така или иначе после екстрийм пак ше се изцепи с нещо тъпо...
    фешо си е чист педал. не ми отричай.
    на страната на Фешо? да не сме в детската градина

Град
    Неизвестно...
    ама аз съм момиче

.................
    и все пак съм прав, че ше се изцепиш с нещо тъпо...абе хората имат различни мнения и твойто вече го разбрахме...не е нужно във всяко мнение да пишеш че фешо е педал... тфа си е тфое мнение и готово... както ти казваш не сме в детската градина, та да опитваш да наложиш твойто мнение, е при някои по-тъпи индивиди може и да мине :Д:Д:Д то тука в тоя форум ве всеки втори е на 9-10 или 11 години... :]
    P.S тва че си момиче го знам, и това с това за комплексите нямам никой в предвид а е общо казано

Da se prevuplati v moq vuzluben i nqma da imam problem ! Garantiram go na vsichki momchenca !

ама аз съм момиче

.................
    и все пак съм прав, че ше се изцепиш с нещо тъпо...абе хората имат различни мнения и твойто вече го разбрахме...не е нужно във всяко мнение да пишеш че фешо е педал... тфа си е тфое мнение и готово... както ти казваш не сме в детската градина, та да опитваш да наложиш твойто мнение, е при някои по-тъпи индивиди може и да мине :Д:Д:Д то тука в тоя форум ве всеки втори е на 9-10 или 11 години... :]
    P.S тва че си момиче го знам, и това с това за комплексите нямам никой в предвид а е общо казано
    as щи пикам в устата мноу скоро заклевам се и на секо мнение в подписа ми 6е има снимка как устата му е пълна с кръв и пикня

Град
    Неизвестно...
    Цитирай Първоначално написано от Fesho
    ама аз съм момиче

.................
    as щи пикам в устата мноу скоро заклевам се и на секо мнение в подписа ми 6е има снимка как устата му е пълна с кръв и пикня
    ?

на мен ли,фешо?

айде да видим как ше стане...

нещо си голям форумен бияч,гледам,ама на живо ще пуснеш в гащите...

extreme_ е момиче !!!!!!!Фешо, незнам дали си педал или не,а и не ме интересува,но от това което пишеш си личи,че си ГОЛЯМ ПРОСТАК !!!!!!!
    по полека с думите тези форуми ги четат и 9,10 годишни.пък и не мисля че тук е мястото за безсмислени спорове!
    ,

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Фешо да мълчи, че ще поквари момъка. Баси педала, да не дава бог да ми се роди син като него.
    ---------

Авторе, бъди ЕСТЕСТВЕН!

на мен ли,фешо?

ti насираш само като го 4ете6 ве кучко 6е ми говори на мене :Д:Д:
    кфо са виновни хората тука 4е не си виждала кур и нема и да види6 цел живот...

tctctct vzel da se hvali s markovi dre6ki i se prai na guzar puk e prost selqndur .nau4i se da govori6 kat horata puk togava se naduvai .
    kat ne moje6 da se za6titi6 ot nqkolko momi4eta s inteligentni dumi po-dobre ne si pokazvai prostotiqta

P.S. sry 4e se otklonih! kum avtora ne e tolkova vajno kakvo haresvat nqkoi jeni vajno e ti da se haresva6. tvoito mnenie trqbva da e na purvo mqsto

на мен ли,фешо?

ti насираш само като го 4ете6 ве кучко 6е ми говори на мене :Д:Д:
    кфо са виновни хората тука 4е не си виждала кур и нема и да види6 цел живот...
    да бе,насирам се
    аз от смешовци не се плаша,
    докато ти от една КУЧКА ше се уплашиш,гарантирам ти (от 'грозотата ти' ше кажеш... мне,друго имам предвид)

Фешо ли си къв си не та знам ама по добре си мълчи и не показвай колко си прост, че просто целия форум ще ти се смее! Кво като си ебал 20-30 курви ?! Голям пичага ли си? Ела да си премерим силите като си толкова отворен в форума....тва че си пудриш носа и си слагаш некви маркови кремове на лайняния гъз не значи че си нещо повече от другите....мърляк. Жалко че повечето женски са толкова тъпи, че си падат по такива изтръпнали като теб. Ами курви кво да прайш....

По темата смятам, че прекалено поддържаните мъже като цитирания по горе селяндур са смешници...съгласен съм че космите на краката и под мишницата не са приятни, но чак пък да си слагаш Фон Дьо Тен и да ходиш по 20 пъти в седмицата на козметик....

Един мъж трябва да притежава изключителна харизма с това да впечатлява по свой си собствен начин.Всеки си има чар и го използва.Това,което ме впечатлява първоначално у един мъж е усмивката.

А също обичам поддържани мъже (без епилирани крака)

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си