- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- поздравете мее!
най-сетне тръгнах с момчето което обичам и то има същите чувства към мен!![]()
поздравете мее мн съм щастлива
![]()
![]()
Поздравления!Ще се радвам за теб, тъй като не мога да се радвам за себе си ..
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Ами похвално, но живота ми с абсолютно нищо не се промени след като ти тръгна с него о.О тъй ме за какво изобщо го казваш![]()
Най много 7 месеца ви давам![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Поздравяваме те ... Хайде НАФЛУДИ целия форум , когато скъсате , че всички наистина яко ни вълнува![]()
I am not an artist I am a fucking work of art!
Честито, бъдете щастливи!![]()
Животът е адът описан в Библията!
offf super mnogo iskam da se vliubqa mai nqma v koi
![]()
... няма го идеалния , а?Първоначално написано от Karamel4e_to
![]()
I am not an artist I am a fucking work of art!
xaxaxaxa стига ве момичето просто е щастливо...не знае,че истинските неща остават завинаги,само когато си ги пазиш за себе си...Ей авторката на твое място не бих се хвалил наляво-надясно за такива работи...Пък ако искаш хората да злобеят и завиждат си прости поздрави дори и по радиото и телевизията...Първоначално написано от BlindedAngel
Pero nadie, nadie pudo amarte como yo!!!
хахах а да!що не пуснеш съобщение в космоса?Ще звучи заедно с песента на Валя Балканска![]()
Нека целия свят разбере за щастието ти!Не,че не се радвам просто,да става шоо,нали си непи...
![]()
Pero nadie, nadie pudo amarte como yo!!!
happy birthday to you! хапа бърдай тху иу!
Първоначално написано от Riot
olee taq malkata e na 12 i si misli koi znae kakvo spokoino piklo nqma da izdarjite dalgo osobeno ako si mu varzala lesno 6te si nai-golqmata 6matka ama do kolkoto razbrah ot temata sex ti mu dava6 vsi4ko i si na 12 uf 4e si 6matka![]()
йееееееее баси яката идейка!!!Първоначално написано от FoReVeR^YouRs
![]()
Извинявай, че гледам скептично на радостта ти, но от колко време се познавате и до колко сте се опознали, за да можете да кажете, че се обичате?Първоначално написано от ville baby
![]()
Аз 4 месеца преди да тръгна с приятеля си бях хлътнала тотално по него, но му признах, че го обичам чак на 3-тия месец, защото чак тогава го усетих истински, тоест след като 7 месеца съм таила "светли чувства" към него...
Някак си ми се струва невъзможно от раз ей така и двамата да се "обичате"...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Първоначално написано от BlindedAngel
puu mn si 6ted1r bre az kazvam 2![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Още един въпрос: от какъв зор търсиш одобрението на хора, които не си виждала и вероятно никога няма да видиш? И най вече, на които не им пука особено, ако ще да си спечелила билет до луната...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Ти пък и ти за какво бързаш... Моят съвет е да си изживееш безгрижно гимназиалните годинки, без нищо да ти тормози главицата, защото една любов сериозно смущава живота в училище точно когато учението ти е най-важно за по-нататъшна реализация.Първоначално написано от Karamel4e_to
![]()
Първоначално написано от soulja_girl4e
v taq tema ni6to ne se spomenava za rojdeni dni bre![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Сладури !Дано сте щастливи. Живейте си любовта, пък каквото стане стане.Не ги слушай другите зависливи коментари.
И аз на 12 бях по същия начинся се приготви да те изиграе и се похвали пак.Ама няма да ви плаша айде бъдете щастливи