.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

За аналния секс

az sam na 17 s moq priqtel sme probvali kakvo li ne vsi4ko e prikazno po mejdu ni ama toi iska da opitame i analen sex kajete si mnenieto i 6te vi bada mn blagodarna , toi dava vsi4ko za men a az ... samo tova ne opasno li e?

Т.7 от правилника.
    swords1010

ха не е опасно ... но може да се получи някой "гаф" .. няма да ви стане приятно ..

Правилно е.

hottie
    Guest

Re: pravilno li e

Цитирай Първоначално написано от bany_land
    az sam na 17 s moq priqtel sme probvali kakvo li ne vsi4ko e prikazno po mejdu ni ama toi iska da opitame i analen sex kajete si mnenieto i 6te vi bada mn blagodarna , toi dava vsi4ko za men a az ... samo tova ne opasno li e?
    Аналният секс изисква освен физическа, но и психическа подготовка. По принцип не е опасно стига да го правите внимателно. Но докато не се отпуснеш според мен няма да изпиташ удоволствието от аналния секс. Сега сигурно си задаваш много въпроси, затова питай по-конкретно, а решението вземи сама. Не го прави САМО за прятеля ти.Направи го ако ти е любопитно и на теб.

Има доста такива теми... , но ти на раменете си глава нямаш ли си ?! Ти като не исакаш- недей го прави и т'ва е. Аз мога да ти кажа " Да, дай му да те разкъса от ... ще ме послушаш ли ? Така, че вече си на 17 и би трябвало да можеш сама да си вземаш тия решения...
    |rTm|RaZgRaD.TeAm.#AwP_MaS7eR#PsIhO-MaN

Ако не го искаш - значи не е правилно и след като той явно дава всичко за теб, както ти каза, ще се прежали, няма къде да ходи хР

не е опасно...няма рискове от забременяване...но винаги с презерватив,за да се предпази момчето от инфекции,бактерии алабала...ии внимавайте,има разни глупаци дето минават отзад , а после веднага отпред със същия презерватив,понякога даже без пфф защото "отзад" има бактерии които не бива да попадат "отпред"...надявам се да си ме разбрала аа за удоволствието...не е лошо , но не ми доставя кой знае какво удоволствие...лично мнение

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    пусни ми да видиш какво е и да задоволиш въпросите си :>
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Цитирай Първоначално написано от tqnko
    Ъъъ пич стегни се малко на 17 си така не се говори на момиче ..
    "пусни ми и ще видиш" .. направи го така че тя да иска ти да и пуснеш !
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    правилно е.

Град
    София
    Не е опасно, но трябва да изчетеш и малко литература по въпроса и не толкова ти , колкото той.
    А и се замисли наистина ли го обичаш толкова, или си постаи въпроса ако той те обича дали е редно да те кара да правиш нещо което не желаеш...?

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Няма нищо опасно, според мен. Но щом не ти изглежда приятно и не ти се прави, не го прави само заради приятеля ти. Предполагам, че може да живее и без да си е пъхал онази работа в дупето ти.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Зависи от тебе - ако ти желаеш, то го направи...Опастност има и се свежда до това, как вие процедирате - няма опастност от забременяване, от разкъсвания, кръв и т.н....(като се замисля, може и да има, но сама каза, че приятелят ти е внимателен ) Правете го бавно с мн лубрикант и няма да имаш никакъв проблем....Ако те боли или просто ти е неприятно - кажи му, оттук нататък си направила жеста за него и не би трябвало той да се чувства някакси необгрижен...успех
    Stultum est timere quod vitare non potes...

първия път е мн болезнено но после е мн яко
    Само Болката е Истинска
    http://prize.bg/amnesiaibiza

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    Цитирай Първоначално написано от tqnko
    Ъъъ пич стегни се малко на 17 си така не се говори на момиче ..
    "пусни ми и ще видиш" .. направи го така че тя да иска ти да и пуснеш !
    или по скоро тя да иска да ми пусне
    аз какво да и пусна
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

Град
    София
    Вземи си един лубрикант на Дюрекс и нека те намаже преди акта Или го правете под душа. Водичката помага проникването. Във всички случаи болка има,няма какво да си говорим. Но ако си достатъчно мокра ще ти хареса, уверявам те
    Smile!?

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    Няма нищо опасно, според мен. Но щом не ти изглежда приятно и не ти се прави, не го прави само заради приятеля ти. Предполагам, че може да живее и без да си е пъхал онази работа в дупето ти.
    +1.
    Аз например лично за себе си съм решила че НЯМА да правя анален секс и ако сама не реша да опитам някога няма да го направя заради някое гадже,което щом наистина прави всичко за мен и държи на мен,ще се задоволи със секс "където трябва" и свирки....(и ако тва им е малко нз ) и ще уважи решението ми!

Re: За аналния секс

Нее опасно само данесе наакаш (нее приятно),но и може дати хареса опитай нищо негyбиш и на мен ми харесва повече от вагиналния секс сега

Град
    Градът на скучаещите милионери

Re: pravilno li e

Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Цитирай Първоначално написано от bany_land
    Аналният секс изисква освен физическа, но и психическа подготовка. По принцип не е опасно стига да го правите внимателно. Но докато не се отпуснеш според мен няма да изпиташ удоволствието от аналния секс. Сега сигурно си задаваш много въпроси, затова питай по-конкретно, а решението вземи сама. Не го прави САМО за прятеля ти.Направи го ако ти е любопитно и на теб.
    +1 На някои жени им харесва,а на други не.Мене лично мн ме кефи...
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си