- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За аналния секс
az sam na 17 s moq priqtel sme probvali kakvo li ne vsi4ko e prikazno po mejdu ni ama toi iska da opitame i analen sex kajete si mnenieto i 6te vi bada mn blagodarna , toi dava vsi4ko za men a az ... samo tova neopasno li e?
Т.7 от правилника.
swords1010
ха не е опасно ... но може да се получи някой "гаф" .. няма да ви стане приятно ..![]()
Правилно е.
Аналният секс изисква освен физическа, но и психическа подготовка. По принцип не е опасно стига да го правите внимателно. Но докато не се отпуснеш според мен няма да изпиташ удоволствието от аналния секс. Сега сигурно си задаваш много въпроси, затова питай по-конкретно, а решението вземи сама. Не го прави САМО за прятеля ти.Направи го ако ти е любопитно и на теб.Първоначално написано от bany_land
Има доста такива теми... , но ти на раменете си глава нямаш ли си ?! Ти като не исакаш- недей го прави и т'ва е. Аз мога да ти кажа " Да, дай му да те разкъса от ... ще ме послушаш ли ? Така, че вече си на 17 и би трябвало да можеш сама да си вземаш тия решения...
|rTm|RaZgRaD.TeAm.#AwP_MaS7eR#PsIhO-MaN
Ако не го искаш - значи не е правилно и след като той явно дава всичко за теб, както ти каза, ще се прежали, няма къде да ходи хР
не е опасно...няма рискове от забременяване...но винаги с презерватив,за да се предпази момчето от инфекции,бактерии алабала...ии внимавайте,има разни глупаци дето минават отзад , а после веднага отпред със същия презерватив,понякога даже без пфф защото "отзад" има бактерии които не бива да попадат "отпред"...надявам се да си ме разбрала![]()
![]()
аа за удоволствието...не е лошо , но не ми доставя кой знае какво удоволствие...лично мнение
![]()
пусни ми да видиш какво е и да задоволиш въпросите си :>
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
Не е опасно, но трябва да изчетеш и малко литература по въпроса и не толкова ти , колкото той.
А и се замисли наистина ли го обичаш толкова, или си постаи въпроса ако той те обича дали е редно да те кара да правиш нещо което не желаеш...?
Няма нищо опасно, според мен. Но щом не ти изглежда приятно и не ти се прави, не го прави само заради приятеля ти. Предполагам, че може да живее и без да си е пъхал онази работа в дупето ти.![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Зависи от тебе - ако ти желаеш, то го направи...Опастност има и се свежда до това, как вие процедирате - няма опастност от забременяване, от разкъсвания, кръв и т.н....(като се замисля, може и да има, но сама каза, че приятелят ти е внимателен ) Правете го бавно с мн лубрикант и няма да имаш никакъв проблем....Ако те боли или просто ти е неприятно - кажи му, оттук нататък си направила жеста за него и не би трябвало той да се чувства някакси необгрижен...успех
Stultum est timere quod vitare non potes...
първия път е мн болезнено но после е мн яко![]()
Само Болката е Истинска
http://prize.bg/amnesiaibiza
или по скоро тя да иска да ми пуснеПървоначално написано от ubuntu
аз какво да и пусна![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
Вземи си един лубрикант на Дюрекс и нека те намаже преди актаИли го правете под душа. Водичката помага проникването. Във всички случаи болка има,няма какво да си говорим. Но ако си достатъчно мокра ще ти хареса, уверявам те
![]()
Smile!?
+1.Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
![]()
Аз например лично за себе си съм решила че НЯМА да правя анален секс и ако сама не реша да опитам някога няма да го направя заради някое гадже,което щом наистина прави всичко за мен и държи на мен,ще се задоволи със секс "където трябва" и свирки....(и ако тва им е малко нз) и ще уважи решението ми!
![]()
Нее опасно само данесе наакаш (нее приятно),но и може дати хареса опитай нищо негyбиш и на мен ми харесва повече от вагиналния секс сега
![]()
+1 На някои жени им харесва,а на други не.Мене лично мн ме кефи...Първоначално написано от the_hottie
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...