.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

много ми е объркано

Emi problema mi e takav che ima edno mom4e, s koeto se poznavam ot 2 godini i pove4e ot godina se zanimavame i sme hodili na nqkolko pati no se bqhme skarali i dosta vreme bqhme na priqtelski otnosheniq dokato skoro ne se sblijihme pak... edin den se stekoha taka neshtata 4e spah s nego i mu pravih svirka ... sledvashtite dni toi se darjeshe mn milo s men se edno pak sme si zaedno ... no tezi dni kogato mu zvanq da se vidim toi mi kazva " hubu dobre shte se vidim" se edno go pravi zorlen ( mn mi e obarkano iskam da razbera po nqkakav nachin dali mu e bilo zaradi ediniq pat .... adski mn go obicham i bih napravila si4ko za nego (( daite nqkakav savet ako mojete shte sam vi mnogo blagodarna

7 точка от правилата
    moderated by Coki

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Може да си го хванала в кофти настроение.Може също да се зарибява с друга разбери сама от него

znam 4e se zaribqva i s drugi ili pone sam mu vijdala razgovori v skype aha i tempodobni ... no prosto po nachina po koito me pregrashta i celuva me navqva na misalta 4e ima pone minimalni chustva, ili moje bi taka mi se iska ... edna ve4er dokato me pregrashtashe na nqkolko pati mi kaza " ne e samo za ediniq pat be6e" i sled kat me vidq 4e sam se nacupila leko me celuva i mi kazva " nali znaish 4e se bazikam" .... oh takava kasha da mi e v glavata 4e nqma nakade

[quote="MaLKa`PLeZLa"]no prosto po nachina po koito me pregrashta i celuva me navqva na misalta 4e ima pone minimalni chustva, ili moje bi taka mi se iska ... edna ve4er dokato me pregrashtashe na nqkolko pati mi kaza " ne e samo za ediniq pat be6e" /quote]Е след като той ти го е казал няма проблем мисля...но не го притискаи постоянно, в смисъл не го питай постоянно дали те обича или някакви такива...

emi ot kakto ni se podobriha taka otnosheniqta ne sam mu kazvala 4e go obi4am i nqmam namerenie da go pravq, zashtoto nqkak si to4no se edno go pritiskam a i nqkak si me e strah da mu go kaja otnovo

Град
    Ha MopeTo (sun)
    задруг път ще знаеш да не се даваш толкова лесно
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Град
    София
    Не му се натягай и не бъди ти,тази която гради връзката. Намали малко темпото и виж той как ще подходи
    Smile!?

Супер фен
    ako si i hubava oprovergava6 teoriqta mi za jivota samo da znaeh 4e ima jeni koito mogat da se manipulirat taka

Не го притискай,изчакай той да ти звъни например (знам,че е трудно да се въздържи човек,когато ужасно много иска да го направи,ноо... ) Нека той вземе инициативата.Ако не го направи значии просто тва е и забравяш за всичко!Той да си яде ушите

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Я се хвани с друг да видиш как ще затичка след тебе

Животът е адът описан в Библията!

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Ем, ти що спиш с някой, за който не си сигурна дали си пада по теб?
    The reasons of love... <3

Цитирай Първоначално написано от BaBy_bS
    задруг път ще знаеш да не се даваш толкова лесно
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

mersi se pak za savetite

pff pitai go nai-dobre ...govori otkritoo..za da si znae6
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си