- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Интернет в София (център)
НЕ ставай смешен.. къде в София има нет под 200-300 к...Първоначално написано от Snoop Doggy Dogg
За да отваряш страниците яко не ти трябва повече от 200-300 к... там вече въпроса е свързан с качеството на услугата и пинг-а![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Ела до нас и ще видиш с колко тегля вечерно време между 7-10 часа и тогава говориПървоначално написано от Make_Me_Laugh
![]()
Нов човек съм
Точно затова говоря де!... Важно е качеството и пинга точно в тоя час дето си посочил.
Замисли се малко какво искам да кажа стига сме тъпкали на едно и също място!
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
мм не бих казал че изцяло зависи от пинга
Нов човек съм
Щом трябва да избираш между тези доставчици най-добре Spectrum. Един съученик работи във фирмата. От него знам, че интернета е много добър, а и поддръжката си я бива.
Аз съм на дъщерна фирма на Хоумлан, но през нощта връзката ми удря и 2 МБ/сек, а през деня 600-800 КБ/сек, което въобще не е зле за малко градче като моето.Първоначално написано от Snoop Doggy Dogg
rock more... roll more... fuck more !~!