Сега ходя с едно момче,което харесвах преди супер много вече не е така,но виждам,че той е много влюбен в мен.Преди около 1 седмица правихме секс за първи път заедно и бяхме в една приятелка и там беше бившия ми приятел,който така и неможах да забравя и като отидохме в другата с тая при всички бившия Веско каза на сегашния Митко "Кво стана бе брат направихте ли нещо" и Митко вика "Ми питай я нея" и Веско вика "За какво да я питам тя никога не казва истината" и ме погледна много гадно.Това момче имали сме прекрасни моменти с него,най-хубавия секс ми е бил с него,той е уникален ама е женкар ама е супер готин и когато го зарязах той дори плака,а причината да скъсаме беше,че той много ме ревнувапе и ми държеше сметка къде хода и т.н. Но тея дни немога да спра да мисля за него и му звъннах снощи и той дойде пред моя блок и вика "Качвай се" и качих се в колата и спря там до един парк и почнахме да си говорим да се натискаме ии беше много яко и после ме закара до нас и нищо.Проблема е че сегашния ми приятел Митко е супер миличък и добричък дори незнам защо ходи с мен,защото аз съм прекалено лигава и несериозна.На Веско гаджето ми е приятелка така може да се каже познаваме се от доста време,учим в едно даскало,на кафета ходим заедно.. и сега ми е много гадно как ще ги погледна.Също като слизах от колата Веско ми каза "Искам пак да се съберем" и аз само се усмихнах и си тръгнах.Та незнам дали си заслужава да се върна при него и пак да почнат скандалите,но той е толкова хубав,а пък и е по-голям и така наще ме пускат навсякъде като кажа,че съм с него .. Нямам представа какво да правя.. ;(