Какво да ти кажа...? Хората често в любовта се егоисти...Ясно си даваш сметката, че мн взаимоотношения зависят от тебе...Надали ще стане като по филмите, сегашният ти приятел да се събере със сегашната приятелка на старото ти гадже...май така беше .... и след това всички да ходите на кино заедно и щастливо..На мен лично ми се е случвало подобно нещо, само, че при мен нещата бяха точно обратното - аз бях малко изплъзнат от старото гадже, което се навърза с друг...аз бях тогава в позицията на Митко?...и на мен ми беше мн скапано....само, че за себе си казах, че така съм се отървал от злото и сега съм щастлив с моята приятелка, ходим вече год и 1/2...Само казвам, каква би била реакцията на другите и на 2мата потурпевши, но иначе да пазиш връзка само, за да не нараниш някого - просто няма снисал - нито за него,нито за тебе...За това смятам, ако си сигурна във вас 2ма ви - ти и старото ти гадже, да пробваш...но имай предвид, че плодът има 2 края - в единия е сладкото, в другия дръжката....поне 2ма човека ще бъдат наранение, помисли си накрая да не си измежду тях...Но пък в живота винаги е имало риск, за това според мен рискувай, пък всичко може да си дойде на място