- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя??
Сега ходя с едно момче,което харесвах преди супер много вече не е така,но виждам,че той е много влюбен в мен.Преди около 1 седмица правихме секс за първи път заедно и бяхме в една приятелка и там беше бившия ми приятел,който така и неможах да забравя и като отидохме в другата с тая при всички бившия Веско каза на сегашния Митко "Кво стана бе брат направихте ли нещо" и Митко вика "Ми питай я нея" и Веско вика "За какво да я питам тя никога не казва истината" и ме погледна много гадно.Това момче имали сме прекрасни моменти с него,най-хубавия секс ми е бил с него,той е уникален ама е женкар ама е супер готин и когато го зарязах той дори плака,а причината да скъсаме беше,че той много ме ревнувапе и ми държеше сметка къде хода и т.н. Но тея дни немога да спра да мисля за него и му звъннах снощи и той дойде пред моя блок и вика "Качвай се" и качих се в колата и спря там до един парк и почнахме да си говорим да се натискаме ии беше много якои после ме закара до нас и нищо.Проблема е че сегашния ми приятел Митко е супер миличък и добричък дори незнам защо ходи с мен,защото аз съм прекалено лигава и несериозна.На Веско гаджето ми е приятелка така може да се каже познаваме се от доста време,учим в едно даскало,на кафета ходим заедно.. и сега ми е много гадно как ще ги погледна.Също като слизах от колата Веско ми каза "Искам пак да се съберем" и аз само се усмихнах и си тръгнах.Та незнам дали си заслужава да се върна при него и пак да почнат скандалите,но той е толкова хубав,а пък и е по-голям и така наще ме пускат навсякъде като кажа,че съм с него .. Нямам представа какво да правя.. ;(
Какво да ти кажа...? Хората често в любовта се егоисти...Ясно си даваш сметката, че мн взаимоотношения зависят от тебе...Надали ще стане като по филмите, сегашният ти приятел да се събере със сегашната приятелка на старото ти гадже...май така беше.... и след това всички да ходите на кино заедно и щастливо..На мен лично ми се е случвало подобно нещо, само, че при мен нещата бяха точно обратното - аз бях малко изплъзнат от старото гадже, което се навърза с друг...аз бях тогава в позицията на Митко?...и на мен ми беше мн скапано....само, че за себе си казах, че така съм се отървал от злото и сега съм щастлив с моята приятелка, ходим вече год и 1/2...Само казвам, каква би била реакцията на другите и на 2мата потурпевши, но иначе да пазиш връзка само, за да не нараниш някого - просто няма снисал - нито за него,нито за тебе...За това смятам, ако си сигурна във вас 2ма ви - ти и старото ти гадже, да пробваш...но имай предвид, че плодът има 2 края - в единия е сладкото, в другия дръжката....поне 2ма човека ще бъдат наранение, помисли си накрая да не си измежду тях...Но пък в живота винаги е имало риск, за това според мен рискувай, пък всичко може да си дойде на място
![]()
Stultum est timere quod vitare non potes...
Ей "лигавата, несериозна" кифла. Чети много внимателно.
За да има връзка, хората трябва да изпитват ЛЮБОВ или да има СИЛНО ПРИВЛИЧАНЕ. Ако едно от тези две неща са на лице нарцисизмът и егоизмът не бива да присъстват. Биват заместени от достойнството (което не ти позволява да си играеш с чувствата на другите и ги предаваш заради глупости) и приятно чувство, да правиш всичко за любимия човек с една-единствена цел - той/тя да бъде щастлив/а.
Според мен трбява да се научиш да поемаш отговорно своите действия, не да се измъкваш при всяка възможност. Аз също съм имала много обожатели, с които бих изневерила. Не съм го направила, защото не бих била с някой, докато казвам "Обичам те" на друг.
И все пак аз почти винаги изгубвам любовта, защото човекът от среща е твое подобие. Така че в крайна сметка ти си решаваш. Аз лично бих се върнала при 1вия, само ако чувствата ми са силни, а не просто го смятам за "готин" и "голям".
Това мнение ще го запомня ! ЕВАЛАПървоначално написано от Pliok0019
![]()
ТИ СИ 4ИСТА ШАВРАТИЯКАК МОЖЕ ДА ХОД6 С МОМ4ЕТО И ДА СЕ НАТИСКА6 С БИВШИЯ ТИ МИСЛИ6 ЛИ ВЕ КВО ХОДИ6 С НЕГО ПО ДОБРЕ СКЪСАИТЕ АКО ГО ХАРЕСВА6Е НЯМА6Е ДА СЕ НАТИСКА6 С БИВ6ИЯ И МОА ТИ КАА 4Е И БИВШИЯ НЕ ТЕ ЦЕНИ АКО ТЕ ЦЕНЕ6Е НЯМА6Е ТЕ ОСТАВИ ДА СИ ТРЪГНЕ6 СА МУ СЕ Е ДОЕ.... И ТЕ ТЪРСИ
![]()
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
Чак логическа загадка може да се направи по тази тема. Ти обичаш Веско който си има гадже, но не обичаш Митко, който те обича. Въпроса е колко ще бъдат наранените?
За мене ти си момиче без воля. Поддала си се на моментната слабост. Спасявай се...
Веско още има чувства към теб (не че не е ясно). Ти ходиш с Митко и флиртуваш с Веско зад гърба му. Това не е честно спрямо Митко, затова те съветвам да помислиш с кой искаш да си в крайна сметка. Ако избереш да се върнеш при Веско, ще трябва да проведете сериозен разговор на тема ревност и право на приятели и да си поставите ясни изисквания и граници още в началото. Също така Веско ще трябва да остави приятелката си и не е зле да се замислиш как ще се почувства момичето. Ти ще трябва да оставиш Митко, а това определено ще го нарани много. Ако скъсаш с него (за да тръгнеш с Веско), остани му добра приятелка (разбира се, ако той ти позволи) и се виждай с него от време на време, за да разбере, че все пак може да разчита на теб в трудни моменти. Не си го карала да се влюбва в теб, но след като се е случило от само себе си, можеш да поемеш отговорност и да не оставиш момчето само с мъката му. Би било жестоко (разбира се, на този свят има много по-жестоки неща от това...). Останете приятели не само на думи, бъди мила с него, изобщо дръж се с него нормално, като изключим интимността. А за връзката с Веско, отначалото се разберете какви са изискванията на двама ви и какви граници ще си наложите. Ако не се сещаш какви са ти изискванията, прегледай списъка и виж дали ще ти хареса нещо:
Мога да излизам с приятели и от двата пола 1-2 пъти седмично и да се държа приятелски с тях (да си говорим, да се смеем, да се забавляваме)
Мога да излизам с приятели и от двата пола когато си искам, и да се държа приятелски с тях
Мога да прекарвам много време с приятелите си от мъжки пол, като се разбираме да не ти изневерявам (също така се разбирате и къде е границата между приятелско общуване и изневяра - прегръдка? целувка? по-сериозен флирт? секс?)
След това не пропускай да разбереш какви са неговите изисквания и като ги обсъдите (без веднага да кажеш "Не, това няма да стане в никакъв случай!"), да изберете разумен компромис, който задоволява и двама ви.
И след всичко това, спри да се държиш като малка лигла. Ти растеш не само физически. Очаква се да си по-зряла вече, не да бягаш от отговорност. Подло е да се натискаш с едно момче, а да ходиш с друго. Ако не си готова да бъдеш вярна на гаджето си, изобщо не го прави твое гадже. Така като сменяш момчетата (първо едно, после друго, накрая пак първото, а после пък трети, след това пак някой бивш), ще изгубиш доверието на всички момчета (и не само на потърпевшите, а и от тези, които знаят какво правиш). не ме разбирай погрешно - имаш пълното право да си сменяш гаджетата колкото искаш. Идеята не е с колко партньора си била, а че трябва да си отговорна и искрена със всеки от тях. Ако ще изневеряваш (или ще се натискаш с бившия докато си с новия), по-добре не тръгвай с новия. Не са заслужили подобно отношение.
Аз ще напиша нещо по-кратко.
Виждаш ли бъдеще във връзката си със сегашния ти приятел?
А виждаш ли го с бившия?
Има една мисъл,че там където веднъж си плюл не бива да целуваш това място.
Помисли си кое е най-добре за ТЕБ![]()
Smile!?
Лигла!!!!![]()
--------------------------------------------------------
Ami ne obi4am nito edin ot 2-ta.Moje bi Vesko po nqkakyv stranen na4in,no kym Mitko ne izpitvam ni6to samo 4e toi e na moite godini i e sladyk mil i vsi4ki fr-ta go znaqt a i ne e jenkar.Za razlika ot Vesko toi e pff nespira da mi durji smetka be pyk da ne govorim toi s kolko e bil dokato sme hodeli az neiskam liubov neiskam da se vliubq iii da me boli prosto .. ne6to po interesno i mi e qko taka s 2ta ama mi e malko kofti 6ot Mitko ne go zaslujava ;( ii neznam kakvo iskam i koe e pravilnoto re6enie
Еми щом не обичаш нито един от двамата що не си останеш сама? Няма да ти е чак толкова гадно, хвани си друг... В такава каша си се забъркала, че просто няма накъде.
Животът е адът описан в Библията!
E za kvo da sum sama??Kato moga da sym s 2ma i samo 1 da naranq .. za6toto Vesko toi ne me obi4a i az go znam tova no kato go vida ii syrceto mi 6te izko4i a kato znam 4e moga da go celuvam gu6kam kogato poiskam i bez da mi durji smetka ,a otdelno da ima mom4e koeto me obi4a i taka da se 4uvstvam obi4ana ..
Първоначално написано от FaTaLnO_sLaDkA
![]()
![]()
Това е то егоизъм. Чукането от единия, любовта от другия. Така го виждам аз![]()
Ти не знаеш какво искаш и очакваш ние да ти кажем какво да правиш?! Накъде отива тоя свят боже... най-добре си остани сама, така ще е най-добре, ако не за теб то поне за другите около теб, които страдат от безотговорното ти държание...![]()
Ami za kvo men da me vurtat kato moga az da gi vurta beOtna4alo se 4uvstvah gadno za tfa 4e luja Mitko ama ve4e mi e vse taq ako razbere kvo 6e mu stane gadno nali na men nqma da mi e i 6e me zareje pff golqma rabota 6te doide sledva6t
![]()
Нищо лично мацка. Аз също въртя, само че момичета. Струва да убиеш за удоволствиетоПървоначално написано от FaTaLnO_sLaDkA
![]()
П.С. Вместо да отрязаваш Митко му дай линк към тая тама![]()
mi dA ahHA da be az neiskam da zarqzvam Mitko toi me obi4a i az se kefa za kvo da go ostavqm![]()
Това го има само по филмите. В реалния живот не е така. Нека ги върти. Сега му е времето. Обаче аз се опасявам от друго - че Веско май върти 2 момичетаПървоначално написано от Miss_Perfekt
.
HaHAhA ama az znam 4e toi e s men i s neq .. haha Ama su6to znam 4e mi e reval mnogo puti i mi se e molel da sum pak s nego .. a pyk Mitko takuf sladuk mili4yk naprayy da go izpapkash ama s nego sum sigurna aa s Vesko WoW ima nqkfa mn stranna strast ii napray se poburkvam kato go vida kolko e hubav ..
Тихите води са най-дълбоки и митко може да ви върти по две![]()
haHA nee Mitko hhaha da be toi e tolkova mili4uk i dobur po 2 6e gi vurti haha neeeeeee![]()
Е ся няма невъзможни неща бе мацкаПървоначално написано от FaTaLnO_sLaDkA
![]()
Просто Веско ти създава тръпка каквото явно Митко не може, но сега като се замисля. Веско и Митко са приятели щом сте се събирали заедно. Малко гадно от негова страна така да прави. А ти приятелка ли си с гаджето на Веско ?![]()