- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Проблемен лаптоп ASUS? HELP
Здр. на всички. преди месец си купих лаптоп ASUS. и вече два пъти го връщам в магазина за ремонт. Проблема му е , че като го включа не иска да тръгне.
прави тест на дисковото устройство и спира. светят му индикаторните лампички на процесора и тази кояот показва че е включен и до там.
предищният ремонт пук беще че уж му била паднала биос батерията.
Някой може ли да ми помогне. сега пак трябва да го нося на ремонт. някои имал ли е такъв проблем и от какво може да е.
явно е голям боклук и аз бях така само че с мп3ката ми беше гадна марка и 100 пъти ходих на ремонт и са ядосах и в коша
...
е ти си се преебал зел си си наи пробитата марка луда работа толкос ли не4аткате от пс-та бе![]()
![]()
![]()
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
wzeh si asus za6toto imama priqtel koito ima takuv ot mnogo vreme i e mn dovolen, no ot kude mu ilezna toia problem neznam. ako nqkoi razbira ne6to poive4e ot dumata "kompiutri" da mi kaje ne6to.
Опита ли да влезеш през Safe Mode?Какъв windows има?Опита ли да отдалечиш CD/DVD-тата?Първоначално написано от hadjievvv
the cool is here
mejdo ASUS i ASUS ima golqma razlika no kakto i da e, nqma laptop i nes1m polzval 4asti na ASUS kato cqlo s1m 4uval mn dobri ne6ta za tqx.. problema ti e v laptopa smeni si go![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
И моя лаптоп е ASUS и съм адски доволна. Много е стабилен и ми върши суперработа вече повече от година. Според мен нещо не ти е наред в машината или софтуера. Като цяло са мн добра марка.
Blink182 the real
Опита ли да влезеш през Safe Mode?Какъв windows има?Опита ли да отдалечиш CD/DVD-тата?
За да влезна в SAFE MODE би трябвало да започне да зарежда нали? но проблема е в това че като го включиш нали първо тества устройствата после клавиятурата и после започва да зарежда- аз като го включа тества ДВД устройството и замръзва. незнам
Защо пишете глупости за неща които дори не сте и ползвали не ми е ясно ... Asus е една от най голямите марки на пазара , те са на 3то място на пазара по изработка и продажба на дънни платки ...
Относно въпроса ... кажи на тези които са в магазина да ти проверят HDD-то най-вероятно се е повредил при пренасянето ..
bad sector
Ако не е харда , тогава може да са други 3 неща ... да флашнат биоса , да проверят кабелите на харда или захранването към харда или рам памет !!!
ми знаеш ли при лаптопите когато нещо ти забие и ти се опиташ да го рестартираш от копчето на лаптопа се включва секюрити системата и може затова да става така
w kraina smetka na laptopa mu smeniha vsi4ko pod kapaka. bil e hardweren problem
И аз съм имъл такъв проблем но бях нахулил на моя вирус преинсталнах го и се оправи.
незнам какво става. уж са го направили ремонт а сега пак по старо му. като го вкключа и ми показва че БИОС батерияте е слаба и търси F1 за да зареди WINDOWS. kato zaredi mi pokazwa nuliran `asownik i taka posle si raboti no za]o postoqnno pokazwa `e bios natriqta e slaba i tyrsi F1 a не си зареди както си трябваПървоначално написано от QPONECA
така и не разбрахте че тези лаптопи на азус особено ако говорим за оня от 500 или 600 лева са големи боклуци............ харда не може да се увеличи освен с външен параметрите му са супер слаби и т.н. за тея пари можете да си намерите лаптоп втора употреба или някакъв свестен телефон които да подържа wi-fi.......се се набучвате с някакви боклуци и после се оплакватенали е нов уж лаптоп как така му пада биос батерията тя да не е втора употреба батерията
сигурно те мамят в магазина или си взел супер дефектен модел
по принцип биос батерията не би трябвало да падне толкова бързо!!!!!! Не е нормално.
RUN THE SHOW