.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Как да постъпя?

Имам много странен проблем.Значи с едно момиче сме гаджета и ходим от
    около 3 седмици,а все още не сме излезли заедно.Един от проблемите за това е,че и двамата ни е много срам.В училище се виждаме понякога,но ни е много срам и почти не говорим,а като я поканя на среща през уикенда,тя винаги казва,че има някаква работа и не става да се видим.Въпросът ми е как да я окуража да не я е толкова срам?Аз я обичам много и тя мен също,но така е малко гадно като се виждаме рядко и трябва само да мислим един за друг....Кажете ми как да постъпя.

P.S.Забравих да добавя,че по религия тя е мюсюлманка,а аз съм християнин.Това не ни пречи,но все пак може да се окаже полезно за съвета,който се надявам да ми дадете.Мерси предварително!

Как така ходите като хем не сте излизали, хем в даскало не си говорите много? ... че при това и се обичате Странно...

На колко години сте?
    You better run my darling
    it's fear
    it's now or never, nothing's real
    keep your hands away, it's mine all mine

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от СмърФ
    Как така ходите като хем не сте излизали, хем в даскало не си говорите много? ... че при това и се обичате Странно...

На колко години сте?
    13-14 -...

Хахахаххахахаха,ти си мнооо зле: D ! Тва бива ли да ти е толкова лошо ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Град
    Русе
    Колко странна история...Давам им най-много 13 щом ходят, обичат се , но не си говорят и не излизат как става този номер незнам сигурно не се и целувате чакате първата брачна нощ
    ...

Повече от фен Аватара на xercu
    Град
    Варна
    Имах същия проблем ... преди 3 години Лесно е... Просто оставате насаме 2мата и се получава толкова неловко мълчание , че ще почнете да говорите само и само да разцепите тишината -> отпускате се -> be happy ...
    I am not an artist I am a fucking work of art!

Или тя не иска да е много много с теб и си намира причини или наистина я е срам!Но трябва да поговориш с нея относно това и ако и това не помогне тогава се налага да се бориш за нея с повече нахалство!Отиваш при нея смело и я целуваш

AXAXAHXAXHAXAHXAXA basi lapeshkite istoriiiii hodel s nqkva 3 sedmici ne sa se vijdali ahxaxaxaxa moish da kaish 4e se svalqte ne 4e hodite obi4al q oshte ne q poznaash axaxaxax
    !!! Н@Учи пР@ВиЛаТа п0дР0бн0 З@ Д@ М0жеШ ПоРяд@чН0 Да Ги НаРуш@В@ш !!!

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    be.....kade hodite......za hlqb ili za pudra zahar...6toto ta va6to ne e hodene v smisal 4e ste gadjeta...ma vij 6tom se obi4ate.....moje i nie da ne sme v 4as

ам не о малък трябва да си от 13 щом даже и рядко си говорите .. еми виж сега ако найстина мислиш това за "ЛЮБОВ" напави нещо по вапроса не бъди срамежлив .. въпреки че не бих го нарекла ЛЮБОВ тва вашето но има време не го пропилявайте :P
    Любов е да дадеш на някого,възможността да те унищожи , вярвайки че никога няма да го направи !!!

Още сте малки или не сте съзряли достатъчно. Като пораснеш малко, ще разбереш, че в момента с това момиче нито сте гаджета, нито се обичате. Ако искаш да промениш нещата към истинска връзка, трябва да преодолееш срама си, както и тя нейния. Щом няма време да излиза събота и неделя, намери подходящ момент, когато сте на училище и я заведи някъде, където ще сте сами. Поговорете си хубаво - за нея, за теб, за взаимоотношенията ви... И след това можеш да й удариш една страстна целувка.
    Успех!
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Продължавайте само така
    Ша са затъркате до некой ден

Супер фен
    Град
    Панацея
    аз като бях 2 клас ходех с 1 момиче по същия начин, но все пак си я обичах
    Е, подробности
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Град
    Мездра
    Цитирай Първоначално написано от alex_devv
    Продължавайте само така
    Ша са затъркате до некой ден

Ami, izlezte na kafe, na razhodka nqkude.. Govorete si za razni neshta, pitai q za interesite i, razkagi i za tvoite, govorete si za filmi, igri, knigi, grehi, hobita, kakvoto vi doide.. Pokani q na kino, vkushti, vse ima za kakvo da si govorite. Ne se stqgai i deistvai, neshtata nqma da stanat ot samo sebe si, vigte se i si govorete i taka. Uspeh
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Фен Аватара на beautiful_f
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от СмърФ

На колко години сте?

9 - 10

Повече от фен
    Град
    на бюрото пред PC-то в Шумен

tq moge da ne te har no tva ne e siguro no ako iska6 da se promeni pra6tai i sms-i kato kakvo prvi6? svobodnA li si ...?i taka 6e se razprikazvate a i po skype stava

Според мен религията няма значение щом двама души се обичат.НО нея може да не я е срам, а просто да я е страх как ще реагират родителите й ако научат.. доколкото съм запозната мюсюлманската религия е по-строга (извинявам се, ако греша).. най добре е да поговориш с нея и да обсъдите това като големи хора
    The art of love is not to let your heart get broken!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си