- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да постъпя?
Имам много странен проблем.Значи с едно момиче сме гаджета и ходим от
около 3 седмици,а все още не сме излезли заедно.Един от проблемите за това е,че и двамата ни е много срам.В училище се виждаме понякога,но ни е много срам и почти не говорим,а като я поканя на среща през уикенда,тя винаги казва,че има някаква работа и не става да се видим.Въпросът ми е как да я окуража да не я е толкова срам?Аз я обичам много и тя мен също,но така е малко гадно като се виждаме рядко и трябва само да мислим един за друг....Кажете ми как да постъпя.
P.S.Забравих да добавя,че по религия тя е мюсюлманка,а аз съм християнин.Това не ни пречи,но все пак може да се окаже полезно за съвета,който се надявам да ми дадете.Мерси предварително!![]()
Как така ходите като хем не сте излизали, хем в даскало не си говорите много? ... че при това и се обичатеСтранно...
![]()
На колко години сте?
You better run my darling
it's fear
it's now or never, nothing's real
keep your hands away, it's mine all mine
Хахахаххахахаха,ти си мнооо зле: D![]()
! Тва бива ли да ти е толкова лошо
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Колко странна история...Давам им най-много 13 щом ходят, обичат се , но не си говорят и не излизат как става този номер незнам сигурно не се и целувате чакате първата брачна нощ![]()
...
Имах същия проблем ... преди 3 годиниЛесно е... Просто оставате насаме 2мата и се получава толкова неловко мълчание , че ще почнете да говорите само и само да разцепите тишината -> отпускате се -> be happy ...
![]()
I am not an artist I am a fucking work of art!
AXAXAHXAXHAXAHXAXA basi lapeshkite istoriiiii hodel s nqkva 3 sedmici ne sa se vijdali ahxaxaxaxa moish da kaish 4e se svalqte ne 4e hodite obi4al q oshte ne q poznaashaxaxaxax
![]()
![]()
![]()
!!! Н@Учи пР@ВиЛаТа п0дР0бн0 З@ Д@ М0жеШ ПоРяд@чН0 Да Ги НаРуш@В@ш !!!
be.....kade hodite......za hlqb ili za pudra zahar...6toto ta va6to ne e hodene v smisal 4e ste gadjeta...ma vij 6tom se obi4ate.....moje i nie da ne sme v 4as![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
![]()
![]()
ам не о малък трябва да си от 13 щом даже и рядко си говорите .. еми виж сега ако найстина мислиш това за "ЛЮБОВ" напави нещо по вапроса не бъди срамежлив .. въпреки че не бих го нарекла ЛЮБОВ тва вашето но има време не го пропилявайте
:P
Любов е да дадеш на някого,възможността да те унищожи , вярвайки че никога няма да го направи !!!
Още сте малки или не сте съзряли достатъчно. Като пораснеш малко, ще разбереш, че в момента с това момиче нито сте гаджета, нито се обичате. Ако искаш да промениш нещата към истинска връзка, трябва да преодолееш срама си, както и тя нейния. Щом няма време да излиза събота и неделя, намери подходящ момент, когато сте на училище и я заведи някъде, където ще сте сами. Поговорете си хубаво - за нея, за теб, за взаимоотношенията ви... И след това можеш да й удариш една страстна целувка.
Успех!
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
аз като бях 2 клас ходех с 1 момиче по същия начин, но все пак си я обичах
Е, подробности![]()
Първоначално написано от Say It Right
Първоначално написано от alex_devv
![]()
![]()
![]()
![]()
Ami, izlezte na kafe, na razhodka nqkude.. Govorete si za razni neshta, pitai q za interesite i, razkagi i za tvoite, govorete si za filmi, igri, knigi, grehi, hobita, kakvoto vi doide..Pokani q na kino, vkushti, vse ima za kakvo da si govorite.
Ne se stqgai i deistvai, neshtata nqma da stanat ot samo sebe si, vigte se i si govorete i taka.
Uspeh
![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
tq moge da ne te har no tva ne e siguro no ako iska6 da se promeni pra6tai i sms-i kato kakvo prvi6? svobodnA li si ...?i taka 6e se razprikazvate a i po skype stava![]()
![]()
![]()
Според мен религията няма значение щом двама души се обичат.НО нея може да не я е срам, а просто да я е страх как ще реагират родителите й ако научат.. доколкото съм запозната мюсюлманската религия е по-строга (извинявам се, ако греша).. най добре е да поговориш с нея и да обсъдите това като големи хора![]()