.

Виж резултатите на анкетата: Забивали ли сте се с обвързано момче/момиче?

Гласували
81. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

50 61,73%
  • Не

31 38,27%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Забивали ли сте се с обвързано момче/момиче?

Ако искате разкажете тук за въпросната "свалка" - как точно стана, за един път ли беше или след това имахте връзка и т. н.

Град
    София
    Не съм.
    Не правя това,което не искам да се случи на мен
    Smile!?

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от ra4ence
    Не съм.
    +1

--------------------------------------------------------

ami zabivala sam se s obvyrzano mom4e... no znaeh 4e toi hodi s momi4ety ot syjelenie ... i ne q obichashe posle skasa s neq i tragna s men i taka .... nebeshe hubavo ot moq strana no pak tq prez tova vreme i tq ehodila i s nego i s dryg samo4e ot dryg grad

Не съм. И нямам желание да го правя, защото на мен примерно ще ми е хубаво с въпросния човек, но как ли ще се чувства половинката му когато разбере. Освен това не искам това да се случва на мен, затова не го причинявам на другите.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    ДА 1 път преди 2 години много тапо.Тя си имаше гадже беше 10 клас аз 9-ти и тя беше казала че сам най сладкото зайче и така но нищо сериозно не стана повече немисля да го правя тъпо е

Град
    В АдА
    Тва беше най-голямата глупост която направих после ми се върна двойно тъйче по добре не го правете

Имах връзка с такъв човек, но не знаех, че е обвързан. Но съзнателно не бих го направила. Не съм човек, който ще се примири да бъде втора цигулка.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    In Devil's Castle
    хич и не ме интересува дали си има приятелка или не,като се има предвид ,че дори не й обръща нужното внимание.ако беше влюбен в нея щях да се оттегля и дори изобщо нямаше да се пробвам,но това е напълно различно...
    someone else...

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Няколко пъти...В момента с момичето имаме връзка и сме мн щастливи
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Не съм.
    +1

Фен Аватара на thefreakykid
    Град
    Земя, Европа, Балкански Полуостров, България
    Не съм.
    +1
    +1
    Soy tu gitana, tu compa

До сега не ми се е случвало, но ако много си харесам някой, няма да ми е проблем това, че си има приятелка, особено, ако виждам, че не съм му безразлична ...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Ами....когато започнаха нещата с бившия той ходеше с едно момиче от скоро време..но твърдеше че ще скъса с нея.Не тръгнахме докато не скъса с нея.Трябваше да минат 2 месеца почти.Иначе нашата връзка продължи 2 години близо.
    Излизах с едно момче..за което в последствие разбрах....че има сериозна приятелка от 4 години-но нищо не е имало между нас....само ходим на кафе от време на време!Не смятам и да има нищо !!!

Град
    Boulevard of broken dreams
    Не съм.
    +1
    I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...

Повече от фен Аватара на Crafter
    Град
    Sofia
    Да. Момиче/момче, което ви обръща внимание, въпреки че е във връзка просто е презастраховано и чака нещо по-добро.
    Аз, като си имах приятелка не съм обръщал внимание на други жени, защото харесвах момичето, с което бях.
    He who runs with aggression walks with no dignity

Супер фен
    Хахах. Това ми е коронен номер. Почти винаги когато усетя слабост в обвързаното момиче я превръщам в нещо голямо, а в последствие се стига до така желания секс. Е сигурно е гадно да ти слагат роги, но на мене не ми пука. Забранените неща са най-сладки, а и така си доказвах пред себе си че истинска любов няма, няма и да има...

Къде ги свалям ? Повечето в дискотека. Възползвах се от това че имат някакви недоразумения с приятелите си. А даже имаше случай в който гаджето я заряза в дискотеката а тя си стоеше самичка. Как човек да не иде при такова момиче ?

Общо взето обвързаните момичета са по лесни за вкарване в леглото защото проблемите с гаджетата са мой плюс. Винаги се поддават на моментната слабост и в 100% от случаите съм имал успех без никакво отрязване. Е разбира се човек трябва да е добър оратор и манипулатор...Останалото е "piece of cake"

Много ясно
    Даже някой от тях са късали и с гаджетата си

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Не, не бих го и направила. Има ли някакъв смисъл да разруша нечие щастие, за да си начеша нагона към някого за 2-3 седмици? И после може би той да ми бъде отнет по същия начин, по който аз съм го откраднала, защото и вътъка му е толкова...
    Още повече, че ако някоя започне да зарибява приятеля ми, колкото и да му вярвам на него, на нея бих й оскубала перушината - откъде-накъде ще пипа чуждото? На всичкото отгоре така по заобиколен начин ми казва, че според нея не ставам... А 100% ще знае, че пипа чуждо, защото 1. с приятеля ми сме почти неразделни през свободното си време, 2. дори да не ни е видяла заедно, сума народ ни научи с него, че сме заети. Така че каката да му мисли, ако реши да зарибява приятеля ми...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    [b]Не, не бих го и направила.[b]
    Не се заричай. Като гледам анкетата, по-голямата част от хората са го правили. И аз преди си мислех, че никога няма да свалям заето момче. Даже предишната вечер преди да го направя, пак можех да го кажа. Тогава и двамата от скоро имахме други връзки, даже аз му дадох номера на момичето, бяхме излизали четиримата на кафе... В началото се налагаше да се крием, но стана малка издънка и ни разбраха. Е, поне сега не се налага да излизаме само вечер и на безлюдни места.

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ
    Не..тъпо е такова..
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    ve4e 6 meseca go pravq... I'm bad... Muhahahah!
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Повече от фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от bibo
    Не..тъпо е такова..
    И на мене ми беше тъпо. След като пробвах обаче, излезе че е доста яко!
    Пробвай и ти!

Мега фен
    Град
    SF
    Изобщо не се гордея със себе си, но да - откраднах много лошо 4ужд мъж. Ама не съжалявам, напротив

Робинята на Quench

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си