- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Забивали ли сте се с обвързано момче/момиче?
Ако искате разкажете тук за въпросната "свалка" - как точно стана, за един път ли беше или след това имахте връзка и т. н.
Не съм.
Не правя това,което не искам да се случи на мен
Smile!?
+1Първоначално написано от ra4ence
![]()
--------------------------------------------------------
Не съм. И нямам желание да го правя, защото на мен примерно ще ми е хубаво с въпросния човек, но как ли ще се чувства половинката му когато разбере. Освен това не искам това да се случва на мен, затова не го причинявам на другите.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
ДА 1 път преди 2 години много тапо.Тя си имаше гадже беше 10 клас аз 9-ти и тя беше казала че сам най сладкото зайче и така но нищо сериозно не станаповече немисля да го правя
тъпо е
Тва беше най-голямата глупост която направих после ми се върна двойно тъйче по добре не го правете
Имах връзка с такъв човек, но не знаех, че е обвързан. Но съзнателно не бих го направила. Не съм човек, който ще се примири да бъде втора цигулка.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
хич и не ме интересува дали си има приятелка или не,като се има предвид ,че дори не й обръща нужното внимание.ако беше влюбен в нея щях да се оттегля и дори изобщо нямаше да се пробвам,но това е напълно различно...![]()
someone else...
Ами![]()
Няколко пъти...В момента с момичето имаме връзка и сме мн щастливи![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Първоначално написано от BlueFace
![]()
+1Първоначално написано от BlueFace
Soy tu gitana, tu compa
До сега не ми се е случвало, но ако много си харесам някой, няма да ми е проблем това, че си има приятелка, особено, ако виждам, че не съм му безразлична ...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Ами....когато започнаха нещата с бившия той ходеше с едно момиче от скоро време..но твърдеше че ще скъса с нея.Не тръгнахме докато не скъса с нея.Трябваше да минат 2 месеца почти.Иначе нашата връзка продължи 2 години близо.
Излизах с едно момче..за което в последствие разбрах....че има сериозна приятелка от 4 години-но нищо не е имало между нас....само ходим на кафе от време на време!Не смятам и да има нищо !!!
Първоначално написано от BlueFace
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...
Да. Момиче/момче, което ви обръща внимание, въпреки че е във връзка просто е презастраховано и чака нещо по-добро.
Аз, като си имах приятелка не съм обръщал внимание на други жени, защото харесвах момичето, с което бях.
He who runs with aggression walks with no dignity
Хахах. Това ми е коронен номер. Почти винаги когато усетя слабост в обвързаното момиче я превръщам в нещо голямо, а в последствие се стига до така желания секс. Е сигурно е гадно да ти слагат роги, но на мене не ми пука. Забранените неща са най-сладки, а и така си доказвах пред себе си че истинска любов няма, няма и да има...![]()
Къде ги свалям ? Повечето в дискотека. Възползвах се от това че имат някакви недоразумения с приятелите си. А даже имаше случай в който гаджето я заряза в дискотеката а тя си стоеше самичка. Как човек да не иде при такова момиче ?![]()
Общо взето обвързаните момичета са по лесни за вкарване в леглото защото проблемите с гаджетата са мой плюс. Винаги се поддават на моментната слабост и в 100% от случаите съм имал успех без никакво отрязване. Е разбира се човек трябва да е добър оратор и манипулатор...Останалото е "piece of cake"
Не, не бих го и направила. Има ли някакъв смисъл да разруша нечие щастие, за да си начеша нагона към някого за 2-3 седмици? И после може би той да ми бъде отнет по същия начин, по който аз съм го откраднала, защото и вътъка му е толкова...
Още повече, че ако някоя започне да зарибява приятеля ми, колкото и да му вярвам на него, на нея бих й оскубала перушината - откъде-накъде ще пипа чуждото? На всичкото отгоре така по заобиколен начин ми казва, че според нея не ставам... А 100% ще знае, че пипа чуждо, защото 1. с приятеля ми сме почти неразделни през свободното си време, 2. дори да не ни е видяла заедно, сума народ ни научи с него, че сме заети. Така че каката да му мисли, ако реши да зарибява приятеля ми...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Не се заричай. Като гледам анкетата, по-голямата част от хората са го правили. И аз преди си мислех, че никога няма да свалям заето момче. Даже предишната вечер преди да го направя, пак можех да го кажа. Тогава и двамата от скоро имахме други връзки, даже аз му дадох номера на момичето, бяхме излизали четиримата на кафе... В началото се налагаше да се крием, но стана малка издънка и ни разбраха. Е, поне сега не се налага да излизаме само вечер и на безлюдни места.Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
Не..тъпо е такова..
Първоначално написано от kombarka
ve4e 6 meseca go pravq...
I'm bad... Muhahahah!
Първоначално написано от Riot
И на мене ми беше тъпо. След като пробвах обаче, излезе че е доста яко!Първоначално написано от bibo
Пробвай и ти!
Изобщо не се гордея със себе си, но да - откраднах много лошо 4ужд мъж. Ама не съжалявам, напротив![]()
![]()
Робинята на Quench