- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Забивали ли сте се с обвързано момче/момиче?
Случвало ми се е.И дори според много хора да е гадно и грешка и т.н. .. честно казано ако се върна назад пак щеше да го направя... Нямахме сериозна връзка амаа свалки ала бала .. доста време ..
just a kid۵
Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
За изневярата се искат двама.. Тя не може да го насили,следователно ако се занимава с друга той е точно толкова виновен,колкото и тя .. Дори може би повече,защото той има задължения към теб не тя
![]()
just a kid۵
Пази Боже! Само не и обвързан!
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Не съм се забивала,но съм харесвала![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Аз...да...дори много пъти... Едва ли някой се е вкарвал в такива филми като мен...ама напоследък аз се разбих от подобни случаи....
Първият път си имах "сериозно" гадже и си ходех по-едно време с още един,който също си имаше гадже...
После скъсах и двамата...тръгнах с трети,ама и той се оказа,че си имал гадже,но ме е лъгал...скъсах и този...третия,вече знаех,че си има приятелка,ама много го харесвах и много исках да съм си с него и се примирих,че ще си го деля,ама после ми ставаше все по-гадно...и така се запознах със сегашното ми гадже....на шега излезнах с него...дори не исках...ама така станаха нещата,че и с него се забихме и тръгнахме...скъсах стария и за сега съм си с Иво (последния) и още не съм му изневерявала...както и той на мен,а ходим 3 месеца и....поне за мен е много....Даже се очудвам на себе си...но наистина нямам нужда от друг,както е било в повечето случаи.
Това не съм му го казвала...но той ми го е казвал....така че знам,че и при него е така...но за всеки случай си трая и си се кефя скришно....не искам нещо да се прецака,защото е прекалено хубаво!!!
ам..като се замисля.. доста съм крала гаджетаобщо взето се кефя мяксимално на всичко така че не ме е вълнувало дали има приятелка или не.. (дано не ми се случи на мен )
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
i az ne sam makar 4e pr na edin si misle6e 4e tva iskam i stana edna daje i ska6e da ma bie ama se razbrahme ve4etai 4e problemi ne mi trqqt
ne i neiskam da go pravq![]()
да! Ама нз дали се брои, защото се "забихме" само за вечерта... за други не помня...![]()
Добре де, ако той се поддаде на моите ласки и в крайна сметка зареже другото момиче заради мен, какво ми гарантира, че няма да ми бъде отнет по същия начин? То него като не го свърта на едно място, каквато и да съм, пак ще реши някой път да "поразнообрази".Първоначално написано от Ани
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
izlizala sam 1 2 pati s obvarzano mom4e kogato i az bqh obvarzana , no tova nqma da se povtori![]()
Брои се, брои се! Мръсница!Първоначално написано от babity
P.S. Само така!