.

Виж резултатите на анкетата: Забивали ли сте се с обвързано момче/момиче?

Гласували
81. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

50 61,73%
  • Не

31 38,27%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Случвало ми се е.И дори според много хора да е гадно и грешка и т.н. .. честно казано ако се върна назад пак щеше да го направя ... Нямахме сериозна връзка амаа свалки ала бала .. доста време ..
    just a kid۵

Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    Не, не бих го и направила. Има ли някакъв смисъл да разруша нечие щастие, за да си начеша нагона към някого за 2-3 седмици? И после може би той да ми бъде отнет по същия начин, по който аз съм го откраднала, защото и вътъка му е толкова...
    Още повече, че ако някоя започне да зарибява приятеля ми, колкото и да му вярвам на него, на нея бих й оскубала перушината - откъде-накъде ще пипа чуждото? На всичкото отгоре така по заобиколен начин ми казва, че според нея не ставам... А 100% ще знае, че пипа чуждо, защото 1. с приятеля ми сме почти неразделни през свободното си време, 2. дори да не ни е видяла заедно, сума народ ни научи с него, че сме заети. Така че каката да му мисли, ако реши да зарибява приятеля ми...

За изневярата се искат двама .. Тя не може да го насили,следователно ако се занимава с друга той е точно толкова виновен,колкото и тя .. Дори може би повече,защото той има задължения към теб не тя
    just a kid۵

Пази Боже! Само не и обвързан!
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Не съм се забивала,но съм харесвала
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Аз...да...дори много пъти... Едва ли някой се е вкарвал в такива филми като мен...ама напоследък аз се разбих от подобни случаи....
    Първият път си имах "сериозно" гадже и си ходех по-едно време с още един,който също си имаше гадже...
    После скъсах и двамата...тръгнах с трети,ама и той се оказа,че си имал гадже,но ме е лъгал...скъсах и този...третия,вече знаех,че си има приятелка,ама много го харесвах и много исках да съм си с него и се примирих,че ще си го деля,ама после ми ставаше все по-гадно...и така се запознах със сегашното ми гадже....на шега излезнах с него...дори не исках...ама така станаха нещата,че и с него се забихме и тръгнахме...скъсах стария и за сега съм си с Иво (последния ) и още не съм му изневерявала...както и той на мен,а ходим 3 месеца и....поне за мен е много....Даже се очудвам на себе си...но наистина нямам нужда от друг,както е било в повечето случаи.
    Това не съм му го казвала...но той ми го е казвал....така че знам,че и при него е така...но за всеки случай си трая и си се кефя скришно....не искам нещо да се прецака,защото е прекалено хубаво!!!

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    ам..като се замисля.. доста съм крала гаджета общо взето се кефя мяксимално на всичко така че не ме е вълнувало дали има приятелка или не.. (дано не ми се случи на мен )
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Имах връзка с такъв човек, но не знаех, че е обвързан. Но съзнателно не бих го направила. Не съм човек, който ще се примири да бъде втора цигулка.
    i az taka daje toi do posledniq momet me laje6e i vse o6te ne si e priznal,no az razbrah.
    ObIcHaM nApUk Na TeZi , KoItO m3 mRaZqT[!] JiVeQ nApUk Na TeZi , KoItO gRoB mI kOpAqT[!] ZaBaVlQvAm Se NaPuK nA tEzI , kOiTo IsKaT dA sUm NeShTaStNa[!]

Голям фен
    i az ne sam makar 4e pr na edin si misle6e 4e tva iskam i stana edna daje i ska6e da ma bie ama se razbrahme ve4e tai 4e problemi ne mi trqqt

Град
    Пловдив
    ne i neiskam da go pravq

Мега фен Аватара на babity
    да! Ама нз дали се брои, защото се "забихме" само за вечерта... за други не помня...

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Цитирай Първоначално написано от Ани
    Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    Не, не бих го и направила.
    Не се заричай. Като гледам анкетата, по-голямата част от хората са го правили. И аз преди си мислех, че никога няма да свалям заето момче. Даже предишната вечер преди да го направя, пак можех да го кажа. Тогава и двамата от скоро имахме други връзки, даже аз му дадох номера на момичето, бяхме излизали четиримата на кафе... В началото се налагаше да се крием, но стана малка издънка и ни разбраха. Е, поне сега не се налага да излизаме само вечер и на безлюдни места.
    Добре де, ако той се поддаде на моите ласки и в крайна сметка зареже другото момиче заради мен, какво ми гарантира, че няма да ми бъде отнет по същия начин? То него като не го свърта на едно място, каквато и да съм, пак ще реши някой път да "поразнообрази".
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

izlizala sam 1 2 pati s obvarzano mom4e kogato i az bqh obvarzana , no tova nqma da se povtori

Повече от фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от babity
    да! Ама нз дали се брои, защото се "забихме" само за вечерта... за други не помня...
    Брои се, брои се! Мръсница!

P.S. Само така!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си