- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля ви се момичета
Значи въпроса ми е следният(към момичетата:Искрено ПЛС)как показвате че някои не ви е безразличен.по какво мога да разбера има ли някакви определени жестове които са незабележими за нас момчетата.Например:Ако приказва пред теб кои харесва и колко е ладък и такива работи или нз просто кажете как вие го показвате защото ми е много интересно аааа ако се питате как момчетата го показват почти всички със закачки.Моля ви се кажете някакви ваши случки които вие сте правили или каквото и да е.
Ами постоянно му се усмихвамеПървоначално написано от Не Мога
с някакви жестове примерно...някакъв по - особен поглед или движение. В училище се разхождаме все по коридора , на който е момчето или там където ходи ... Ако сме на кафе и той в същото .. гледаме да излезем до тоалетната или просто си намираме повод да минем покрай неговата маса. А на дискотека какво по - просто освен да танвъваш предизвикателно някъде близко до желания обект
. А това да кажем пред някое момче, колко сладко е някое друго - или искаме да го накараме да ревнува или просто го имаме за приятел и споделяме с него...Но в повечето случай споделяме това с приятелки така че остава първият вариант. За мои случки...еми има много , повечето са били на разни дискоетеки и клубове..с танци много се постига, или пък както смятат много - къса поличка,секси топ и хубав грим ...
Сещам се за много преживявания в момента - на кафе или на футболен мач даже (тогава ми е много забавно да слвалям някого), също в училище, из парковете ...на екскурзии и къде ли не.Не че правя нещо особено...то си идва от самосебе си.Даже някога до толкова не се усещам , че чак прекалявам с флиртуването
![]()
![]()
![]()
Незнам какво друго да ти кажа освен - Успех с разгадаването на момичешките характери![]()
хеххе страхотен отговор много ти благодаря.
Поздравления, grafinka!Първоначално написано от grafinka
По-добре не можеше да бъде казано! Много е вярно всичко!
ОООПС! Това горе бях аз!
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
kat se prai 4e ne ti obru6ta vnimanie ...
![]()
POnqkoga i taka no drug pat ne to4no..da obratnoto tvarde mnogoto vnimanie e znak 4e te haresva..naprimer iska da izlizate govori samo s tebe obajda ti se pishe ti sms iПървоначално написано от korn___
Kato te vidi vinagi ti kazva zdrasti i ostava za da si lafite ne6to usmihva ti se 4esto gleda te stranno
I taka..abe nie momi4etat sme prozra4ni ne moje da e tolkova trudno da opredelish koga te haresvame i koga ne!
![]()
Благодаря на всички.
Klukarkite ot kvartala ili ot u4ili6te vur6at mnogo dobra rabota. S edno mom4e, koeto mnoogo haresvah, taka se slu4i. Spodelih kato priqtelka s edna porta 4e mnogo go haresvam, a na sledva6tiq den polovinata kvartal znae6e, 4e sum hlutnala. Toi su6to.
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
Ми...вглеждам се втренчено в него, само с него си говоря и само него гледам, някакси намеквам, че е сладък..! Правя му комплименти от рода на "Много си сладък", "Блузата ти стои страхотно","Супер готин пич си", отешавам го, карам го да споделя!!!
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Ми аз лично казвам директно на момчето че го харесвам:P ...Някой път като ме е срам му казвам 4е е много сладък или пък си прокарвам пръстите м/у косата си,усмихвам се чаровно...
![]()
![]()
![]()
She's got the passion
That girl is dangerous
Better be careful
That girl is dangerous
Beautiful Hard way
That girl is dangerous
She's dangerous..
палави погледи и усмивки...![]()
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
ydrq mi dypetoili me bara po cicite
deeba nz :P
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
az li4no my kazvam,4e e sladuuk i go gy6kaaam i neprekusnato go tursq..za glypostieeee i ako mn sam lydnala go tormoza da izlizame i my pi6a smsi iii v kraina smetka my kazvam direktno
![]()
When life gives you lemons, you paint that shit gold.
Усмивка, докосване по рамото, прегръдка, разговор, общуване като цяло. Друг въпрос е какво имаш предвид под "безразличен". На мен (например) никой приятел (от който и да е пол) не ми е безразличен. Иначе, момичетата очакват да се досетиш и не го показват така открито. Държат се по-специално с теб просто.
Първоначално написано от grafinka
Fitness Forever
Най-важен е начинът, по който те гледа момичето-погледът издава всичко !