- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- сънувам бившата ми приятелка
Абе хора какво ми сава последните дни всяка вечер сънувам бившата ми приятелка която ми бе първо момиче! От както се разделихме минаха 8 месеца някъде и аз още си мисля за неянаулицата се срещнахме няколко пъти дори здрасти неми каза .... уф какво да правя апък и някак си неме влекът други момичета... уф ...
7 точка от правилата
moderated by Coki
има ли възможност пак да се събереш с нея..очевидно я обичаш ...![]()
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
Еми това е тъпото че се разделихме за нищо апък дали я обичам... много я обичам ама това няма никакво значение след като тя не и пука сякаш за мен е незнам може да го прикрива но като я гледам едвали.. апък и тя май си намерила някакъв льохман .. апък нали ви казвам тя ми беше първото момиче правихме разни истории и няма как да я забравяПървоначално написано от Gabriela_
това е гадното че сякаш беше вчера когато ходихме,,, Апък и съм много така чувствителен и.. уф немога да спра да си мисля за нея някво е ебати гадното апък и си пазя снимките и и некво бати насълзявт ми се очите,... пфф
Опитай се да поговориш с нея друго невиждам кво можеш да направиш
Е и какво да и кажа? Аз след като се разделихме се опитах да поговорим казах и всичко но и сълзите не помогнаха...Първоначално написано от Miss_Perfekt
1-вата обич прах не хваща![]()
Пробвай да се събереш с нея.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Как ?!Първоначално написано от Steli{P}
Покани я да излезете някъде било то на кафе или на разходка в някой парк.
Шегувайте се,говорете си общи теми...и след това и кажи,че все още имаш чувства към нея...
Успех![]()
момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!
Ами поговори с нея. Ако не може да говорите очи в очи, пиши й в скайп или нещо такова. Кажи й, че още изпитваш нещо към нея и че съжаляваш че сте се разделили за нещо дребно.Първоначално написано от xxxSS
ei i az sum taka mnogo mi e tejko i mi e mu4no za biv6ata zashtoto mnogo q obicham i nemoga da q zabravq. Znam kakvo ti e i az vseki den i nosht si mislq za neq sanuvam si q i iskam da sme zaedno no....... ;( ;( ;( ebati jivota e tova be i az taka nemoga da pogledna drugo momiche super kofti i tupo e... ;( ;( ;(
Излезте покания на кафе и и кажи всичко което чустваш
може да не иска ако си я наранявал до сега
Еми ако тя си има приятел найстина?Първоначално написано от ResPekT333
Еми ако още е влюбена в теб? Трябва да решиш дали ще действаш, или ще си стоиш страдайки за нея.Първоначално написано от xxxSS
Уф да е влюбена?! Абе човеко онзи ден я видях с приятелката и отидох спряха се нали приятелката и ми подаде ръка здрависахме се протегнах да се здрависам с нея а тя нищо не направи дори и здрасти неми каза.... уф незнамПървоначално написано от Steli{P}
Ако е от гордите момичета няма да ти казва здрасти, бъди сигурен. А щом е такава надали можеш да направиш нещо.
Животът е адът описан в Библията!
zavisi poradi kakva pri4ina ste se razdelili....ako ste se skarali ili e obidena..
отдръпни се от нея....тогава може и да осъзнае,че иска да е с теб![]()
someone else...
Колко време сте били заедно ?
На колко години е тя ?
А ти ?
![]()
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
Хах аз пък го знам,че "стара любов ръжда не хваща"...Първоначално написано от Vin Diesel
По темата:Звънни и да се видите дори за малко..ако приеме и обясни как стоят нещата,кажи и за това което чувстваш към нея...
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Ми според мен я сънуваш,защото скоро сте се разделили,и може би мислиш за нея и ти липсва.И по този начин ти я сънуваш.И на мен ми се е случвало...да сънувам едно момче...![]()
Ot koga sulzite sa sredstvo za opravqne na edna vruzka i sa kliu4 za stranata kum rozovite suni6ta?Първоначално написано от xxxSS
![]()
... скороПървоначално написано от pepita87
![]()
I am not an artist I am a fucking work of art!
Първоначално написано от xxxSS
същата работа съм и аз само, че мина година и 4 месеца но пак си мисля за неяПървоначално написано от xxxSS
май съм по зле.. а?
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
8 месеца малко ли са?Първоначално написано от slun4ice_90
![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.