.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    Цитирай Първоначално написано от Ивалинка
    отдръпни се от нея....тогава може и да осъзнае,че иска да е с теб
    тя дори здр нему казвала..
    Има 1 цитат от DMX от 1 негова песен Let me fly тя започва така
    Ако обичаш нещо пусни го, ако се върне при теб твое е завинаги!
    според мен няма да се върне, поне при мен нестана КЪСМЕТ!
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

Град
    sofiq
    vij ne e vuzmojno da e spala s teb i da ne e imala 4yvstva (vuzmojno e de no tova e ako e sex za edna no6t...a ot teb razbrax 4e ne e) a 6tom e imala predi imate 6ans otnovo da ste zaedno ,za6toto nai znae6 4e starata lubov rujda ne xva6ta
    znam 4e iska6 da opita6 nai-sladkoto ot jivota...no imam drygi planove za tazi ve4er!

Абе днес я видях преди 2 часа се прибираше сама естествено от даскало сигурно понеже когато ходихме ходих от нас където живея е на другия краи на града апък даскалото и е на другия и аз всееки ден ходя я взимам от даскало сичко ок но сега сама се прибира и нали като се видехме дори неме погледна а направо като кон с каапаци напред ..... Явно нищо няма излезе ама това е зле за мен..

Цитирай Първоначално написано от xercu^es
    Цитирай Първоначално написано от pepita87
    Цитирай Първоначално написано от xxxSS
    Цитирай Първоначално написано от Miss_Perfekt
    Опитай се да поговориш с нея друго невиждам кво можеш да направиш
    Е и какво да и кажа? Аз след като се разделихме се опитах да поговорим казах и всичко но и сълзите не помогнаха...
    Ot koga sulzite sa sredstvo za opravqne na edna vruzka i sa kliu4 za stranata kum rozovite suni6ta?
    ... скоро

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Опитай се да я забравиш. Така ще те боли по-малко.

Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Опитай се да я забравиш. Така ще те боли по-малко.
    ама разбира се... +1... как искате да се съберат като е минало повече от година раздяла и здр не си казват.... ?!?!
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Re: сънувам бившата ми приятелка

Цитирай Първоначално написано от xxxSS
    Абе хора какво ми сава последните дни всяка вечер сънувам бившата ми приятелка която ми бе първо момиче! От както се разделихме минаха 8 месеца някъде и аз още си мисля за нея наулицата се срещнахме няколко пъти дори здрасти неми каза .... уф какво да правя апък и някак си неме влекът други момичета... уф ...

7 точка от правилата
    moderated by Coki
    Нещо подсъзнателно си се сетил за нея, случи ло се е сигурно нещо, което ти напомня за вас 2мата и нещо, което ти липсва...Но ако се държи както казващ, просто не заслужава място в съня ти...Хах - а аз в деня, в който тръгнах със старото си гадже, с което ходихме около 7 месеца, сънувах сегашната си приятелка, с която съм повече от година....Странно - но при мен явно си е показало, при теб също, но въпросът е дали ти искаш да видиш това, към което гледаш....ако ме разбра...Успех
    Stultum est timere quod vitare non potes...

Приятел,виж сега.И аз съм на същото дередже като теб.Разделени сме от 2 месеца,по нейно желание.Обичам я адски много,но какво от това.Тя ми каза че не е готова за сериозна връзка.Снощи сънувах еротичен сън,от който се разтреперах сутринта.Просто си казвам че това е живота...ОК ще се съберете...Ще си щастлив и след 2-3-4 години ако те зареже ще се съсипеш още повече.Аз съм се питал какво ли е трябва да се случи за да я зарежа аз нея,и не намирах отговор.Просто си мислиш че няма да има друга.Ще има дори и след време.С нея ще правиш същите тези неща....Ще завърша с една поговорка..."Когато се взираш в затворения прозорец,може да не видиш отворената врата." Или... "По-добре плачещ днес,отколкото утре"

Град
    Враца
    ние сме разделени от 3 седмици и пак я сънувам и аз незнам що
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

alex88
    Guest
    И аз я сънувам всяка вечер почти, а сме разделени от 5 месеца 6ти почвам. И не мога да погледна друга, но не бе така в началото. Просто задълбах, не бях сигурен дали искам да съм с нея. А тя пък се оказа доста дволична, не издържа и седмица без мъже. И тръгна с някъв, след това тотално го одари на живот. След като скъса с онзи, се събирах и късах няколко пъти с нея. Аз я скъсвах общо взето, изгубих и доверие. Заради силното и влечение към мъжете. Не знам до сега, въпреки че разбрах грозни неща за нея. Как спала и се предлагала на разни, не знам аз ли съм виновен. Или тя е виновна в случая, тя ме мрази не иска да ме вижда. Никакви кординати даже нямаме вече. Аз бях като омагйосан от нея. Посаледните месеци, и живото ми стана ад. Ако попаднете на такава жена, и я осетите от рано бягайте на далеч и не се обръщайте. Мисалта ми е че чувствам вътрешна вина, но няма нито как да поговорим. Нито мога вече и да и се доверя дори и да можеше. Имам серйозен проблем, от мислите за нея с друга нищо не се получава. Наскоро санувах друго бивше гадже, но иначе всяка нощ сънувам нея. Писна ми, имам чувството че ме преследва. Имам и житейски проблеми, плановете за живота ми пропаднаха и работя отново работа която не желая но нямам избор. Това са я явно все лоши поличби. Защото имах добро самочувствие а сега и капка няма от него. Чувствам се празен и самотен (мислех да сложа край на живота си). Дори ми се появи проблем с ерекцията, а имах страхотна ерекция. Искам да я забравя, да спра да мисля за нея а не се получава.

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    "Този, който умее да чака, винаги получава най-доброто!" Избий си от главата,че със посягането ти към живота проблемите ще свършат. Това изобщо дори не трябва да ти минава през ум. От написаното виждам,че не си лош човек... Търпението му е майката. Скоро ще се влюбиш..дотолкова че да се чудиш как си могъл да се съсипваш заради човек,който не заслужава дори вниманието ти ...Казвам ти го като човек,който вече е минал през това . Съвет-Споделяй без значение дали тук ,в татрадка,с приятели и т.н.т. Дерзай напред. Успех

alex88
    Guest
    Благодаря, за хубавия съвет. Дано наистина да се случи, иска ми се да не я помня дори след толкова много време. А аз не спирам да мисля за нея.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си