- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Пиерсинг!...
Здр. Имам Въпрос... Бихте ли заряза ли гаджето си ако си направи пиерсин (примерно на веждата) ? Благодаря предварително !![]()
НиКоГа нА КоЛеНе ПрЕд КоГоТо и дА Е!
Ми аз съм момче немисля че бихВсе едно аз като си направих март месец 2-рия татус мойто гадже да ме зареже някакси смешно е
![]()
И аз тъка мисля но не и моито гадже...Благодаря за мнението!
![]()
Не, разбира се. Една обица може ли да промени чувствата ти към гаджето ти?![]()
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Бе я си направи каквото искаш той трябва да те харесва такава каквато си а не такава каквато той иска да бъдеш неможе никой да ти става господар на тялото. Мен майка ми и баща ми са ми казали да си правя каквото искам с тялото обици татуси пък гаджето ще ми забранява да си правя нещоПървоначално написано от vikiiitooo
![]()
Опа, за гаджето ти ли става дума?Значи, направи си пиърсинг и не се притеснявай. Ако държи на теб няма да ти прави проблеми. Ако не - не ти трябва такъв.
![]()
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Да и на мен ми дават аз толкова се зарадвах защотото не бях сигурна дали ще ми дадат и когато радостна му казах и тои каза че мн не му харесва но стаа аз на базик го попитах дали би ме зарязал ако си сложа и тои каза нз и след това ми изтърси "Значи предпочиташ обица вместо мен" Мн се разочаровах от него...
Разбира се ,че няма
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
Не, хахах. Аз имам два пиърсинга (на езика и на веждата) и не съм била зарязвана заради това. А ако гаджето ми си направи - няма лошо, ще се изкефя![]()
Животът е адът описан в Библията!
Междо другото попринцип и аз тъка искам но на езика мее страх! Та благодаря за мнението!![]()
Няма от кво да те е страх, не боли спокоино. Само има подуване след тва около една седмица, после сичко е ток и жицаПървоначално написано от vikiiitooo
![]()
Ток и жица това ми хареса
Е малко се отклоних от темата
Та аз просто искам да разбера за вас макар че изводите аз вече съм си напраила и мисля, че не ме обича достатъчно ако въобште може да се говори за любов тук
за да ми каже тъка, но ми стана мн гадно просто не го очаквах... Ще се радвам да чуя още мнения благодаря на досегашните!...
![]()
Аз- не, даже би ми харесало, но сегашния ми приятел не ми дава да си направя... Деба и тъпия![]()
Моя преди месец си проби езика и аз разбрах чак на 5тия ден(мина ми с номера,че го боляло зъб и буташе само лед в устата..).
Но това не е повод за раздяла в никакъв случаи...
Даже мисля и аз да си направя скоро.
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Точно тъка мисля и аз но и моя приятел не ми дава даже маи е готов да се разделим ако го направя...![]()
Абе как няма да ти дава бе! Ти пък ще го слушаш ли? Вашите са ти позволили, а някакво си момче, което май не те обича много много (щом ще те зареже заради една текенийка), ще ти каже, че не може...Първоначално написано от vikiiitooo
![]()
Направи си пиърсинг и да не ти пукаТой няма право да се разпорежда с тялото ти! И плюс това нито е първия, нито е последния. Щом не те харесва, такава каквато си - да хваща пътя. Друг ще те хареса
![]()
Божичко .. бати и въпроса .. мислиш ли че една обица може да промени всичко ? АЗ не мисля.![]()
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
Не не мисля но ми е мн кофти разбирам че не му пука нм за мен и повече за себе си но ми е мн гадно...
Гадно, хубаво, тва е положението. Направи си пиърсинга и да не ти дреме.Първоначално написано от vikiiitooo
ами ако държи на теб,много ясно,че няма..иначе си е показателно за чувствата му![]()
someone else...
![]()
![]()
![]()
Тогава всички студия за пиърсинг да са фалирали![]()
Ако някои зареже гаджето си затова, значи "много го е обичал"...
Леле успяхте да ме расмеете![]()
![]()
![]()